סתם כמה סיפורים חביבים בעבודה:
- החליטו להנמיך את המחיצות ביננו בשביל "תקשורת יותר טובה" (או במילים אחרות: שיהיה קל יותר לבקש עזרה ולהציק
).
מקס (עובד וותיק ומשעשע), שיושב מולי, הדביק על המצח פתק צהוב "Go Away" שאזכור לא אפריע לו יותר ממה שאני מפריעה גם ככה
- באחד הימים, בין לבין הצחוקיה שבנינו, מקס החליט להעביר לי פתק, בסודי סודות. ראו בתמונה מה הוא כתב (מקווה שהבנתם את הבדיחה).
- ביקשתי מהבוס חופש. הוא כתב לי תשובה על פתק צהוב (ראו בתמונה המצורפת) XD
- באתי עם צמות לעבודה (מאוד אוהבת את התסרוקת הזו). כולם התרשמו מההשקעה (ראו תמונה) ואחרי שפירקתי, קיבלתי עוד עיצוב שיער מגניבי, ראו בתמונה (מזכיר שנות ה-80-90, לא?).
רבוטה:
סגרתי שנה בעבודה. למרות כל ההבטחות של מהגרים קודמים, אף מקום עבודה ששלחתי אליו קו"ח לא חזר אלי. יש לי הרגשה שזה לא רק "ניסיון מקומי" שהם דורשים, אלא גם מגדר (אבל אני עדיין חיה בתקווה שאני טועה).
בנתיים באתי לאדון מנכ"ל וביקשתי העלאה. הוא אמר "שיחשוב על זה" אבל לחצתי עליו שייתן כבר תשובה - הוא הבטיח שבוע הבא.
בגלל מחסור בכח אדם, רוב העומס הטלפוני והשירות "המהיר" נופל עלי ועל אנה (או על הבחור החדש). שזה לא ממש נורמלי מכיוון שרוב הימים יש הרבה טלפונים.
ואין הרבה תמיכה מאנשים מכיוון שאו שהם אצל לקוחות, או שהם עסוקים בעצמם או שסתם לא בא להם. מה שגורם לי ליותר תסכולים.
שלא לדבר שמאז שקיצצו בכח אדם, הבוס אמור היה להיות יותר מעורה בצוות ולתמוך, רק שהוא ממשיך לנצנץ, והרבה פעמים מחליט לעבוד מהבית (חס וחלילה שאנחנו נעשה את זה) או לאחר מאוד בבקרים (אוי וואוי אם נעשה את זה).
יש לו עסק משלו שהוא עובד עליו בבית בלילות אחרי שעות העבודה. אז ברור שיהיה לו קשה לקום בבוקר, אם בכלל (כמובן שהוא בחיים לא יודה בזה אלא יטען שהוא "לא מרגיש טוב" - שזה הגיוני, כי גם אני לא ארגיש טוב אם אשן שלוש שעות בגלל שעבדתי על משהו כל הלילה -_-)
אז החלטתי, מדוע אני צריכה להתעלל בעצמי ולבוא לעבודה כשגם אני לא מרגישה טוב? אני סובלת מחוסר יכולת להירדם בלילות, אני ישנה מעט מידי. לחץ עצום בעבודה כי אין תמיכה מאף אחד. תסולים ועצבים לא עושים טוב ורק מגבירים דיכאון וחרדות.
אז נשברתי שלשום, הלכתי לרופא, קיבלתי גימלים עד יום שלישי. וזהו. שיתמודדו.
ואנה באמת היתה לבד בעמדות (ממש ריחמתי עליה
), ואם הבנתי נכון, הבוס הואיל בטובו לעזור (כי שאר אנשי הצוות או היו בחופש או אצל לקוחות).
ואכן באותו יום ראיתי אי מייל מהמנכ"ל שהוא פתח עוד משרה לצוות שלנו ושם אותה בדרושים.
חבל שצריך להתיש אנשים ככה ולפגוע להם בבריאות על מנת שיבינו שאין מספיק כח אדם והם סתם פוגעים בעסק שלהם.
...מקווה שזה לא יעלה לי בבקשת ההעלאה (או המשרה) XDDDD