סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך היה השבוע האחרון?
מה עשיתם? אכלתם? שתיתם?
ומה לא?
שיר ושתהיה שבת נהדרת!

שמבול

New member
שלי

אז ככה: המנהל משמרת שלי נוצרי אז הוא לא היה ביום חמישי וגם לא יהיה כל השבוע הבא שזה אני חייב לומר מאוד משמח אותי.

.
בשבת היה ממש נחמד. הייתי אצל ההורים, טיילתי עם אמא שלי בחוץ, היו צחוקים, בקיצור היה כיף.
.
אין לי שיר מיוחד אז אשים שיר ששמעתי הרגע ברדיו:
.
https://www.youtube.com/watch?v=g30YIH8br_8

Brombit

New member
אני אקדיש את השיר לאחותי

שאביתר הוא המוזיקאי הישראלי הראשון שהיא התחילה לאהוב. מזל טוב לו

אז היה מפגש שבו פעם ראשונה נוכחתי דרך סקייפ. חחח. היה מאתגר. לצערי בגלל שזה היה בשטח פתוח אז זה היה כבד ל-Wifi של הנייד של P019 ולכן הוא נתקע הרבה או אפילו התנתק ופיספסתי לפעמים כל מיני דברים מעניינים -_-

פה חגגו קריסמיס אז היה חופש מה- 25.12 עד היום. מי שהיה לו ימי חופש, ניצל אתה הזדמנות ולקח את כל החודש כחופש. אין לי ימי חופשה אז אני נהנית מההפקר (מחופש הכללי).

בחופש החלטתי לא לצאת מהבית ולא לעשות שום דבר חוץ מהלמשיך איזה קומיקס שהתחלתי לפני איזה 4 חודשים ולא הספקתי לסיים כי בדיוק עברתי לכאן.
הצלחתי לסיים היום עוד עמוד. אז, חמישה עמודים סיימתי בסה"כ עד כה, ונשארו עוד כ- 20
-זה מאוד קשה כי אני מנסה לשלב מודלים תלת מימדיים אבל נראה לי שהלפטופ שלי, חזק ככל שיהיה, לא עומד בזה הכי טוב

כשאהיה מליונרית אקנה לי מחשב נורמלי שיריץ מודלים תלת מימדיים בשניה!!!!!!!!!!!!! אוף!!!!!!!! >.<

בגלל שזה תקופת חגים, אז העבודה ב- service desk קצת הושהתה וחזרתי לעשות דוחות. נראה מה יהיה מחר...
תכלס, אני חושבת על זה יותר ויותר, אני באמת לא יודעת מה אני עושה שם. אני מרגישה די מיותרת...

למעלה