סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

ושיר

k500

Active member
מנהל
נצל"ש סכמ"ש - עדכונים:

נתחיל בהתחלה, כלומר בצורה של הפורום:

רק אספר שבימים האחרונים אחרי שתפוז החליטו לשנות את המראה של הפורומים, התחוללה מלחמה קטנה בין מנהלי הפורומים השונים לבין תפוז ובסוף תפוז הבינו שאי אפשר לשנות דברים נגד הרצון של הרבה אנשים כאן ולכן דברים רבים חזרו לצורתם המקורית.

ואצלנו כאן, גם בצורה וגם בתוכן, החלפתי את תמונת הרקע בדגל הא-מיני והוספתי טקסט חדש ("חדשים בפורום? מתלבטים/ות?" בצבע סגול בפתיחה) שהתבסס על הקודם.

אני מזמין אתכם/ן לקרוא את הדברים ולהעיר אם יש מה לשנות, להוסיף וכו'. הפורום הוא שלכם/ן וחשוב שתחוו דעה.

דבר נוסף וחשוב, חזר אלינו לוח ההיכרויות השבוע וגם זה לאחר מלחמה לא קטנה מול תפוז (להסביר להם מה החשיבות שלו עבורינו כשמבחינתם הלוח היה בכלל מיותר..
). הלוח עצמו נמצא ב"כלים ומידע" > "כללי" > לוחות.

זהו. רק אזכיר שיש שרשור עם קישור לתוכנית מערוץ 1 בה השתתפה אתמול mixush וסיפרה על חיפושיה להורות משותפת ודיברה גם על א-מיניות.

והסקר שלנו שנועד לכולם/ן כאן, גם לאתאיסטים, בהאים וכל מי שטרם השתתף בסקר. מטרת הסקר היא לקבל מעין תמונה כללית על המגוון שיש בפורום ולא לבדוק מי דתי או לא. אז אם טרם השתתפתם בסקר, זה הזמן: [URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1493&pollId=27081  [/URL]

שבוע נעים לכולם/ן

p019

New member
בקשר לדגל

אתה יכול להפוך את החלק הלבן של הדגל - ללבן אפרפר?
כך שיהיווצא הפס היותר בהיר למעלה ולמעטה? זה יראה יותר כמו הדגל.

שמבול

New member
שלי

יש לי המון חופש כי אין לי עבודה. וזהו.

שבוע נפלא לכולם.

למעלה