סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

חוצמזה שחם
איך עבר השבוע האחרון?

ושיר!

שמבול

New member
שלי

נולד לי אחיין חדש.

בעבודה קשה כרגיל.

שיר עם אמירה ששמעתי השבוע.

אצלינו כרגיל קר. האמת בשבוע שעבר היה ממש קר וסוף סוף זכיתי לבדוק את הטיץ החם שאמי קנתה לי אחרי שחזרה מטיול באנגליה.
לאנגלים האלה יש בגדים טוביייים.
קיצר, הציל אותי מקפיאה וודאית בדרך לרבוטה. באחד הבקרים אפילו קלטתי שהטמפ' בחוץ היא 1- O_O
מה שטוב זה שפה לא כזה לח כמו בישראל, אז הקור הרגיש שונה ויותר נסבל

חברת הסלולרי פה עיצבנה אותי בחודש האחרון. כל כך מזכיר את מה שקורה בארץ וכל שיטות המצליח האלו.
רק לא הבינו עם מי יש להם עסק.
גילית אצלם באג בתוכנה שמחשבת כמה DATA השתמשת בחודש.
מסתבר שהאהבלים האלה לא בדקו כמו שצריך את התוכנה לפני ששיחררו אותה לאוויר. בפיתוח תוכנה יש מה שנקרא בדיקות "קצה". ואלו בדיקות שמנסות לכסות מקרים "מיוחדים" או "קיצוניים" שבד"כ לא קורים אבל תמיד מחביאים איזה קאטצ'.
אז אני הורדתי הרבה DATA ביום האחרון לחודש (1.4G). כשידעתי שלמחרת הכל "יתאפס" ויהיה לי שוב DATA מחדש. רק שהם העבירו את ה"כמות" הזו, לחודש הבא ובכך "גנבו" ממני כמעט כל ה-DATA של החודש החדש.

התקשרתי אליהם.
ענה לי דושבאג שחשב שהוא יכול לסבן אותי ולהאשים אותי שהשארתי "תוכנות" פתוחות בנייד (כמו פייס, ושות) שמורידות כרק מה קילואים בודדים להצגת דף אינטרנט, אם בכלל.
הוא כמובן לא ענההתייחס כשטענתי שהסיבה היא באג בתוכנה שלהם שגונב לנו DATA. וטען שהוא מומחה בתחום ושהוא יודע על מה הוא מדבר.
רמזתי לו שיזהר כי הוא מדבר גם עם מומחית פיתוח תוכנה.

בסוף, הוא הסכים לתת לי עוד 1G פיצוי על חשבונם. צחקתי עליו ואמרתי לו: "לקחתם לי 1.4GB. זה יותר מ- 1G. ולכן, מה שלקחת אתם מחזירים. אתה לא יכול לתת בדיוק ורק בקפיצות של 1? אז אתה תתן לי 2G!.
הוא ניסה להתווכח איתי. אשפית הויכוחים. וכמובן הפסיד בגדול

אציין שפה חייבים להודיע לך שהשיחה מוקלטת. ברגע שהם אמרו לי את זה, אמרתי להם: "לא לדאוג, גם אני מקליטה את השיחה הזו"

כמובן שהמשכתי לכעוס עליו שיש להם באג ושהם צריכים לתקן.
בסוף הוא חזר אלי ואמר שהם נותנים לי 4GB במחיר של 2GB. וכנראה זה היה שוחד להשתיק אותי XD

יאללא, ברחתי לשיעור נהיגה

למעלה