סיכום שבועי!

LOLI152

New member
סיכום שבועי!

הפורום.. חוזר לגסוס! לא!! בכל אופן, לפני שאני זזה לסמינר!!:) איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מחכים למשהו מיוחד שבוע הבא? אוהבים לאכול פיצה? הייתם בפולין? מתכננים..? תכנון מגניב לשבוע הבא: תכנון מגניב לסופ"ש: שבת שלום!

סיכום...

איך עבר עליי השבוע? לא משהו בכלל סרט השבוע?למי יש זמן לראות סרטים? ספר השבוע?הוצא מהקשרו של הספורט הישראלי -גדול!!~! שיר השבוע? חללית האם תוכנית\\סדרת השבוע?אחים ואחיות שנגמר... ציטוט \\ פתגם השבוע?אל תגידו יום יבוא הביאו את היום דבר מיוחד שעשיתי השבוע?המצאתי משחק כדורגל חדש יחד עם בנדוד שלי... עצבון \\ ביאוס השבוע?הרבה דברים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?שהיום יש לי יומולדת!!!!! אייקון \\ סמיילי השבוע?
איש השבוע?מדריך שלי וידידה שלי תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מחכים למשהו מיוחד שבוע הבא?היומולדת שלי (יום שני) אוהבים לאכול פיצה?בלי רסק עגבניות... הייתם בפולין?לא מתכננים..?בחופש הגדול למרות שאני עדיין מתלבט תכנון מגניב לשבוע הבא:אני מקווה שיעשו לי יומולדת הפתעה כי חוץ מזה אין לי תוכניות מיוחדות לשבוע תכנון מגניב לסופ"ש:קריוקי..

../images/Emo214.gifבלב יש הרבה כאב.

מישהו אומר לך שהוא אוהב אותך. ואת אט לאט באמת אוהבת אותו. ואת נותנת לו את כל הנשמה. ואת אצלו כל הלילה בשישי. ואז יש פיצוץ, אבל מתגברים. ואז הכל בסדר. והוא מחזיר אותך הביתה בבוקר. ומחכה לצלצול וזה לא קורה.וכמו עם כולם, את מבינה שזה סימן. ומתקשרת פעמיים, בפעם השניה הוא עונה ואומר לך שזה נגמר. כי לא מתאים לו. ואז הלב שלך נשבר. ואת שוב חושבת אם יש בכלל דבר כזה שנקרא אהבה. ואת שוב שואלת את עצמך למה את כל כך מפגרת שנתת לעצמך ללכת עם הרגשות במקום להשאר בבית וללמוד לאוניברסיטה. הכל נמחק כשזה קורה.

אני לא באמת יודע מה להגיד...

חוץ מזה שתהיי חזקה ואני מקווה שזה לעולם לא יקרה לך שוב...

אין לך מושג כמה פעמים עברתי דברים דומים,

בעיקר מהכרויות דרך הרשת. הבעיה העיקרית היא ששם הכל אינסטנט - לא לאט לאט, אלא מהר מהר, ובד"כ נשים אחרי פגישה אחת מוותרות, גם אם היא היתה טובה. אומנם נפגשתי אתמול עם מישהי שהיכרנו דרך הפייסבוק, אבל לא משנה מה יהיה בינינו - היא האחרונה להיכרויות בפורמט הזה. אני על הכרויות אינטרנטיות וויתרתי. נשים, לרוב, בהיכרויות כאלה, מתייחסות אליך כמו אל זבל. למרות שהרבה נשים בחיי (ידידות בעיקר) אמרו לי את ההפך, ככל שעובר הזמן אני לא רואה איך אפשר להפוך לאינסטנט חברים. אמון והדדיות נבנים לא ביום אחד. אבל במקרה והכל באמת היה לאט, ונראה יציב, ופתאום מתפרק, זה באמת-באמת כואב.

../images/Emo214.gifאני דווקא לא שוללת אינטרנט.

יצאתי עם הרבה בחורים, אבל אני יודעת שזה שזה נגמר..זה לא בגלל שזה "אינטרנט" דווקא. הכל היה יכול להיות אותו הדבר בנסיבות שונות, במקומות אחרים. דוקא הספציפי..האחרון, באמת התחיל לדבר איתי דרך הפייסבוק ותהיתי עם עצמי כמה הזוי זה, כי הוא הראשון (והאחרון כנראה) שככה התחיל איתי על בסיס הפייסבוק. כמו שאתה אומר שנשים מתייחסות אליך כמו זבל, ככה בדיוק אני מרגישה עם הבחורים. אין לי כבר מה להוסיף, באמת שהעיקר שבסוף יהיה טוב. היינו ביחד חודש וחצי ונתתי לו כל מה שיכלתי. יהיה טוב .

כל אחד ומה שמתאים לו...רק לא לאבד תקווה.

בתור שועל קרבות ותיק בתחום של הכרויות אונליין (אני בתחום כבר כמה שנים טובות, לא צוחק), אני בהחלט שבעתי מזה. רצף הכישלונות המהדהד של התקופה האחרונה לא צריך להיות ארוך יותר ממה שהוא כדי שאבין שדי. מספיק ודי. זו כבר לא הדרך בשבילי. ולמרות כל הקושי, אני ממשיך לנסות גם בפורמטים אחרים (אם כי מצומצמים יותר), ומעולם לא איבדתי תקווה שאמצא יום אחד מישהי שתתאים לי, בקצב שלה, בעומק שלה, באהבה שלה. ואני בטוח שגם את תמצאי אותו יום אחד. או שהוא ימצא אותך.

LOLI152

New member
אני פשוט אוהבת את שניכם!

מה יש לי להוסיף? האמת , פשוט אין לי. רק את אהבתי 3>

למעלה