סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

חם...
חם מאד...
בכל זאת מקווה שתצליחו לסכמש ולהוסיף שיר.

בברכת - חורף בוא כבר!!!
והחלמה מהירה לפצועים

דרוש שם2

New member
באתי לבקר (בפורום)

אז אצלי הכל כרגיל
מאזנים בין עבודה, לימודים וAVEN
רק רציתי להגיד, שלמרות מה שקרה בירושלים, אני שמח שצעדה שם קבוצה א-מינית.... אני לצערי לא יכלתי בסוף (עבודה) אבל לא נורא...
וזהו...
אז שיהיה לכולם רק טוב, שחצי' תפסיק לעשות לעצמה נזקים ...
אני מקווה להוציא את הדגל שלי מהמגירה שנה הבאה (הוא לא היה מחוץ למגירה די הרבה זמן... זה לא טוב)

שלכם
דרוש שם (כן, אני עדיין חי)

איפה חם??? XD

נאלצתי לעבוד אתמול עד 22:30 וקוויני כעסה עלי

וכנראה גם הבוס יכעס אם יגלה...
אבל זה היה משהו שאולי יכולתי למנוע אם הייתי זוכרת להרים דגל בזמן. אבל שכחתי לעשות את זה בגלל עומס של טלפונים ומשימות... והלקוח התקשר אתמול ואמר שיש בעיה, בדיוק מה שחששתי שיקרה

התיקון היה צריך להיות מהיר אבל הסתבכתי קצת בדרך, זה מה שגרר את הזמן.

היום היה עוד שיעור נהיגה וכמעט התנגשתי ברכב שהגיע מימין בעיגולד. לא הייתי מרוכזת בהתחלה אז בדיפולט הייתי במוד-ישראל XDDD
אבל אח"כ הכל היה סבבה.
אחורי זה הלכתי לקנות פיצה בפיצה האט - שנה מפנטזת על זה. ודווקא היום, הטארמים החליטו שלא בא להם להגיע בזמן. והתייבשתי איזה חצי שעה עד שהגיעו.
עד שהגעתי הביתה הפיצה התקררה. הייתי צריכה לשבת בסניף ולאכול שם

ואני לא מוצאת יותר ממרח שוקולד נורמלי בשום מקום (יש פה שוקולד השחר, אבל הוא רק "פרווה". מי אוכל פרווה?!?!!!!?
) .
הכל זה רק הנוטלה או דומיה עם האגוזים. למה לעזאזל הם חושבים שכולם אוהבים ממרח שוקולד עם אגוזים?!

מחר craft-day עם חברה מהעבודה. מקווה שהיא תעזור לי גם עם הספר נהיגה ואוכל סוף סוף לעשות תיאורייה.

בדיוק
אני עושה אתה קומיקס בשביל החברה באוסטריה

והחברה החליטה שהיא בוגדת בי ועושה את החשבונות של סבא שלה במקום האמנות שלה.

אוף, שכחתי את העט של הטבלאט. עכשיו אני צריכה לאלתר עם העכבר, אז באעסה!!!!!

hatzilonit

Member
מנהל
נשמע חיים טובים, אפילו עם העבודה המאוחרת

זה הקסם של פיצה - גם כשמחממים אותה, זה עדיין טעים

הבצק של "פיצה האט" ממש מוצלח.
אני בטוחה שיש להם מתכון סודי או secret ingredient או אולי סתם אקסטרה סוכר...
הפיצה היחידה שבא לי לאכול אפילו את השוליים שלה ... mmmm, crust...

?? "טארמים" זה "טראמים", יענו tram
(בערך)?

אה הה! סוף סוף עוד מישהו שחושב שפיצה האט היא הכי הכי

חיממתי הבוקר שארית פיצה, היה סביר

עכשיו אמרתי לחברה מהעבודה (דיאן) שסוף סוף מצאתי עוד מישהו שאוהב פיצה האט, אז היא הבטיחה שבפעם הבאה שאבוא אליה ל-Craft day, אנחנו נלך לפיצה האט!!!!

וכן, הטראמים זה סוג של "רכבת קלה" בעלת קרון אחד או גג שלושה (די נדיר) שבעצם מתנהגים כמו "אוטובוס" רק שהם לא יכולים לעקוף אף אחד, נתקעים הרבה פעמים (או בגלל עומס תנועה או בגלל שהם ישנים מידי) וסתם בנויים בצורה מעצבנת: אין הרבה מקומות ישיבה ובעצם המטרה שתעמדי (שונאת לעמוד).
הם התחילו לקנות קרונות חדשים, אבל נראה לי שזה ביזבוז, עדיף להחליף לאוטובוסים. מספיק קרון אחד נתקע וכל הקו תקוע ואפשר לשכב על הספסל ולישון עד שיחזרו לפעול שוב

טראמים ישנים נראים ככה: http://www.bcl.com.au/melbourne/images/kdpics/P1111539.jpg
החדשים נראים ככה: http://blogs.acu.edu.au/international/files/2015/07/C_Class_Tram_Melbourne_-_Jan_2008.jpg
והם קיימים רק במלבורן, מסתבר XD

hatzilonit

Member
מנהל
ברוסיה זה תחב"צ מאד נפוץ. לא יכולה להעיד לגבי התקעויות.

למעלה