סיכום שבועי

חנוש124

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של גילתי- שיר השבוע לא של גילת - משהו שהרס את השבוע - משהו שעשה את השבוע - תוכנית השבוע - תוכניות לשבוע הבא - תמונה - (אם יש)

חנוש124

New member
עונה

שיר השבוע של גילתי-ממריאים שיר השבוע לא של גילת - Rio - Shine On משהו שהרס את השבוע -שלא יכולתי להגיע להופעה בשפיים משהו שעשה את השבוע -הופעה של גילתי בנהריה ולפגוש את לאה (לאהדורה ) המדהימה ! תוכנית השבוע -כוכב נולד 6 תוכניות לשבוע הבא -אין עוד... תמונה - (אם יש)

לילו BD

New member
מסכמת ../images/Emo24.gif

ואוו לא הייתי פה הרבה !
שבועיים עומוסי משפחות
שיר השבוע של גילתי- שוב שיר השבוע לא של גילת - Rio - Shine On משהו שהרס את השבוע -אין :) משהו שעשה את השבוע - המשפחה שלי :) תוכנית השבוע - לנצל כל רגע אחרון מהחופש
תוכניות לשבוע הבא - אין :) תמונה - (אם יש)

oOosapiroOo

New member
מסכמת:]]

שיר השבוע של גילתי-שוב שיר השבוע לא של גילת - אממ לא יודעת יש מלללא משהו שהרס את השבוע -שלא הגעתי להופעה בנהריה=( משהו שעשה את השבוע -שחן נתנה לי לדבר עם גילתיי בפלאפוןןן3> תוכנית השבוע -כוכב נולד.. תוכניות לשבוע הבא -אממ אין תמונה - (אם יש)

doshie

New member
עונה..P:

שיר השבוע של גילתי-אמממ ניראה לי שוב אני חולה עליוP: שיר השבוע לא של גילתי- אממממ shake down של AKON משהו שהרס את השבוע-אממ התגעגעתי ממש לידיד שלי והתבאסתי חח א נורא משהו שעשה את השבוע-אממ יצאנו לגן סאקר עשרה חברים שלי היה פאנןןןןןןןןןןןן תוכנית השבוע-אמממ האמת אין לי תוכנית אבל אני בעיקר על MT סרט השבוע(חחח שכחת חנוש)-אממ השטן לובשת פראדה... תוכניות לשבוע הבא-אמממ לצאת עם ידיד טוב שלי לקניות כפרעליו.. תמונה -אממ עשיתי אבל אצל אמא שלי בלפטופ לא נורא פעם הבאה אנשים שבוע טוב אוהבת את כולכם!!!מזל טוב למורנוש וירדנוש עוד יומיייייםםם איזה פאנןןןןן

למעלה