סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

*לא צריך להסביר איך זה עובד*
ושבועות שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמבול

New member
שלי

היה חם בעיקר, חוץ מזה היה הכול כרגיל.

(ותודה לקוויני שבזכותה אני מכיר את השיר הזה
)

https://youtu.be/cLV9g19Wz9w

חג שבועות מהמם!!!

ADHD:
הפגישה עם הפסיכיאטר היתה קצת מעצבנת אבל הוא לא ממש היה אפאטי כמו שרופא המשפחה תיאר אותו. אולי בגלל שהיה יהודי והבנתי ממנו שהוא מרגיש שכולנו "אחים זה לזה" ולכן צריכים לדאוג אחד לשני. אז יצאתי משם נרגשת וזה גרם לי לבכות XD
היום נפגשתי שוב עם רופא המשפחה. הוא נתן לי מרשם לחומר יותר חזק מריטלין שיותר מתאים למבוגרים O_O
ממש לא מצא חן בעיני כל העניין. אבל החלטנו שעושים ניסיון של שבועיים לראות מה קורה ואח"כ מחליטים הלאה... כל כך מקווה שזה לא יגרום לי נזק לטווח רחוק >.<
מתחילה מ.... מחר.

שיעורי נהיגה:
מתחילה להתרגל לכיוונים ההפוכים. המורה ממשיך להיות מרוצה ממני (אפילו טען בשיעור לפני אחרון שממש היה לו כיף - טוב, אני מקשקשת נורא. כנראה הייתי במצב רוח הומורסיטי חיובי)

החופש אוטוטו נגמר.
הצלחתי לצייר קצת לקומיקס שלי (דף 6 מתוך 25), בין עצבים וכעס שתמיד עולים כשאני בחופש.
מקווה שלפחות אסיים את הדף עד יום שני

hatzilonit

Member
מנהל
בהצלחה

אני מאד בעד כדורים
(בהנחה שהם עוזרים, כמובן)

אולי עדיף שלא תעשי שיעורי נהיגה עד שלא תהיי בטוחה שההשפעה של הכדורים יציבה ואת מכירה אותה...
רגישות מוגברת לרעשים\אור\תנועות, רפלקסים מהירים או איטיים יותר - יש כל מיני השפעות אפשריות בהתחלה...

דווקא הרופא טען שיהיה לי יותר טוב בשיעורי נהיגה עכשיו...

יהיה לי שיעור בשבת הבאה. אני מקווה שזה יהיה מספיק זמן להרגיש את ההשפעה של הכדורים.

וד"א, אני נ-ג-ד כדורים!!!!!!! שום כימיקלים לא טובים לגוף!

hatzilonit

Member
מנהל
בטווח ארוך (בתקווה) יהיה טוב יותר, אבל

בטווח הקצר? לא יודעת

(אם כי שבוע זה לא רע...)

תעשי לעצמך מבחן "שיכרות" לפני זה - ללכת על קוו ישר, לגעת עם האצבע באף כשהעיניים סגורות... האם השליטה שלך במשחקי מחשב השתנתה...

טוב, אני לא רוצה סתם להלחיץ אותך

וגם -
כל הגוף שלנו זה כימיקל אחד גדול!!!!! שמורכב מהמון כימיקלים קטנים יותר!!!!

p019

New member
הגוף שלך זו מכונה שעובדת על כימיקלים

כך שלהגיד שכימיקלים לא טובים לגוף זה לא מדויק. אם כי הגוף כל הזמן מתדרדר באופן תמידי עד שמתים.
אז אולי את צודקת, אבל אני הייתי מנסחת את זה "החיים לא טובים לגוף".
&nbsp
בקשר לכימיקלים שמגיעים בכדורים - הבעיה היא שכל הכדורים הללו הם עיניין של ניסוי ותהיה ובהרבה מיקרים הרופאים לא יודעים ב100% למה זה עובד. ואנחנו מערכת מעוד מורכבת כך שכימקל שמשפיע על הגוף 99% מהפעמים בצורה אחת יכול להשפיע מידי פעם (או על 1 מתוך 100 אנשים) אחרת.
אם כי כנראה שלרוב הכדורים ורוב האנשים רוב הזמן - הם עובדים כמו שמצפים מהם.
הבעיה היא מה זה רוב? (גדול מ50%? זה ממש לא מספיק טוב), גם עם זה רוב מוחלט בהחלט (הגדרה שהמצאתי ברגע זה ממש - זה עומר > 99%) אז עדין אפשר להיות ה1 מתוך 100
&nbsp
למדקדקים - יש לקחת בחשבות את התלות בין המקרים - אבל נניח לזה עכשיו. בכל מקרה עיבדתי את רובכם עד הנקודה הזו (או שזה רוב מוחלט בהחלט מכם?)

יאללה, מזמן לא הייתי פה

עשיתי את הבגרות במתמטיקה סוף סוף, לאחר שלושה חודשים של לימודים ובתכלס רק שלושה שבועות של לימודים מאומצים(למדתי את כל החומר בתוך פחות מחודש). לדעתי אני אעבור די בהצלחה, אבל זו לא חוכמה, רק 3 יחידות..
&nbsp
הייתי ביום פתוח בתל חי בשבוע שעבר ונרשמתי, עכשיו אני רק מחכה לתשובה האם אני מתקבלת כחריגה או לא, אבל בינתיים אני ממשיכה להשלים בגרויות ולהוציא על זה את כל חסכונותיי.
&nbsp
אחותי בהיריון, שזה מאוד משמח, ילד/ה שני/ה כבר! ווהו!
&nbsp
שיר? שיר שיר שיר.. יש כל כך הרבה טובים אז אביא לכם שניים שבשבילי מסמלים הרבה.
&nbsp
אגב, אני באה למפגש פורום הבא ויהי מה! מתי הוא?
&nbsp
אז הנה השירים:
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=L5T5uhd4m7c
&nbsp
זהירות, עלול להיות טריגרי:(אני פורצת בבכי בכל פעם שאני שומעת אותו)
https://www.youtube.com/watch?v=zAMdRJ1k1K8
&nbsp

k500

Active member
מנהל
נשתדל

מה שיהיה נוח לרוב. בעוד כמה ימים נתחיל סשן של הודעות מקדימות.

סיכום שלי

הלב השבור מתחיל להחלים אט אט. שילוב של זמן + דייטים עם אחרים והידיעה שגם הם מעוניינים בי.
הגעתי למסקנה שאני לא משתכרת מספיק בשביל לסגור את החודש. שכ''ד+אוכל = יותר ממה שאני מרוויחה.
אי לכך, חשבתי על דרכים נוספות להשתכר. אני זמרת (מקצועית, עם תואר מהאקדמיה למוזיקה) וכעת שרה בחינם.
הגיע הזמן לגבות תשלום. בנוסף, השבוע אזרתי אומץ, ולקחתי את הבידורית שלי עם המיקרופון לעיר רחובות (עיר קרובה למקום מגוריי),
התיישבתי בפינת הרחוב והתחלתי לשיר. כבר לא היה אכפת לי שיעברו אנשים שאני מכירה, הם לא משלמים לי את שכר הדירה.
שמתי קופסא למטבעות. להפתעתי התמלאה די מהר. עוברי אורח חייכו, אהבו, וחלק גם לקחו טלפונים להזמין אותי לביתם.
נכון, משהייתי ילדה, החלום שלי היה לפרוץ לתודעה כזמרת. בטח לא לשיר ברחוב בגיל 31, אבל צריך להתחיל מאיפשהו.
לגבי לינק לשיר, שרתי על החלום שלי שאצליח מתישהו, שאני מאמינה שזה יקרה. הנה אני, עדיין מאמינה:
https://www.youtube.com/watch?v=KunowtLakKU

hatzilonit

Member
מנהל
כבוד.

זה מאד נפוץ בערי בירה באירופה - אנשים צעירים שמופיעים עם שירה\מוזיקה\ריקוד ברחוב. גם בשביל הכסף וגם בשביל הנסיון. וזה מוסיף המון גם לעיר עצמה
(לעניות דעתי).

מה הרפרטואר שלך כשאת שרה ברחוב?

hatzilonit

Member
מנהל
אירוויזיון!
משאל עם באירלנד!!!

העולם נראה לא רע כשמסתכלים עליו דרך חריץ ממש צר
ולא רואים את כל הג'יפה מסביב.
אבל מה הטעם להתבכיין?

אני חגגתי שבועות עם עוגת שוקולד טעימה ובלי יומרות

מצרפת את השיר שהכי אהבתי באירוויזיון השנה
(בגרסת קליפ מושקע וחמוד). זה לגמרי צעדי ריקוד שהייתי הולכת ללמוד. Swing - קלאסי או חדש, תמיד כיף

=-=-=-=-=-=-=-
רגע, מה זה סיכום?
יענו, מתמטיקה? כמו הבגרות? \\ של איזה שבוע? - הזה או הבא? \\ שבוע של מי? - כי אצל אירים
והמדוזות
הכל סבבה, אבל אצלי לא משהו...

יש כ"כ הרבה מה שאפשר לא להבין פה

למעלה