עבודה
בגלל שזו תקופת חגים אז רוב הלקוחות היו בחופש. מסת הטלפונים ירדה כל כך משמעותית שבימים האחרונים כמעט ולא היה שום דבר, אנשים ישבו בחוסר מעש (חוץ ממני שסוף סוף היה לה זמן לעשות דוחות ) - יום שני אנחנו הולכים לחטוף על זה ואני שוב אהיה רחוקה מהדוחות האהובים שלי
תכלס, אני שם כבר איזה חודשיים וחצי ואני מרגישה די מיותרת.
הם הביאו עוד בחורה לעשות דוחות מולינו ומול אחד הלקוחות. אבל היא יודעת יותר טוב ממני SQL (או לפחות ככה הבנתי) וגם עוד פלטפורמות יותר רלוונטיות, מה גם שנתנו לה משימה שבמקור היתה אמורה להיות שלי. אבל בגלל שאילצו אותי לעזור ל-service desk, לא היה לי זמן והיא קיבלה אותה בסוף.
אני מרגישה שכנראה אדחק הצידה לאט לאט, וככה עד סוף החוזה (שייגמר עוד כשלושה וחצי חודשים), הם יגידו לי שאין צורך יותר במפיקת דוחות, ואם אני רוצה להישאר, אז זה יהיה רק service desk, אם כמובן, הם יהיו מרוצים מהעבודה שלי (מה שלא ברור לי בנתיים אם כן או לא).
לא נורא, אני שונאת את התפקיד הזה ממילא... >.<
ימים חמים
אז אצלכם התחיל חורף, קר וגשום. אצלינו התחיל "קיץ" חם, קר וגשום XDDDD
אתמול היה 38 מעלות, היום 41 מעלות. אין לי מזגן אלא רק פרופלור על התקרה.
שרדתי את כל זה בזכות העובדה שעד כה הייתי משאירה את החלון (היחידי) והווילון בדירה סגורים. כך שהדירה היתה חשוכה לגמרי. זה בגלל שאחה"צ השמש שהחזקה היתה נכנסת לי לדירה ומאירה על המחשב ושכל מיני דברם שלא רציתי שיתחממו. כשהייתי חוזרת הייתי קולטת שהדירה, למרות היום השמשי והכל, נשארה נעימה ולא צברה חום.
אז החלטתי לראות מה קורה כשזה ממשיך ככה גם בימים "הנוראיים". והפלא ופלא - עבד. הטמפ בדירה לא נסקה, ולמעשה זה לא היה יותר נורא מהחום שהיה לי בישראל (בישראל גם היתה לחות איומה שבסוף אילצה אותי להפעיל מזגן).
מה שכן, חטפתי מיגרנות והייתי מותשת לחלוטין, חחחחח. אז ביליתי במיטה כל השבת
בניגוד לישראל, החום (30-35 מעלות) המשיך גם לאורך הלילה. אבל מה שטוב פה זה שזה לא נמשך לאורך ימים כמו בישראל, אלא נשבר אחרי כמה ימים והטמפ יורדת לאיזה 20 מעלות ולפעמים גם יורד גשם
זה דווקא מאוד מקל על המגרנות שלי