חופש מהעבדות של שבוע התחיל ה-י-ו-ם
מתכננת לישון הרבה ואנסה גם לצייר. יש רעיונות אבל לא הרבה זמן. אצלי כל ציור זה גם לחקור את הדרכים הכי טובות לעשות אותו (כי מה לעשות, אני לא מומחית בתחום), כך שאני יכולה למחוק ולצייר שוב אפילו 5 פעמים עד שארגיש שזה קרוב למה שרציתי >.<
הבוס דואג שלא אתמוטט לו. ממשיך להזכיר לי שמקום העבודה מזכה אותי ביום חופש על חשבונם. קבענו מתי אקח את היום הזה (שבועיים אחרי החופש הנוכחי).
הוא גם קלט שאני טובה לכתוב הוראות "הפעלה" (הרבה תמונות ומעט מילים. הכי טוב). אמר שהוא רוצה שאכתוב כמה תהליכים ראשיים לתיעוד. אין בעיה, מותק, תן לי את הזמן (שאין כמובן XD)
הייתי אצל רופא ה- ADHD. שטען שעל סמך השאלון (המעצבן) שעשיתי, נראה שיש לי 60% סיכוי ל- ADHD.
הוא גם טען שזה גנטי, אבל כשהתחלתי לחקור אותו אילו גנים אחראים, הוא התחיל למלמל שזה מצבור של גנים וזה לא משהו מוחלט. אה הה...
קיצר, בשביל חוות דעת שניה הוא הפנה אותי לחבר הפסיכאטר שלו שכמובן לא ציין בפני מה העלות. אלא רק אחרי שהגעתי לשם (כמעט 2000 שח לפגישה!!!!!!) ודאג גם לאמר לי: "הוא לא אוהב שמדברים הרבה והוא לא אמפטי" (אז למה אתה שולח אותי אליו?!?!)
אמרתי לו שאם ארגיש שאין הקשבה אני פשוט אפסיק לדבר. "סבבה" מבחינתו (בטח הם מחלקים אחוזים
)
מה שנחמד הוא שחצי מהתשלום אני מקבלת החזר מהביטוח הרפואי הממשלתי פה. נו, חצי נחמה. אז יום חמישי הבא הפגישה עם הפסיכיאטר (שכנראה ייגלה שאני לא שפוייה ויאשפז אותי בכפייה במפעל של שוקולד XDDDDD )
זהו. עוד שעתיים שיעור נהיגה. וואחס