עבודה:
אז כמו שסיפרתי אני מתכוננת לראיון למקום עבודה מגניבי. חברה שהכרתי עוד בארץ תעביר קו"ח לבוסים ששם דרך הבוס שלה. שזה כבר יותר טוב.
מה שעוד הפתיע אותי זה אחד העמיתים שלה, גם ישראלי, שאל אותי אם אני מעוניינת שיעביר קו"ח לבחור שהוא מכיר שעובד בחברה שמייצרת מערכות צבאיות. אמרתי לו "למה לא. שיהיה".
הבחור ישר יצר איתי קשר ומסתבר שהוא פליט מאותו מקום עבודה שלי פה בארץ
. והוא בעמדת ניהול שם. ושאל אם אני מוכנה לנסות לבוא לשלושה חודשים במידה והבוס שלו יאשר.
שאלתי אותו אם המערכת יורה באנשים - הוא אמר שלא. אז הגבתי בסוג של חיוב, אם ההצעה שלו תהיה שווה.
זה סיכון, כמובן, אם לא אעמוד בציפיות שלהם, אני עלולה למצוא את עצמי ללא עבודה בכלל XD
אבל החלטתי שאקח את הסיכון - נמאס לי מהשירות לקוחות, המוח שלי מתנוון. שלא לדבר שאני מבזבזת את הפוטנציאל המדהים והמהמם הגלום בי
הוא אמר סבבה. נעשה מפגש. הזכרתי לו שכיוון שאני עובדת בשירות לקוחות, הוא יכול לחלום שאצא באמצע היום או אבוא לראיון למחרת. הוא הציע שנעשה מפגש בסופ"ש באיזה בית קפה...
אוקי. פעם ראשונה אני שומעת על ראיון עבודה בבית קפה.
אז התחלתי להסתכל באתר שלהם ולעשות שיעורי בית... אוף כמה שיעורי בית.
חג שמחה:
פה זה (אללא) איסטר. מסדרים את החופש שינשוק לסופ"ש. אז יום שישי ושני הם חופש כך שיש סופ"ש ארוך. אני כמובן בקושי יצאתי מהבית. הכי כיף להיות במיטה כשקר ^_^
שיעורי נהיגה:
לכבוד הסיכוי המחודש למצוא עבודה יותר שווה, נראה שמקומות העבודה הפוטנציאלים נמצאים במקומות נטושים במלבורן שבקושי יש תחבורה ציבורית. החלטתי שהגיע הזמן לעשות רישיון נהיגה. אז סוף סוף קבעתי שיעור עם מורה ישראלי שהמליצו לי עליו. שיגעתי לו את המוח שאני צריכה ללמוד באיזורים קשים של מלבורן וקבענו שהוא יגיע לאיזור שלי, אבל בסוף השתפנתי והחלטתי שאגיע קודם לאיזור שלו שהוא "שקט" כהתחלה להתרגל לאוטו.
הכל היה הפוך באוטו. אפילו המיקום של האיתות (הידעתם? איתות של מכוניות אירופאיות (והישראליות) נמצא בצד שמאל. במכוניות האחרות זה ימין. ולמורה היה, כמובן, ימין (למה לא להקל עלי אפילו בקצת!!?!!!)
אז כשרציתי לפנות, הפעלתי כל הזמן את המגבים XDDDDDD
קיצר, ביקשתי ללמוד על ידנית, כי אוטומת קשה לי עם הפדלים. המורה היה נדהם מהיכולת הטכנית שלי לשלוט במכונית (אבל לא כל כך בכביש, חחחח). אמר שאני סתם לחוצה ואני נוהגת מצויין. הוא די היה משועשע ממני -_-
קיצר, הסכמנו שכשאני ארגיש בטוח ונוח, אנחנו נתקדם. עד אז, הוא מלמד אותי מהבסיס ואני משלמת (150 ש"ח לשיעור >.< בישראל זה עלה לי 80...)
פחדנית או לא?
מתנות לחג:
החלטתי לצ'פר את עצמי במתנה לכבוד החג וקניתי לי בובה קטנה וחמודה של ספיידי - לא הצלחתי לצרף לפוסט הזה את התמונה כי תפוז חסם את האפשרות. מנהל פורום!!!!! תגיד להם כבר!!!!!
ולא. זה לא למשחק. היא תהיה מודל לציור של גוף של גברים
חג שמחה