חג שמח
אז חג שמח לכולם, מקווה שחגגתם כמו שצריך, גם עם הקור האביבי הזה.
אתמול הייתי אצל חברה ממש טובה שלי ודיברנו על כל מני נושאים, בין היתר על זוגיות ודייטים ואמרתי לה שאני א-מינית. עכשיו אמרתי בעבר לשתי חברות שלי, אבל התגובה שלהן... היה את ה "אם עוד לא היה לך חבר, איך את יודעת?" ואפילו אם הן קיבלו את מה שאמרתי, אף פעם לא ניסו להתעמק בזה או לנסות להבין וזה די אכזב אותי. אז החברה שהייתי אצלה אתמול שאלה אותי כל מני שאלות, כדי לנסות להבין ואני ניסיתי להסביר (לא הסברתי כ"כ טוב, זה קשה לתאר תחושות ולמצוא שפה משופת שהיא גם תבין) ושאלתי אותה איך זה אצלה ולפי זה ניסיתי להנגיד לה ולהגיד לה איך זה אצלי. אם היא הבינה עד הסוף או לא, היא קיבלה את זה וכשאמרתי שהצטרפתי לפורום וזה נחמד לשמוע שאנשים אחרים עברו/עוברים את מה שאני עוברת, היא אמרה "כן, כי זה אומר לך שאת נורמלית ואין שום דבר לא בסדר אצלך" או כשאמרתי שאני לא יודעת מתי אחליט להגיד להורים שלי, כי אני לא סגורה על עצמי עדיין ואין לי בהכרח תשובות, היא אמרה "זה בסדר גם שאין לך תשובות ולפחות את מבררת את זה עם עצמך" ובכלל זאת הייתה חוויה מאוד חיובית עבורי וזה עשה לי הרגשה טובה.
שבוע הבא אני מתחילה קליניקה עם מטופל/ת בקורס עיסוי (אבחון אורתופדי) שאני עושה וזה נורא מלחיץ אותי. תמיד יש לי את הפחד שאני לא אהיה טובה מספיק, שלא אזכור שום דבר, שמישהו יבוא מולי עם בעיה ואני לא אדע איך לעזור לו. ממש אין לי ביטחון עצמי מקצועי. יהיה מעניין.