סיכום שבועי........

Robin Sparkles

New member
סיכום שבועי........

סרט השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרטון/קליפ השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: סתם משהו להוסיף:

Robin Sparkles

New member
מסכמת

סרט השבוע:לא ראיתי שיר השבוע:Lisa-Drole de Creepie שיר טיפשי תוכנית השבוע:העשב של השכן סרטון/קליפ השבוע: דבר טוב שקרה השבוע:המחשבים חזרו מתיקון דבר לא טוב שקרה השבוע:לא היה מחשב. ונורא עיצבנו אותי ציטוט השבוע: מאכל השבוע:שניצל תירס בילוי השבוע:לישון תכנונים לסופ"ש:להשלים את הפרקים של הסדרות שפספסתי תכנונים לשבוע הבא:מתחיל חופש ארוך סתם משהו להוסיף:נמאס לי מאנשים

Galuush

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

סרט השבוע: השטן לובשת פראדה
שיר השבוע: Let's talk about love של סלין דיון
תוכנית השבוע: אין סרטון/קליפ השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: הייתי הרבה בבית דבר לא טוב שקרה השבוע: הסמלת תיזזה אותנו ציטוט השבוע: לא זוכרת
מאכל השבוע: כל מה שאמא מבשלת
. בייחוד שעועית ירוקה
בילוי השבוע: הייתי היום ב"בעל מזדמן" עם חברה. תכנונים לסופ"ש: לישון ולסדר את התיק תכנונים לשבוע הבא: מטווחים ובית ולהיפגש שוב עם חברה
סתם משהו להוסיף: יש לי את "הגשרים של מחוז מדיסון" עם מריל סטריפ תודות לחברה שלי- כפרותעליה

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:לא ראיתי.. שיר השבוע:-- תוכנית השבוע:CSI
סרטון/קליפ השבוע:-- דבר טוב שקרה השבוע:היה חופש
דבר לא טוב שקרה השבוע:נגמרה העונה של CSI..וגם של אבא אמריקאי
ציטוט השבוע:התערבתי עם חברה שלי שיהיה היום בוחן בהבעה ואז הראתי לה שכתוב לי את זה גם במחברת..אני "את חייבת לי 100 שקל" היא "נו לא רוצהה..טוב נו אני אקנה לך ברד" חח והיא הייתה ממש מבואסת מזה..אהה ובסוף לא היה את הבוחן [לא יודעת כנראה המורה שכחה אומשו
] אז קניתי לה ברד
מאכל השבוע:אממ כל מה שהיה בראש השנה
בילוי השבוע:הלכתי לקניון עם אחיות שלי.. תכנונים לסופ"ש:הייתי אמורה ללכת מחר ללונה פארק אבל בסוף לא
אז כנראה שאני אלמד הרבה מתמטיקה.. תכנונים לשבוע הבא:חופש יום כיפור וגשר לסוכות
ו-3 מבחנים בתחילת השבוע
סתם משהו להוסיף:--

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: -- שיר השבוע: לוחמת תוכנית השבוע: שנות ה-70, בנות גילמור, חברים סרטון/קליפ השבוע: הקול האמיתי של בריטני- http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2862610 >>> ההפקה השאירה בטעות את המיקרופון שלה פתוח.. וחשוב לציין- הקהל שומע את הפלייבק, לא את הקול האמיתי
>>>זוועת עולם!
עכשיו מיליון ילדות בנות 12 בוכות על מר גורלן
דבר טוב שקרה השבוע: ראש השנה
דבר לא טוב שקרה השבוע: -- ציטוט השבוע: -- מאכל השבוע: כל האוכל שאכלנו בראש השנה
בילוי השבוע: ראש השנה
תכנונים לסופ"ש: הייתי במשחק כדורגל של אחי ואח"כ אצל הסבתות
תכנונים לשבוע הבא: ממ.. יום כיפור סתם משהו להוסיף: להלהלה

just adiki

New member
מביך לראות...

אני שרה יותר טוב. בכל מקרה, אני עדיין אוהבת את הקיטש הזה שלה...

linoy7

New member
חחח../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

גמאני.. אבל סתם באסה לגלות שהקול שאנחנו מכירים הוא לא באמת הקול שלה..

just adiki

New member
חח נכון....

לכי תדעי אבל אם לא פברקו את זה או משהו... למרות שלציין לטובתה שהיא היתה ממש חמודה אח"כ שהיא דיברה
.

linoy7

New member
חחח כן ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אם זה באמת מפוברק זה נורא אכזרי מצידם

למעלה