סיכום שבועי

שמבול

New member
שלי

ממש קשה בעבודה. נותנים לי עבודות ממש קשות בחוץ בשמש. אני שוקל להתפטר. נראה מה יהיה. מקווה שיהיה יותר טוב...

חוץ מזה הכול טוב. שיהיה סוף שבוע נעים.

בלה, איזה קשקשנים. זה הסלנג שלהם.

הבנתי שה"פחות" אינטליגנטים באוכלוסיה משתמשים בקיצורים האלה.

אצלינו בעובדה אף אוסטרלי לא מדבר ככה. אחד אפילו מעדיף להשתעשע עם המילים הגבוהות ולהתחכם איתן (שזה לדעתי הרבה יותר יפה).
אבל אצלינו בעבודה התחום נחשב "היי-טק" (יענו, האנשים הם "אינטליגנטיים") אז אפשר להבין למה אני לא שומעת אותם מדברים ככה (אולי רק עם החבר'ה שלהם).

אני יכולה לשאול אותם אם הם נעזרים בקיצורים האלה בסביבה יותר "אוסטרלית" XDDD

ירדתי במשקל נורא, בגלל הטיפול ADHD. מה שאני רגילה לאכול כבר לא מספיק כי הכדורים גורמים לגוף להוציא יותר אנרגיה, ולכאורה אני אמורה לאכול יותר. רק שאחת התופעות לוואי היא חוסר תיאבון. אז גם ככה קשה לי לאכול, אני עוד צריכה יותר...
רופא לא אהב מה שראה. והסכים איתי שאני אקח פעמיים ביום (במקום ארבע), עם הפסקה באמצע לאכול. בתקווה שזה יחזיר לי יותר את התיאבון וגם ייקח ממני פחות אנרגיה.

חברה שלי החליטה לקרוא בויקי על ריטלין והודיעה שלי שזה ממכר שלא לדבר שתופעות הלוואי הן הדבר האחרון שאני צריכה. והיא רוצה שאפסיק עם זה.
ואם אפסיק, זה אומר לחזור לתיסכולים שהיו לי בעבודה ולחזור הביתה מותשת...

אולי אתפטר ודי!

hatzilonit

Member
מנהל
אל תפסיקי. לחיים גם יש תופעות לוואי

לגבי המשקל - יש דיאטנית בחייך? מומלץ בחום

(לא ששאלת, אבל)
אחד הטריקים לגבי העשרה קלורית בלי לשים לב - זרעי פשתן ו\או צ'יאה (Chia) -
כמה כפות בתוך יוגורט, שייק פירות, קורנפלקס עם חלב ועוד כל מיני.
(אני אוהבת גם סתם נקי ויבש, עם כפית...)

hatzilonit

Member
מנהל
קודם השווצה

אז התנדבתי באיזה אירוע להט"בי-לייט ותוך כדי מצאתי סיכת-דש עם הדגל הא-מיני, אז שמתי לעצמי.
ואז כששאלו אותי, ניהלתי שיחות אקראיות על א-מיניות עם 2 סרטייטים\יות ועם 4 להט"בים\יות. והיה ממש נחמד

hatzilonit

Member
מנהל
ועכשיו השיר(ים)

קודם כל "פלורנטין" כי אני מתגעגעת לשכונה ורוצה לחזור הביתה

וגם "דוד ושאול" כי זה שיר יפה

למעלה