סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך היה השבוע האחרון?
מה עשית ומה לא?
מה רציתם ומה קרה בלי שרציתם?

ושיר!

סגרתי חצי שנה בעבודה. הבוס אמר לי אתמול שהוא כבר לא שומע אותי שואלת: "תוכל לחזור על זה בבקשה?".
אמרתי לו שהוא כנראה לא שומע טוב XD
זה נכון שעבר מספיק זמן שאכיר את הנפשות הפועלות והחברות שאנחנו תומכים בהם אז אני מצליחה להבין בערך מאיפה הם ומה שמם, אבל שאר המשפט שהם אומרים - אין לי מושג מה אמרו XD
בכל אופן, אין לי שום כוונה להישאר שם לנצח. זה קשה שאני צריכה לתת הצדקה על כל חמש דקות שלי בעבודה. ואם אין (כי אני לא זוכרת, למשל) - אז זה לא נחשב שעבדתי

אז, אני מנסה לעבור על חומר של העבודה הקודמת ולהתאמן על שאלונים (האמת שאני קצת מתעצלת מרוב שאני מותשת מהעבודה הזו). וכאשר ארגיש שאני מוכנה לראיונות, אבקש מחברה לשלוח את הקוח שלי לאיזו חברת פיתוח כאן, בתקווה שיקראו לי לראיון, ובתקווה שאתקבל עם תנאים הרבה יותר טובים >.<
האמת שניסיתי ליצור שם קשר עם איזה ישראלי שעובד שם בתוכנה, אבל נפלתי עליו בזמן לחץ. והוא לא ממש מתקשר
לא אוכל לבנות עליו לטיפים לראיונות. באעסה. אני ממש גרועה בראיונות מקצועיים

אז זהו. הסופש אני צריכה לקחת את עצמי בידיים וללמוד -_-

בהצלחה לי

אין שיר.

Ivy B12

New member
פשוט להגיד איך היה השבוע שלי?

אז יחסית סבבה. סבתא שלי פה מארה"ב לפסח, אז זה הרבה להתעסק בה, אני צריכה לעזור לאמא שלי לנקות את המטבח לפסח והספקתי לעשות רק ארון אחד, חחחה, יש לי עוד הרבה עבודה. בת דודה שלי התחתנה (סבתא הגיעה מוקדם לכבוד זה) והיה דווקא נחמד. אני לא מתה על חתונות, אבל היה דווקא סבבה, אבל זאת הבת דודה האחרונה שלי שמתחתנת (יש לי רק 4 בני דודים ועכשיו כולם נשואים) אז כמובן שכולם התחילו עם ה"בקרוב אצלכם", שגורם לי לצחקק על חוסר הסיכוי שאני או אחד מהאחים שלי יתחתן בקרוב.

לא אמרתי על עצמי כשהצגתי את עצמי, אבל אני מסג'יסטית בספא. אני עושה קורס של אבחון וטיפול בבעיות אורתופדיות (במסגרת מגמת עיסוי, אין מצב שיקראו לזה ככה בתעודה) וקיבלתי 100 על המבחן שהיה לנו על הרגל ביום רביעי, שהייתי ממש לחוצה אליו ולא ידעתי אם התכוננתי מספיק. אחרי החופש אנחנו מתחילים קליניקה, שזה יותר מלחיץ, תמיד יש לי את הפחד שמישהו יגיע אליי עם בעיה ואני לא אדע איך לטפל בה/מה לעשות, ומישהו אחר עם יותר ידע/ניסיון אולי היה יודע מה לעשות/לאבחן/לטפל.

ו... זהו בערך, אין לי חיים מי יודע מה מרגשים, להגיד את האמת.

Ivy B12

New member
חחחה, אולי התקופה האחרונה

לרוב החיים שלי די משעממים, אבל עכשיו לקראת החגים ועם בואה של סבתא יש קצת "אקשן".

למעלה