סיכום שבועי! :)

סיכום שבועי! :)

אני יודעת שאני כבר לא פה >< מצטערת שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif באמת איפה נעלמת ;;

שיר השבוע של דה יוזד: לה היה משהו מיוחד
שיר השבוע לא של דה יוזד: Rihanna – Disturbia Chris Brown – Foreve Madonna - Give It To Me Katy Perry - I Kissed A Girl + הרמיקס של הרוק. Kid Rock – All Summer Long Pussycat Dolls – When I Grow Up Simple Plan – Save You Escape The Fate - The Guillotine, The Guillotine II, Something להקת השבוע:
אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב - ראש השנה רע - הביאו לנו לוח מבחנים + מתמטיקה, אבל זה לכל חיי הלימודים, לא רק לשבוע קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרטון - יש איזה סרטון מטורף של בולט
סרט - שודדי הקאריביים 3, נ.ב אני אוהב אותך, מת לצעוק סדרה - נמלטים 4 אופקורס :) ציטוט:
ערב חג, מדברים על זה שהסלק עושה פיפי אדום או משו Oם עמית: "היי אני רוצה שיהיה לי פיפי אדום" דורון: "תשתין לתוך בקבוק, תדפוק דרטה בפנים, ויש לך תותית"
אופיר למישהו בכיתה: "רוצה טוסט? אני מזמין, אתה משלם" המורה חני: "תיכף אני אזמין את אימא ואתה תשלם"
יקיר שר: "והלילה תרקדייייי" מיכאל: "הלילה אני ארקיד את אימא שלך"
הלית מספרת שהיא הולכת להצגה ושמה "הרטיטי את ליבי" אני: "הוו נשמע סוטה
" הלית: "לא קארין, זו לא הצגה על ויברטורים"
אני:"את רוצה להגיד לי שמאט מכוער? O:" שיר:"ממש לא, הוא יפה, אבל אם היה לו פחות שרירים הוא היה מושלם" עדי:"היי היי עד לפה! טוב שלא נסחפת! את רואה פה ים?! לא! אז מה את נסחפת?! את רואה פה חבל?! לא! אז מה את קשורה?! שחקי אותה שמפו ותתחפפי! שחקי אותה מרקו ולכי חפשי את אימא שלך! שחקי אותה יונה ותתעופפי!" השבוע במילה אחת: נחמדוס תכנונים לשבוע הבא: טיול שנתי [ממחר כאילו, זתומרת, היום בבוקר |: ], יום כיפור, ולצאת
מתנגן בראש/בפלייליסט: הרעש של המדיח חח תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שאני צכה לעוף לישון, לראות לכודים ברשת ורקוויאם לחלום ]:

Rose131

New member
וואי איזה היענות מבאסת. איפה אתן?):

שיר השבוע של דה יוזד:מייבי ממוריז שיר השבוע לא של דה יוזד: Clair de Lune בביצוע של רובין אלקיאטור The Spinto Band – Oh Mandy AFI – Love Like Winter להקת השבוע: AFI אלבום השבוע: AFI – decemberunderground משהו טוב/רע שקרה השבוע: המוןהמון קניות, שהיו כיפיות. ו... אה, ראש השנה, שהיה כאילו.. חופש. ו.. זהו. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: דמדומים או משהו. ציטוט: *מדברת בפלאפון עם ידיד שלי שנמצא בטירונות כבר חודש וחצי, אנחנו מדברים על שיעור ההתאבדות בצה"ל ואני אומרת שאין מצב שכל הבסיס שלו מדוכא כמו שמתארים* אני: תשאל אותם אם הם שמחים יובל: אתה שמח, שמשי? *בום נשמע ברקע* יובל: הוא בעט עלי הרגע בקבוק. *ארוחת חג עם אח שלי ואמא שלי, אמא הביאה לאח שלי כרטיס ברכה* אחשלי: כתבת לי בהצלחה בגיוס? חשבתי שאת נגד להרוג ערבים! אמא: לא, תראה, ציירתי למעלה יונה אחשלי: גם אני רוצה לצייר שם משהו! אמא: מה? עידו: ערבי מת. השבוע במילה אחת: אמביוולנטי תכנונים לשבוע הבא:יוםכיפור וכזה. מתנגן בראש/בפלייליסט: עצוב בלעדייך- אביב גפן תמונת השבוע:איןליכוח עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: ממ.. [וואי, זה אולי פעם ראשונה מזה שנתיים שאני עונה על זה במלואו. כאילו, כמעט. אז יאללה, תענו!]

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif עונה בדיליי על

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: אהמ SUWOS של BFMV להקת השבוע: BFMV אלבום השבוע: TP של BFMV משהו טוב/רע שקרה השבוע:
התחלתי ללכת עם חברה
יש אנשים ממש זבל בעולם הזה קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- אפוקליפטו סדרת- בובספוג קליפ- הקליפ הכי מגניב שראיתי בחיים [אם אתם רואים תראו עד הסוף]http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM ציטוט:
רוקסן מ"היפה והחנון": "ככה אכלנו.... התפנתקנו (התפנקנו)" "ארק דה טרירומף [טריומף]" "אני בצרפת תמיד רגילה בסטארטרס לאכול אויסטרס, ואז אכלנו שלבלולים [שבלולים]"
ציטוטי הלית: "עם מה יפנים אוכלים ? מקלות סינים XDDDDDDDDDDDD" הלית: ציציציציציצייציצי , והדאבל די של שאדוז XDD אני: דאבל די עסיסי משהו סגג אני: האקספלורר שלי זז כמו שאדוז עם דאבל די אני: וואי תמיד שאדוז נראה כאילו הוא עומד להתפוצץ מהחולצה שלו פאקינג מנופח וזה לא כאילו הוא צריך להפעיל את השרירים בהופעות מילא האחרים הם מנגנים וזה אבל הוא סתם עומד שם הלית: לכי תדעי מה יש במיקרופון פתאום תגלי שהוא שוקל מאה טון ( וזה רק כדי שלא יוכלו להזיז לו אותו XD ) הלית במצב רוח קרבי: בואי נילחם עד לסוף עד שנמות מבעיות בכבד כי גידו ששתינו יותר מידי אבל לאאאאאאאאאאאאאא לא נמות O: ואם נמותתת נמות ביחד O: [חתיכת חופרת
] הלית: בונא סיסניטטרקורע את כל הערסים הוא נראה ערס בעצמו O: זה כזה " בוא בוא נראה אותך O: " אני: אני אומרת נפתח קומונה חדשה, נפתה אנשים לשם ועוד חודש נפתח פורום הלית: נפתה O: במילים עסיסיות XD "בואו , יש ציצים O: ולא , לא הציצים של שאדוז O: " אני: הציצים של סינ' גבגבות הלית: מנגבים ת'רצפה ממש O: מישהו צריך ללמד אותו על חזיה תומכת ! הוא צריך להפסיק ללכת עם גוזיות O: הלית: אני מתגלגלת פה על הרצפה מהציצים של שאדוז O: זה ממש הצחיק אותי אני אשכרה כמו הסמיילי הזה O: מגלגלת זאת אומרת מתגלגלת XD אני: למה את משקרת? אני יודעת שאת מגלגלת הלית: סניףסניף~ אני: רק תדליקי הלית: חכי אני מביאה שתי אבנים כדי להדליק את הג'וינט O: אני: עם 2 מקלות פחחחח הלית: אל תדברי איתי על מקלות XDDDDDDDDDDDDDD אני: למה? הלית: חשבי לבד גבגבגב מקלות ( עסיסי ) XDDDDDDDDDDDDDD אני: לא ידעתי שלמאט יש דאבל די הלית: נכון כי למאט אין דאבל די O: אני: בתכלס הוא כזה מנופח שלא מפליא הלית: לסיניסטר יש XDDDDDDDDDDDDDDD אני: ככה הוא התקבל ללהקה הלית: הוא וסיניסטר בתחרות O: הציצי של מי ינגב יותר טוב את הרצפה XD תיאור הקומונה של אוונג'ד: להקת ראפ עם דאבל די השבוע במילה אחת: ככהככה תכנונים לשבוע הבא: יום כיפור מתנגן בראש/בפלייליסט: SUWOS של בולט תמונת השבוע: הקנבס של בולט
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: רק עכשיו באלי לענות על הסכמ"ש
הודגש באמצעות ארון הגוזיות של סינ'

איזה דילייXD

חח איזה כופרת אני לא צמתי
שיר השבוע של דה יוזד: לייר לייר שיר השבוע לא של דה יוזד: Miley Cyrus - Seven Thing להקת השבוע: היוזד אלבום השבוע: לייס פור דה ליירס משהו טוב/רע שקרה השבוע: חח לא היה כלום..הכל רגיל קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:
ציטוט: יש מיום כיפור אבל שכחתי השבוע במילה אחת: נחמד תכנונים לשבוע הבא: תל אביבD: מתנגן בראש/בפלייליסט: Your Sweet Six Six Six - HIM תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אלמוג אני אוהבת אותך!

whatascene

New member
הרבה זמן.

שיר השבוע של דה יוזד: ממ.. taste of ink, noise and kisses, on my own, blue and yellow. שיר השבוע לא של דה יוזד: טראקים של sigur ros מהדיסק takk להקת השבוע: היוזד, אחרי הרבה מאוד זמן.. אלבום השבוע: the used משהו טוב/רע שקרה השבוע: חח הכל חרא, נו באמת. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: האחרים גרים ציטוט: נוותר. השבוע במילה אחת: חרא? תכנונים לשבוע הבא: רבוטה רבוטה חופש לימודים ורבוטה. מתנגן בראש/בפלייליסט: היוזד, הו! עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: חופש זה כיף. אני ממש מקנאה בכל אלו מכם שבבצפר עכשיו ונמצאים בחתיכת חופש גדול.

עונה כאילו שזה של השבועXD ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי
שיר השבוע לא של דה יוזד: Escape the fate - The flood להקת השבוע: אסקייפ, אוונג'ד, בולט.
אלבום השבוע: escape the fate - this war is ours a7x - waking the fallen afi - sing the sorrow משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- ברית. ^^ יומכיפור-טוב ורע. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סימפל פלאן- פרפקט וורלד
http://uk.youtube.com/watch?v=pX2NS78t2Dc ציטוט: אין לי כוח
השבוע במילה אחת: בסדר~ תכנונים לשבוע הבא: סוכות אצל דודים
ולאדעת מה עוד, מקווה מפגש. מתנגן בראש/בפלייליסט: Kill Hannah - Lips like morphine תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:

HandsStainedRed

New member
קאמבאקוש!

חזרתוש אנשימוס. שיר השבוע של דה יוזד:הוספיטל שיר השבוע לא של דה יוזד:ממממממממממ >< ליטל פיס אוף הבן להקת השבוע:אבנג'ד |רירוש| אלבום השבוע:סס'. משהו טוב/רע שקרה השבוע:אהבה נכזבת >< קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:קשרים אפלים |ריר| http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2860759 ציטוט: נו ציטוטיישן. השבוע במילה אחת:קקשקה. תכנונים לשבוע הבא:להתאבד >< מתנגן בראש/בפלייליסט:היט מי בייבי וואן מור טיים- בריטני XD תמונת השבוע:גררר עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: באמאשלעע

HandsStainedRed

New member
מישהו הומו XD

מאתר של הומואים. והוא אכן חתיך. ויש שם עוד הרבה כאלה. ראורר|שובבה|

O L g i T

New member
אומייגאד החתולללללללל

איזה קושקוש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O L g i T

New member
יפיפייה! (L) כמה זמן לא דיברנו...

המסן שלי מת :( שלחי לי איזה הודעה בפייסבוק מתישהו חח יש לי כמה דברים לשאול אותך

למעלה