סיכום שבועי

Robin Sparkles

New member
סיכום שבועי

אף אחד לא פתח..... סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: בילוי השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: ציטוט השבוע: סתם משהו לשתף:

Robin Sparkles

New member
להלהלה

סרט השבוע:לא זוכרת את השם..זה עם אנני מ-90210 תוכנית השבוע:גוסיפ גירל,90210,פריווילג'ד קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:no air גרסה אקוסטית וגם coldplay-viva la diva דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע:ממש עיצבנו אותי אתמול ושלשום..אבל עכשיו הכל טוב
בילוי השבוע:בבורגוס תכנונים לסופ"ש: לראות טלויזיה
תכנונים לשבוע הבא:חתונה. וגם יומהולדת לאח שלי באותו יום
ציטוט השבוע:יש מלא.....ואני זוכרת אותך חחח
בשיעור אנגלית המורה לימדה אותנו איך לכתוב מכתב רישמי וכשהיא אמרה שצריך משפט סיום חברה שלי אמרה:"XOXO גוסיפ גירל"
~~~~~~~~~~~ בהתחלה המורה אמרה "dear mr....." תלמיד:"בלה בלה" מורה:"dear mr. blah blah blah" חחח ~~~~~~~~~~~ מורה לסוציולוגיה:"אני מניחה שכבר אפשר למחוק את מה שכתוב" חברה:"לא! רגע אני לא יודעת איך להעתיק את הדבר הלוגיסטי הזה" אחרי כמה זמן:"הכל פה לוגיסטיקה מה זה..." ~~~~~~~~~~~ תלמיד נכנס לכיתה שלנו וביקש כיסא מורה:"אתה רואה שאין לנו" תלמיד מהכיתה:"מה אין. יש שם 2 ערימות" תלמיד שישב על ערימה אחת:"זה ליד שלי" ~~~~~~~~~~~ באחד השיעורים שיחקנו דג מלוח (שכשהמורה מסתובבת מתקדים עם השולחנות). אח"כ שני תלמידים שישבו בסוף הרימו את השולחן שלהם ועברו לשבת מקדימה. תלמיד:"ווהו נראה לי שהם לקחו את המשחק יותר מידי ברצינות"
~~~~~~~~~~~ (באמצע הכתבה)תלמיד: "אה רושמים?" ~~~~~~~~~~~ סתם משהו לשתף:בא לי אוכל סיני

Galuush

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

ה"אה רושמים?" תמיד יצחיק אותי!!! גם אצלינו זה היה כ"כ הרבה!! והקטע עם הדג מלוח ענקי!! ועכשיו גם לי בא אוכל סיני... יופי ראית מה עשית?! חחח סתם...

RayoDeLuz

New member
עונה...

סרט השבוע: מה שקורה בווגאס וקונג פו תוכנית השבוע: 90210 ואחת שיודעת קליפ/סרטון השבוע:של APOLOGIZE שיר השבוע: הנ"ל דבר טוב שקרה השבוע: לחברה שלי היה מומלדת וחגגנו לה
דבר לא טוב שקרה השבוע: נפרדתי מהמשפחה בילוי השבוע: היומולדת של חברה שלי אתמול...
תכנונים לסופ"ש: לישון... לישוון... ולישווון! תכנונים לשבוע הבא: צבא, התנדבות, פגישות >< ציטוט השבוע: אח של חברה שלי בן 4 ב6 וחצי בבוקר: -"הייתה לי גורילה ששרה באנגלית"
-"את רוצה לראות איך אני לוקח את הבלונים" -"יש לי גננת וקוראים לה לילך ויש לה נכדה....ויש לי חבר שהיה בכיתה א'.." סתם משהו לשתף: ישנתי 4 שעות הלילה!

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:עגבניות ירוקות מטוגנות.. תוכנית השבוע:אחים ואחיות
קליפ/סרטון השבוע:-- שיר השבוע:-- דבר טוב שקרה השבוע:אממ אין כל כך.. דבר לא טוב שקרה השבוע:כל השבוע הזה
בילוי השבוע:היום הייתה לי פעולת פתיחה..המדריכים החדשים לא משו..אבל יש אחת שהדריכה אותי שנה שעברה והיא סבבה
תכנונים לסופ"ש:ממ אין תכנונים לשבוע הבא:-- ציטוט השבוע:-- סתם משהו לשתף:--

Galuush

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

סרט השבוע: טיטאניק
תוכנית השבוע: אין... קליפ/סרטון השבוע: של סלין מההופעה בשווית ג'נבה
שיר השבוע: My heart will go on דבר טוב שקרה השבוע: השכרנו את הטיטאניק וראיתי את מאמא מיה עם המשפוחה דבר לא טוב שקרה השבוע: לא יודעת.. בילוי השבוע: קניות לצבא
תכנונים לסופ"ש: להשתעמם תכנונים לשבוע הבא: סידורים לקראת הצבא וקצת להיפגש עם חברות ציטוט השבוע: God bless you, as you have blessed us, and as he has blessed us through you- ג'ים קראי למריל סטריפ כשהיא קיבלה life achivment award ב-2004
סתם משהו לשתף: עוד תשעה ימים
ואני רוצה MP4

linoy7

New member
טיטאניק../images/Emo99.gif מאמא מיה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

בא לי לראות שוב!

Galuush

New member
גם לי!!../images/Emo6.gif

שני הסרטים האלה על הכוונת אצלי... אני רוצה לקנות אותם בדיוידי
. רק כסף חסר לי

linoy7

New member
אבל ראית אותם בשבוע שעבר!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אני לא ראיתי הרבה זמן
בכל אופן, כשאת משיגה אותם- תזמיני אותי לביתך

Galuush

New member
חחח אין דבר../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

חחח אני יכולה לחרוש על סרטים טובים
. ברוררר!!! מונית ספיישל לביתך

linoy7

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

זה בסדר, גמאני
לא סתם מונית ספיישל- מונית הכסף!
עדו

Galuush

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אז יאללה... בואי נביא אותה בחרישה על סרטים אוהבים
. אני עכשיו מתכננת על כל סרט אפשרי עם מריל סטריפ
.

just adiki

New member
עונה../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif:

סרט השבוע:ממ.. לא ראיתי תוכנית השבוע:חשופים" קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:Helena Paparizou-Genom Krig Och Karlek
דבר טוב שקרה השבוע:יומולדת לשני חברים
דבר לא טוב שקרה השבוע:חברה שלי קצת בדכאון וזה מעציב אותי
. בילוי השבוע:ארוחת יומולדת לחברה
תכנונים לסופ"ש:פרטטתי את אתמול ב-
והיום אני רוצה קצת לארגן את החדר ולצאת בערב... תכנונים לשבוע הבא:בייביסיטר וקבעתי שופינג עם חברה, חוץ מזה אין משהו מיוחד. ציטוט השבוע:אמא של חברה על תיק שקנינו לה:"זה גזעי"
חמודה. סתם משהו לשתף:ביום שני כרמל אקמן תהיה בכפ"ס
ואני לא חושבת שאני אלך... כי זה חתימות לדיסק ואני לא מתכוונת לקנות את הדיסק. חוץ מזה שאני לא רוצה חתימה, אני רוצה לתת לה חיבוק
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif אז מה? תלכי!../images/Emo41.gif

היא לא תגיד 'לא' לחיבוק ממך

just adiki

New member
חחח...

בת דודה שלי רוצה שאני אבוא איתה אז אני אבוא כתקן "המצלמת" עאלק. ואנסה להחליףאיתהכמה מילים... בסה"כ אני לא צריכה יותר מזה, רק להגיד לה היא מאוד טובה בעיני
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gifרעיון טוב! תהנו!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

ומסרי לה ד"ש בדרך..

למעלה