../images/Emo79.gif באמת איפה נעלמת ;;
שיר השבוע של דה יוזד: לה היה משהו מיוחד
שיר השבוע לא של דה יוזד: Rihanna – Disturbia Chris Brown – Foreve Madonna - Give It To Me Katy Perry - I Kissed A Girl + הרמיקס של הרוק. Kid Rock – All Summer Long Pussycat Dolls – When I Grow Up Simple Plan – Save You Escape The Fate - The Guillotine, The Guillotine II, Something
להקת השבוע:
אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב - ראש השנה רע - הביאו לנו לוח מבחנים + מתמטיקה, אבל זה לכל חיי הלימודים, לא רק לשבוע
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרטון - יש איזה סרטון מטורף של בולט
סרט - שודדי הקאריביים 3, נ.ב אני אוהב אותך, מת לצעוק סדרה - נמלטים 4 אופקורס
ציטוט:
ערב חג, מדברים על זה שהסלק עושה פיפי אדום או משו Oם עמית: "היי אני רוצה שיהיה לי פיפי אדום" דורון: "תשתין לתוך בקבוק, תדפוק דרטה בפנים, ויש לך תותית"
אופיר למישהו בכיתה: "רוצה טוסט? אני מזמין, אתה משלם" המורה חני: "תיכף אני אזמין את אימא ואתה תשלם"
יקיר שר: "והלילה תרקדייייי" מיכאל: "הלילה אני ארקיד את אימא שלך"
הלית מספרת שהיא הולכת להצגה ושמה "הרטיטי את ליבי" אני: "הוו נשמע סוטה
" הלית: "לא קארין, זו לא הצגה על ויברטורים"
אני:"את רוצה להגיד לי שמאט מכוער? O:" שיר:"ממש לא, הוא יפה, אבל אם היה לו פחות שרירים הוא היה מושלם" עדי:"היי היי עד לפה! טוב שלא נסחפת! את רואה פה ים?! לא! אז מה את נסחפת?! את רואה פה חבל?! לא! אז מה את קשורה?! שחקי אותה שמפו ותתחפפי! שחקי אותה מרקו ולכי חפשי את אימא שלך! שחקי אותה יונה ותתעופפי!"
השבוע במילה אחת: נחמדוס
תכנונים לשבוע הבא: טיול שנתי [ממחר כאילו, זתומרת, היום בבוקר |: ], יום כיפור, ולצאת
מתנגן בראש/בפלייליסט: הרעש של המדיח חח
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שאני צכה לעוף לישון, לראות לכודים ברשת ורקוויאם לחלום ]: