סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?
מה היה? ומה לא?
ושיר!

שמבול

New member
שלי

לא סיכמשתי הרבה זמן אז הגיע הזמן לחזור. שבוע שעבר אמא שלי חזרה לעבודה. נותנים לה לעבוד כמה שהיא יכולה, שעה שעתיים כל פעם. בעבודה ממש מטורף. וזהו.

מיתוך עלובי החיים... (אני מקווה שזה לא בכייני מידי)

https://youtu.be/86lczf7Bou8

סוף שבוע נפלא לכולם

וואו,

הביצוע הזה גורם לי לבכות בכל פעם שאני שומעת אותו. היא פשוט מדהימה, כל כך עוצמתית ואמיתית!

שמבול

New member
כן נכון

היא באמת מדהימה בסרט הזה. היא גם קיבלה אוסקר על זה. כשאני שומע את הביצוע הזה שלה בא לי לחבק אותה ולהגיד לה "הכול יהיה בסדר..." וכו'...

hatzilonit

Member
מנהל
המשחק שלה פה מהמם, אבל הקול...eh...

כמו שאומרים, "שלא תעזוב את העבודה העיקרית שלה"

אני מעדיפה ביצועים יותר קלאסיים וחזקים ווקאלית כמו של Idina Menzel או סוזן בויל וכאלה

עוד שבוע לחוץ. מתחרפנת.

רבוטה:
שבוע שעבר הבוס בא אלי ואמר שהוא רואה שאני עובדת קשה והרבה שעות (בשבילם שעות נופסות זה ברגע שעברה השעה 17:15 - 17:30 ואז הם מתחילים לשאול למה אני עדיין בעבודה) וממש לא רוצה שאני התמוטט להם (כנראה אני לא עושה עבודה טובה בלהסתיר את הלחץ שלי >.<) והדבר האחרון שהוא צריך זה שפתאום אחליט להפסיק להגיע לעבודה (זה גרם לי להבין שמוסר העבודה של האוסטרלים מאוד נמוך, והם פשוט מסוגלים להודיע "זהו, לא מגיע יותר, אני מתפטר" וכתוצאה מכך להציב את המקום בבעיה) אז הם נותנים לי יום שישי אחד חופש על חשבון העבודה שזה מאוד נחמד מצידם למרות שהייתי מעדיפה שיעלו לי לאותה משכורת שהרווחתי פה XD (מסתבר שחוקי עבודה פה הם נוקשים ואם מישהו עושה יותר מידי שעות נוספות, מקום העבודה צריך לפצות אותו. בד"כ מקובל לתת לו עוד ימי חופש).
תכלס, לא ביקשתי כלום וגם לא תכננתי לבקש. כך שנראה לי שהם יותר מפחדים שאפסיק להגיע מרוב תשישות

בכל אופן, ניסיתי להסביר לו שהתנאים שבהם עבדתי כאן היו גרועים לא פחות ולמרות זאת נשארתי 7 שנים בעבודה (!!!) . אז הוא יכול להרגע, אין לי שום כוונה פתאום לא להופיע ואמרתי לו מצב הכי גרוע אם אני ממש מותשת, אני ממשיכה לעבוד מהבית.

אז שאלתי שלשום אם אפשר לקחת את יום שישי (אתמול) והבוס אמר שלא אוכל כי הם חסרים כח אדם (כמה עמיתים יהיו אצל לקוחות אז לא יהיו הרבה נציגים לאייש את עמדות הטלפון) וראיתי שהוא ממש היה אומלל ולא היה לו נעים לסרב לי. חמוד

לא נורא, אקח יום אחר

החלטתי לנסות טיפול ל- ADHD:
אובחנתי ברמב"ם, לפני איזה 3 שנים, עם איזה מבחן מטופש שנקרא T.O.V.A שמן הסתם כל מי שעושה אותו יאובחן ב- ADHD. זה מצ'עמם ואין סיכוי לשמור על ריכוז במשך 20 דקות. נו בחייאת, על מי הם עובדים.
הנורולוגית שלכאורה אבחנה אותי טענה שיש לי ADD קל (בלי ה- H - היפראקטיביות), זרקה לי מרשם לריטלין ואמרה לי "תחזרי עוד כמה חודשים ותדווחי אם יש שיפור".
שיפור של מה? מי? אין לי מושג מה הולך איתי והיא תוקעת לי תרופות. ברור שבאותה שניה זרקתי אותה לקיבינימט והייתי משוכנעת כמעט לחלוטין שהיא פשוט נתנה לי אבחון חיובי כדי שלא ארגיש שסתם שילמתי הרבה כסף (2000 ש"ח!).
כמובן גם (כמעט) אף אחד מהסביבה לא השתכנע שיש לי את זה, וטענו שזה סתם תירוץ... אז זרמתי עם זה כשבתוך תוכי הרגשתי שאכן יש משהו, אבל לא בטוח שזה ה- ADD.

קיצר, כשהתחלתי לעבוד פה ב- servie desk הקושי רק גדל והיה יותר ברור שמשהו לא בסדר. במיוחד כשראיתי את העמיתים שלי מסתדרים ומצליחים לבצע את המטלות שלהם בלי לצאת מותשים בסוף יום כמוני. הרגשתי שאני מוציאה הרבה יותר אנרגיות ומתאמצת יותר לעשות מטלות לעומתם. מה גם שאחרי יום עבודה רגיל שבו אני יוצאת בזמן (גג 17:30 כשאני מתחילה ב- 8:30) הרגשתי כאילו עבדתי איזה 16 שעות (ואני יודעת מה זה לעבוד 16 שעות. עשיתי את זה כאן במשך חצי שנה כמעט כל יום).

אז מרוב ייאוש, החלטתי לפנות לאירגון שיש כאן שנקרא: ADDult . הם שלחו לי חומר והרצאות (שמה שהיה נשמע שזה בול אני). והרכזת המליצה לי על איזה רופא משפחה שתמחמה בתחום לנסות את הטיפול.
קבעתי תור לרופא הזה בעוד כמה ימים, רק הפגישה עולה 260$ שזה כמעט 800 ש"ח
גם לפני התור הייתי צריכה למלא איזה שאלון מעצבן עם מיליון שאלות מעצבנות שכמובן לא היה חינמי (עלה 60$) על מנת לתת לרופא איזה רקע על הלקוח...
אני ממש מקווה שהוא רציני ושווה את זה. אחרת אני כבר לא יודעת מה לעשות...
בהצלחה לי
.

עכשיו אלך לנסות לצייר איש-גלקסיה. אם יצליח יפה, אשים אותו כאן להשוויץ

hatzilonit

Member
מנהל
למה שתנסי לשכנע את הבוס שאת רגילה לתנאים קשים?

מה נסגר איתך?
זה ההפך ממה שאמורים לעשות עם בוסים

מצוין שיש לך יתרונות לעומת האוסטרלים המפונקים

מה את עושה בשביל הכיף אחרי העבודה?

צודקת, אחרי השיחה באמת התחרטתי שאמרתי את זה

בעיקרון רק רציתי לאמר לו שאין סיכוי שאנטוש בצורה כזו, אבל איך שבחרתי לאמר את זה העביר מסר אחר שלא רציתי להעביר ודי אכלתי את עצמי על זה אח"כ

מקווה שהוא לא ינצל את זה לרעה (לפחות לטובתי יש את החוקי העבודה).
אמנם יש לי יתרונות על פני האוסטרלים, לצערי זה לא מעלה לי משכורת או עוזר לי למצוא עבודה יותר מתאימה ליכולות שלי.

לשאלתך,
אחרי העבודה אני חוזרת הביתה מותשת ואין לי כח לעשות כלום חוץ מלבהות בסרטים במחשב או לדבר קצת עם אנשים במיילים/פייסבוק וכולי...
אבל יש יום אחד שאני סוחבת את עצמי לשעתיים שיעור ריקוד בסגנון Dancehall שזה נחמד, לצערי השירים שהמדריכה בד"כ בוחרת הם לא לטעמי ואז קשה לי להנות בריקוד. אבל לפחות אני חוזרת לדירה עם קצת אדרנלין שזה טוב.

Brombit

New member
בקצרה

הייתי במדורה של טבעונים והיה מהמם

פגשתי אנשים חמודים
ואפילו דיברתי איתם!

וכולם התנפלו על השניצלונים שלי.

hatzilonit

Member
מנהל
שלום! מה נשמע! התגעגענו~

יענו,
: "איפה את, לא רואים אותך בכלל?"

מה זה הלימודים האלו שלא משאירים לך זמן לפורום?!?

hatzilonit

Member
מנהל
איך נפלו גיבורים...

טוב, לפחות תקפצי מדי פעם לבקר ולהתריע אם יהיה משהו מעניין בקבוצה של הא-מיניים...

Brombit

New member
אני לא מתה על הקבוצה הזו

לא מעניין שם.
&nbsp
אני מבלה בעיקר עם הטבעונים

לב שבור

כן, זה מה שחוויתי בשבוע האחרון.
מסקנה - לא להיכנס לקשר עם מישהו נורמטיבי - מיני.
הוא ירצה סקס, וכשאני לא ארצה, הוא יעזוב אותי. כמו שקרה במקרה האחרון. וקרה גם עם בחור אחר בעבר.
עכשיו אני במצב קצת יותר טוב, מוכנה להכיר מחדש בחור/ה צעיר/ה שיתאימו לי. בררנית אך אופטימית.
קווין, אם בקשת שיר, אתן קישור לשיר שאני שרה, שאולי הכי מתאים כעת:
https://www.youtube.com/watch?v=_O43acEDwu0

hatzilonit

Member
מנהל
תגידי, את עושה איתם תאום ציפיות?

באיזה שלב את מספרת להם על ה א-מיניות?

למעלה