סיכום שבועי

סיכום שבועי

-------------------------------------------------------------------------------- שם: גיל: משהו טוב שקרה השבוע משהוא רע שקרה השבוע זמר+זמרת השבוע שיר השבוע תמונת השבוע סרט השבוע ספר השבוע: מאכל השבוע שבוע טוב!

ofir119

New member
סיכום שבועי.....

שם:אופיר גיל:14 משהו טוב שקרה השבוע:התחיל שושלת טיודור סוף סוף =]=]=] משהו רע שקרה השבוע:שיעור פיזיקה בעעעעעע זמר השבוע:ג'יסון מראז שיר השבוע:jason mraz -plane תמונת השבוע:של ג'סטין בכלאXD סרט השבוע:בליינד דייט ספר השבוע:אמממממ מאכל השבוע:שניצל תירס XDXDXDXD שבוע טוב....חחח

אניייי

שם: שלי טימברלייק גיל: 14 בקרוב משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בהופעה של ליבי והוא הסתכל עליי משהוא רע שקרה השבוע : בואי נראה יש לי רשימה ארוכהה : ליבי לעע חיבק אותי!! , הפורום יבש בטירוף , לעע סובלת את המורה/בצפר/מנהלת/בכלל מורים שילי זמר+זמרת השבוע : ליביי שיר השבוע : זה די ישן אבלל I KISSED A GIRL תמונת השבוע: אני אצרף סרט השבוע: שחק אותה סמארט -ראיתי אתמול ספר השבוע: כאילו שקראתי.. עיתון נחשב??! אם כעע אז ראש אחד אם לעע אז אמממ הארי פוטר?? מאכל השבוע: מאכל מאכל אממממ אוליי לעע יודעת המשקה בוקר הזה בטעם בננה.. חח התמכרתי....

Tsooooofa

New member
שלוםםם כפרונות ../images/Emo9.gif

שם: צופנת טרבלסי
גיל: 14 וקצת משהו טוב שקרה השבוע : אמממ סיימתי את החוברת באנגלית !!!!!!!!!!! משהוא רע שקרה השבוע : שחר נעדרת
זמר+זמרת השבוע : ג'סטין כמו תמיד
וזמרת.. אמממ לא דעת שיר השבוע דנג'רוס של אקון
תמונת השבוע : סרט השבוע : לא ראיתי הרבה השבוע :X ספר השבוע: אני מתחילה את מכתב בבקבוק מאכל השבוע: צ'יפס מהקיוסק בבצפר

למעלה