סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?
מה התרחש? או שלא?
ושיר!

שמבול

New member
שלי

שבוע קשה, כל השבת ישנתי.

https://youtu.be/qFoBbNHvOME

https://youtu.be/F1q__k_8i54

שבוע טוב

Ivy B12

New member
חג שמח

אז חג שמח לכולם, מקווה שחגגתם כמו שצריך, גם עם הקור האביבי הזה.

אתמול הייתי אצל חברה ממש טובה שלי ודיברנו על כל מני נושאים, בין היתר על זוגיות ודייטים ואמרתי לה שאני א-מינית. עכשיו אמרתי בעבר לשתי חברות שלי, אבל התגובה שלהן... היה את ה "אם עוד לא היה לך חבר, איך את יודעת?" ואפילו אם הן קיבלו את מה שאמרתי, אף פעם לא ניסו להתעמק בזה או לנסות להבין וזה די אכזב אותי. אז החברה שהייתי אצלה אתמול שאלה אותי כל מני שאלות, כדי לנסות להבין ואני ניסיתי להסביר (לא הסברתי כ"כ טוב, זה קשה לתאר תחושות ולמצוא שפה משופת שהיא גם תבין) ושאלתי אותה איך זה אצלה ולפי זה ניסיתי להנגיד לה ולהגיד לה איך זה אצלי. אם היא הבינה עד הסוף או לא, היא קיבלה את זה וכשאמרתי שהצטרפתי לפורום וזה נחמד לשמוע שאנשים אחרים עברו/עוברים את מה שאני עוברת, היא אמרה "כן, כי זה אומר לך שאת נורמלית ואין שום דבר לא בסדר אצלך" או כשאמרתי שאני לא יודעת מתי אחליט להגיד להורים שלי, כי אני לא סגורה על עצמי עדיין ואין לי בהכרח תשובות, היא אמרה "זה בסדר גם שאין לך תשובות ולפחות את מבררת את זה עם עצמך" ובכלל זאת הייתה חוויה מאוד חיובית עבורי וזה עשה לי הרגשה טובה.

שבוע הבא אני מתחילה קליניקה עם מטופל/ת בקורס עיסוי (אבחון אורתופדי) שאני עושה וזה נורא מלחיץ אותי. תמיד יש לי את הפחד שאני לא אהיה טובה מספיק, שלא אזכור שום דבר, שמישהו יבוא מולי עם בעיה ואני לא אדע איך לעזור לו. ממש אין לי ביטחון עצמי מקצועי. יהיה מעניין.

hatzilonit

Member
מנהל
חברים טובים שמקשיבים זה הכי מהמם

בהצלחה עם המטופלת. זה עדיין הכשרה או שזה כבר "על אמת"?

Ivy B12

New member
מטופל או מטופלת

זה אנשים שנרשמים לסטאג' של 4 מפגשים ומשלמים על זה מחיר סמלי. הם באים עם בעיה אורתופדית כלשהי, אני צריכה פחות או יותר להבין איזה, לעשות בדיקות ולהתחיל לטפל בה, עם הכלים שרכשתי במהלך השנה. המון חומר תאורטי ואני מפחדת שאמנם הצלחתי במבחנים, אבל בקטע המעשי שפתאום הכל יברח לי ואני אשכח הכל. זה עוד יומיים, נקווה לטוב.

k500

Active member
מנהל
בהחלט טוב שיש חברים/ות

ואגב, לא חייבים לרוץ לספר להורים בייחוד אם לא מרגישים עדיין בטוחים ושולטים בנושא מספיק כדי להסביר להם. הרבה כאן לא סיפרו למשפחה ולא רק בגלל חוסר ידע בנושא, אלא גם משיקולי נוחות ודינמיקה משפחתית. כשתרגישי נוח מספיק, ספרי למשפחה, הכל תלוי בך כמובן, אף אחד לא אומר לך מה לעשות.

תמיד טוב לעבור חוויה חיובית ולהרגיש שמישהו יכול להבין את מה שעובר עלינו, בייחוד כשהנושא לא נפוץ וידוע לכל עדיין. נקווה שיהיו עוד חוויות חיוביות בעניין.

בהצלחה עם הקליניקה

Ivy B12

New member
תודה

אני לא רצה לספר אם אני לא מוכנה, בייחוד אם זה יגרור הרבה שאלות או כפי שאמרת אולי ישנה משהו בדינמיקה המשפחתית. זה משהו שאני צריכה לחשוב עליו.
ותודה! קליניקה עוד יומיים ואני בהחלט לא מוכנה (נפשית, מבחינת לחזור על כל החומר...)

למעלה