סיכום שבועי

hofri10

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי רע בשבוע: ציטוט השבוע: שיר השבוע של גאנז: שיר השבוע לא של גאנז: תוכנית\ספר\סרט השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא:

hofri10

New member
מסכם

משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי,96 ועוד 5 בונוס במבחן במתמטיקה.אכלתי קרוב לארבעה סטייקים ביומיים. משהו רע שקרה השבוע: הייתי תמים במבחן הקל בתנ''ך,לא קראתי הוראות והשבוע ראיתי את הציון הלא מדהים. היום הכי טוב בשבוע:חמישי היום הכי רע בשבוע:ראשון ציטוט השבוע:"אדוני, למה אתה מפריץ על הזולת?" שיר השבוע של גאנז: Chinese Democracy אחד ה-שירים היותר מגניבים ששמעתי. שיר השבוע לא של גאנז:האלבום Animals של Pink Floyd. תוכנית\ספר\סרט השבוע: הישרדות איי הפנינה,קצרים. משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא: כלום. יהיה שבוע רגיל.

CyberP

New member
סיכומיהו

משהו טוב שקרה השבוע: שיפור משמעותי בסימולציות של הפסיכומטרי משהו רע שקרה השבוע: החשמלאי לא הצליח לתקן לי את התקלות ברכב :( היום הכי טוב בשבוע: רביעי היום הכי רע בשבוע: חמישי ציטוט השבוע: אממממ... לא יודע שיר השבוע של גאנז: Patience שיר השבוע לא של גאנז: Sattelite Party - Hard Life Easy שיר עם פלי ופרושיאנטה שכולו רד הוט - מומלץ! תוכנית\ספר\סרט השבוע: תורת המשחקים.. עדיין
משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא: יום שני - פסיכומטרי. יאללה, נסיים עם זה.

otlumak

New member
לי היה שבוע חרא, והוא ממשיך...

ומישהו בסוף יסבול, זה יהיה אני (?) זה יהיה הם (?) זה לא משנה... העיקר שהסוף יגיע... Shackler שולט...

למעלה