סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך חלף השבוע האחרון?
איך חגגתם את השנה החדשה?
מה תאחלו לכם ולכולנו לשנה הקרובה?

ושיר!

עבודה
בגלל שזו תקופת חגים אז רוב הלקוחות היו בחופש. מסת הטלפונים ירדה כל כך משמעותית שבימים האחרונים כמעט ולא היה שום דבר, אנשים ישבו בחוסר מעש (חוץ ממני שסוף סוף היה לה זמן לעשות דוחות ) - יום שני אנחנו הולכים לחטוף על זה ואני שוב אהיה רחוקה מהדוחות האהובים שלי

תכלס, אני שם כבר איזה חודשיים וחצי ואני מרגישה די מיותרת.
הם הביאו עוד בחורה לעשות דוחות מולינו ומול אחד הלקוחות. אבל היא יודעת יותר טוב ממני SQL (או לפחות ככה הבנתי) וגם עוד פלטפורמות יותר רלוונטיות, מה גם שנתנו לה משימה שבמקור היתה אמורה להיות שלי. אבל בגלל שאילצו אותי לעזור ל-service desk, לא היה לי זמן והיא קיבלה אותה בסוף.
אני מרגישה שכנראה אדחק הצידה לאט לאט, וככה עד סוף החוזה (שייגמר עוד כשלושה וחצי חודשים), הם יגידו לי שאין צורך יותר במפיקת דוחות, ואם אני רוצה להישאר, אז זה יהיה רק service desk, אם כמובן, הם יהיו מרוצים מהעבודה שלי (מה שלא ברור לי בנתיים אם כן או לא).
לא נורא, אני שונאת את התפקיד הזה ממילא... >.<

ימים חמים
אז אצלכם התחיל חורף, קר וגשום. אצלינו התחיל "קיץ" חם, קר וגשום XDDDD
אתמול היה 38 מעלות, היום 41 מעלות. אין לי מזגן אלא רק פרופלור על התקרה.
שרדתי את כל זה בזכות העובדה שעד כה הייתי משאירה את החלון (היחידי) והווילון בדירה סגורים. כך שהדירה היתה חשוכה לגמרי. זה בגלל שאחה"צ השמש שהחזקה היתה נכנסת לי לדירה ומאירה על המחשב ושכל מיני דברם שלא רציתי שיתחממו. כשהייתי חוזרת הייתי קולטת שהדירה, למרות היום השמשי והכל, נשארה נעימה ולא צברה חום.
אז החלטתי לראות מה קורה כשזה ממשיך ככה גם בימים "הנוראיים". והפלא ופלא - עבד. הטמפ בדירה לא נסקה, ולמעשה זה לא היה יותר נורא מהחום שהיה לי בישראל (בישראל גם היתה לחות איומה שבסוף אילצה אותי להפעיל מזגן).
מה שכן, חטפתי מיגרנות והייתי מותשת לחלוטין, חחחחח. אז ביליתי במיטה כל השבת

בניגוד לישראל, החום (30-35 מעלות) המשיך גם לאורך הלילה. אבל מה שטוב פה זה שזה לא נמשך לאורך ימים כמו בישראל, אלא נשבר אחרי כמה ימים והטמפ יורדת לאיזה 20 מעלות ולפעמים גם יורד גשם
זה דווקא מאוד מקל על המגרנות שלי

queen helen

New member
גם בארץ החום ממשיך בלילה

בחדשי הקיץ הבית שלי מתפקד כתנור...
&nbsp
תרגישי טוב!

queen helen

New member
שלי

אין יותר מדי חדש.

את המבחן עברתי, השני לא יודעת (וגם לא מעניין אותי במיוחד).
בעבודה כולם בחו"ל היו בחופש מה שנתן לי זמן לקדם הרבה פרוייקטים שנזנחו. וגם היו הפתעות חיוביות (לשם שינוי) מהמשרד הממשלתי שאני עובדת איתו.
יש תקווה...

מתחיל החורף וזה מא משמח אותי.

שיר

Brombit

New member
ממש ממש בקצרצר...

המוזיקאי שאני דלוקה עליו לבש פרוה לקליפ של שיר של הלהקה. ועוד איזו פרוה. רציתי להרוג אותו.
לפחות כולם בפייסבוק התנפלו עליו.
ואז הוא הביא תירוץ ממש ממש מטופש. ואם זה לא מספיק, אישתו כתבה לראשונה משהו ציבורי, והיא הגנה עליו ועוד כעסה שמעבירים עליו בקורת.
בקיצור, אני כבר לא דלוקה עליו

&nbsp
(זה קצרצר זה???)
&nbsp
עכשיו אני דלוקה על מישהו אחר

הפעם מישהו שגר הרבה יותר קרוב- בישראל
ונפגשתי אתו

והוא טבעוני, ככה שאין סכנה להתנהגות כמו של הבחור הנ"ל

(לא, לא משהו רומנטי. בין השאר כי הוא מיני
)

Brombit

New member
זו לא פרוה אחת, זה שועל אחד

שועל אחד שנרצח כדי שיהפכו אותו לצעיף.
אפילו לא פרוה. זה ממש שועל שלם שרוקנו אותו. רואים את הפנים שלו, את הרגליים והזנב.
&nbsp
ובמקרה של דניאל, זה בא אחרי ספת עור שהוא סיפר עליה באהבה, ודגים שהוא דג מהאגם שליד הבית שלו.
אחרי הפרוה הוא סיפר גם על נעלי העור האהובות שלו.
זה פשוט יותר מדי.
ומהתירוצים שלו בכלל רציתי למות.
&nbsp
ואח"כ הוא אומר כמה זה לא מוסרי ששרפו מסגד. הדיסוננס הכי גדול בעולם.

שמבול

New member
מזעזע

בצדק את כבר לא דלוקה עליו.
.
.
ולגבי מה שאמרתי אני צחקתי כמובן..

שמבול

New member
שלי(קצת מאוחר)

שבוע שעבר המנהל משמרת שלי לא היה ובמקומו היה אחד כזה חמוד שזה היה ממש תענוג.

.
עכשיו אני חוזר מחגיגת יום הולדת שלי עם ההורים, אחי הקטן וג'ינה והיה באמת באמת כיף.

.
אני מאחל לכולם שנה אזרחית נפלאה בכל התחומים!!!

.
https://www.youtube.com/watch?v=Vppbdf-qtGU

למעלה