סיכום שבועי

Robin Sparkles

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Robin Sparkles

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע:הטיול השנתי. וגם כששיחקנו "ניק נאק" היה אדיר..כמעט הרסנו את החדר משהו רע שקרה לך השבוע:כל הטיול השרירים שלי היו תפוסים. וכמעט מתתי חח סתם.. אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע:השירים הטיפשיים ששרנו במהלך הטיול התחדשות השבוע:אתמול קניתי ביריד המותגים 2 ג'ינסים מלי קופר,תיק וסווצ'רט תוכנית השבוע:איך פגשתי את אמא סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:טים טם יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לקנות את הנעליים שאני רוצה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע:חברות ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:וואי מלא חחח.. המדריך-"רואים שם את המקום שנראה כמו כפר ערבי? כי זה כפר ערבי" ~~~~~ בטיול היו 2 מקומות אחד אחרי השני שהיו טובים ואני וחברות שלי תפסנו אותם (בשאר המקומות באוטובוס לא היה מקום לרגליים..) כל הטיול היינו רבות בגלל זה עם כמה בנים אתמול מישהו תפס את המקום שלי ושל עוד חברה ואז הוא אמר לי "תתני לי לשבת פה אחר כך ואני אתן לך מחווה" אני:"גם ככה תעיפו לנו את התיקים משם" הוא:"בגלל זה אני נותן לך מחווה" וגם אחרי שאני וחברה חיכינו שעה לאוטובוס כדי לתפוס את המקום הם העיפו לנו ואחרי כמה זמן נעלמנו לשנייה וכל הבלאגן באוטובוס עם העניין של המקומות התחיל בגללי ובגלל החברות חחח ~~~~~ חברה:"אני שומרת לה כי היא חברת אמת" חח מישהו:"אני יכול להיות חברת אמת שלך?" חברה:"לא" חחחחחח ~~~~~ מישהו היה אצלנו בחדר והוא שיחק עם חברה מלחמה בקלפים וכשהוא הוריד את הסווצ'רט חברה אחרת שאלה אותו למה הוא מוריד.. הוא:"אנחנו משחקים שמי שמפסיק מתפשט" בצחוק כמובן חברה:"הא?" אני:"יענו סטריפ מלחמה" ~~~~~ חברה החליטה לאפר חברה אחרת ואמרה לה "האף שלך מפריע לי" חברה:"חכי אני אוזיז אותו" ~~~~~ חברה:"לא רוצה להיות עם בנות בחדר!אני הולכת לבנים" אני:"תלכי.הם נורא ישמחו להיות איתך בלילה" ~~~~~ אני ועוד כמה בנות דיברנו עם המאבטח והוא אמר שבתיכון הוא למד שיווק ואז הוא אמר כשהוא אכל אפרופו "אני פה בשביל האפרופו" חברה:"זה מה שעשית 3 שנים???" חחח ~~~~~ אתמול שאלתי את המורה המלווה מתי חוזרים ואז חברה אמרה לי "מה את הלחוצה לחזור הביתה" אני:"כדי שהבורגר לא יסגר..." חחח ~~~~~ מאבטח:"אין בו (בנשק) כלום" חברה:"אז אפשר להחזיק אותו רגע?" מאבטח:"לא" ~~~~~ היינו במקום שיש בו נשרים בכלוב כי הם נכחדים או משו והמדריך אמר שאם מפחידים אותם משלמים קנס של 600 שקל... אני:"אין לי 600 שקל.." מישהו:"למה,תכננת להרוג אותם?" חח ~~~~~ ביום השני של הטיול היה ממש חם ועשינו עצירה בשמש.. אני:"אולי נלך לשבת בצל?" מדריך:"את רואה שיש פה צל איפשהו?" אני:"לא" חח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה!!

linoy7

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

בא לי טיול שנתי

Galuush

New member
אני ני ני../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את הקורס
משהו רע שקרה לך השבוע: נפרדתי מהסגל הכי שפיץ בארץ!! אכזבת השבוע: לא יודעת... שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר למעלות. עשינו מור"ק (מורשת קרב) התחדשות השבוע: שני סרטים ותכשיטים
תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: הארי פוטר החמישי
ספר השבוע: אין
מאכל השבוע: אוכל של אמא
יציאת השבוע: עזיבת הבה"ד
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההצבות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בן דוד שלי, חברה שלי וכמה בנות מהקורס שאני אראה בראשון
אדם שעשה לך את השבוע: המפקדים!!!!!! יחי השבירת דיסטאנס! ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: וואיי יותר מדי
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מרגש

linoy7

New member
מזל טוב על סיום הקורס!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני כבר יודעת איפה תוצבי? שיהיה בהצלחה!!

Galuush

New member
הלוואי והיית יודעת איפה אני אוצב../images/Emo6.gif

לא, אני לא יודעת. מחר אני עוברת ליחידת מעבר שלי, ואני מקווה שאני אדע מהר איפה אני אוצב. אני מקווה שזה יהיה בקירייה/גלילות/מקום שעושים בו יומיות
.

linoy7

New member
חח מקווה בשבילך../images/Emo9.gif שיהיה בהצלחה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

למעלה