סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

עוד שבוע הסתיים, והחורף חזר, אז החיים נראים נפלאים מתמיד.
איך היה השבוע שלכם?

ושיר!

מצעד הגאווה, מלבורן, 2015

לפני שבועיים (סורי, שכחתי לספר), היה פה מצעד הגאווה.
הקהילה הא-מינית המלבורנאית החליטו שהפעם הם מצטרפים רישמי. רק שלא ממש השקיעו בשילוט. אז את הקבוצה שלנו לא ממש הצליחו להבין "מי אנחנו".
בניגוד למצעד הגאווה הישראלי שכולם מתערבבים בין כולם פה זה היה "מצעד" במלוא מובן המילה.
"סדר" - זה היה הדבר הראשון שקלטתי. לקבוצה שלנו נתנו מספר. וכל קבוצה בתורה התחילה לצעוד. בין הקבוצות היו סדרנים שעשו "מחיצה" שיוכלו להבדיל.
התחלנו לצעוד, ואני מחכה לכל ההמון להשתלב... טעות.
ההמון עמד בצדדים והריע. ואנחנו עברנו כמו דוגמנים על קאטוולק שבוחנים מכל הצדדים. לא ציפיתי לזה וזה היה מ-ב-י-ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל לא משנה, עמדתי בזה באומץ. ובסוף גם הצטלמנו (ראו תמונה).
מכיוון שהמלבורנאים, קשה להבין אם הם מעוניינים להיחשף או לא, החלטתי לטשטש לכולם את הפנים, ליתר ביטחון. היינו 10 איש (כבוד!) וכבר רמזתי להם ששנה הבאה אנחנו הולכים לעשות את זה רציני עם השילוט (כי רק שלי היה "מושקע").

אז סוף סוף הצלחתי להכיר יותר טוב את הנפשות הפועלות בקהילה. אפילו העברתי פייסבוק עם כמה חברים (לא ששמעתי מהם מאז).
שתי חברות שישר התנפלו עלי כששמעו את שמי, שאלו אם אני מישראל ועניתי שכן. ומסתבר שהן גם יהודיות. אחת כנראה "מתגיירת" (לא הבנתי כל כך, אבל קלטתי שאין לה מושג מיהדות וישראל) השניה יש לה קרובים ברחובות ועוד מקומות. הבחורה עם הקרובים הישראליים מגדירה את עצמה כא-ג'נדריות וגם נראית יותר כמו בן (והיא גם מגניבה כי היא וטרינרית עם שיער צבוע בכחול). הרגשתי חופשי להשמיץ איתה את הדת והדתיים XDDD
אז היה נחמד

ברגעים אלו סיימתי לנקות את הדירה (ראו תמונה) ואני מחכה לאיש מקצוע שיעשה לי סטים לשטיח (הוראת בריאות חובה לכל "עוזב דירה שכורה"
). הוא אמור להגיע בין 15:00 - 16:00, ואני מקווה שלא יבריז - התענוג עולה לי 90$ (270 ש"ח). ואני צריכה לזכור לקחת ממנו קבלה אחרת אני בצרות.

כבר העברתי את הדברים לדירה השניה שנמצאת איזה שלוש יחידות דיור שמאלה במסדרון (קמתי בארבע בבוקר בשביל שלא יפריעו לי, רק שלא חשבתי שהשכנה "הפעילה" שלי, היא באמת פעילה בלילה. אין לי מושג לאן היה יצאה, אבל ב- 4:30 בבוקר היא יצאה מהדירה).
אז מקודם העברתי עוד דברים, והשכן ממול דלתו היתה פתוחה ובזווית העין הבחנתי באורגן/פסנתר אלקטרוני ונראה שהדירה מצויידת באיזה משהו. אולי הוא מנגן. מלמלתי "שלום" ולא זוכרת אם הוא ענה משהו אבל תוך כדי העברות, נראה לי שהוא לא אהב את הרעיון שעכשיו יש לו שכן ממול כי בהעברה האחרונה, הדלת שלו כבר היתה סגורה, ושמעתי בקולי קולות יללה של חתול. והיתה לי הרגשה שזו הקלטה של חתול והוא הפעיל אותה כששמע ששוב הגעתי.
אולי השכן הזה דאג להעיף את הדיירים עם כל מיני רעשים... ועכשיו הכל מסתדר איך דירה שנראית טוב עולה כמעט כמו הדירה החורבה שאני יוצאת ממנה (וזה נקרא יחסית זול לאיזור).
חצי נחמה שרוב הזמן אני בכלל בעבודה. והוא לא יודע, אבל גם אני יכולה לשים פול ווליום (של תינוק בוכה
).

שיהיה לי בהצלחה (מתי לעזאזל יהיו לי כבר שכנים נחמדים?)...

נ.ב.
ממחר מנתקים אותי מהאינטרטנט. ככה זה פה. לוקח להם שבוע להרים סוויץ' מחורבן... אז רק ב- 20 (אולי) יחזור. אז, בהצלחה גם בזה... -_-

k500

Active member
מנהל
נהדר

איזה יופי, חתיכת חוויה.
תודה על התמונות והתיאורים, טוב לדעת מה קורה בעולם בעניין.

למעלה