ראיון-בית-קפה:
פגשתי את הבחורים בבית הקפה. שני ישראלים. דיברנו. היה נחמד. משפת הגוף שלהם די הבנתי שהם מאוד בספק.
הם חיפשו מישהו לשלושה-ארבעה חודשים ומה שהיו צריכים לא היה לי ממש ניסיון. ההגיון שלי אמר שאין סיבה לקחת אותי לתפקיד כזה. למרות הפוטנציאל.
ואכן צדקתי. אחרי יומיים הבחור התקשר ואמר ששניהם הסכימו שהיה כיף איתי והתרשמו לחיוב ממני. הוא גם אמר שמאוד אהבו את הכנות שלי ושלא בילפתי דברים אלא הודתי שמה שלא ידעתי - לא ידעתי ומה שכן - אז כן (באמת תודה, תגידו את זה לרוב המראיינים שאוהבים לשמוע המצאות ואח"כ מבזבזים את הזמן במריטת שיערות למה הבן אדם לא עושה עבודה שטען שהוא יודע).
הוא אמר שהם כן רוצים שאעבוד אצלם ולכן הם ינסו לתפור לי משהו. ובשביל זה צריכים אישור של המנכ"ל שיגיע רק שבוע הבא. בכל מקרה הוא אמר לי לא להמנע מלנסות הצעות אחרות (כי הוא לא רוצה להתחייב).
אין לי מושג אם היה רציני או לא. אבל זה לא משנה. אני ממשיכה ללמוד לראיונות למקומות אחרים. אני מקווה שעד שבוע הבא אסיים את הדברים העיקריים ואוכל לשלוח את הקו"ח לחברה המגניבה שמלכחילה למדתי בשבילם.
עבודה:
התקשר אלי אחד מאנשי הצוות בדרגה גבוהה (הוא לפעמים מחליף את הבוס כשהוא לא נגיש). ואמר לי:
"מזל טוב! סיימת את ה-probation!"
אמרתי לו שהוא מקדים בחמישה ימים XD (הייתי על תנאי בשישה חודשים הראשונים) וכמובן תודה על האיחולים (כבר מתחילה לחשוד שהולך להיות יותר קשה בעבודה עכשיו, חחח).
הוא סיפר שהם כולם ישבו ודנו עלי, ופה אחד הסכימו שעשיתי עבודה והתקדמתי ממש יפה בחצי שנה הזו ופה אחד מסכימים שאין סיבה שלא אמשיך.
לצערי, אני יודעת שמאחורי הקלעים המקום נמצא בבעיה כלכלית. הרבה לקוחות מכניסי כסף עזבו. אחראית השכר כבר אמרה לי שהמנכ"ל ישמח אם אנשים יעזבו (בעיקר ברמה נמוכה כמו שלי). וזה ייקל כלכלית. אני חושדת שהוא נמנע מלפטר אותי כי לא נעים לו
אז דווקא אשמח למצוא עכשיו עבודה אחרת. סה"כ הוא היה נחמד שלקח אותי בלי שום ניסיון והימר עלי. אבל ממילא אני לא אוהבת את התפקיד, והעזיבה תשרת את כל הצדדים.
אז יאללא! שיקבלו אותי כבר לעבודה שאני רוצה!!!!! אוף.
משהו מצחיק שעכשיו ראיתי:
https://www.youtube.com/watch?v=hiR3N-P2ek4
רק להחליף לדגל ישראל וזה מתאים בול