סיכום שבועי

ligo

New member
סיכום שבועי

לאחר שבוע חסר שינה ולחוץ ביותר בגין תהיות פילוסופיות עמוקות (המחזור יגיע או לא?), הרבה קאלמנרבין (כדי להרגע) והרבה ממתקים (כי אם לא ישנים אז אוכלים) הוא הגיע. כן, גם החודש לא קרה לי נס (סאני, צדקת, נסים קורים רק לאחרים...). אז זהו, מחר אני מתחילה להזריק GONAL-F. היות וזה יוצא יום שישי אני אצטרך לסוע למוקד הרפואי בקריית מוצקין ולקוות שתהיה שם אחות חביבה שתסביר לי ולבעלי איך מזריקים. מקווה שזה לא יכאב, אני מפחדת ממחטים... אגב, מה נחשב לערך בסיסי תקין של e2? ולאיזה ערכים הוא אמור להגיע סביב הביוץ? ועוד אגב, הלכתי לבקר היום במקום העבודה הקודם שלי. הבחורה שציפיתי אך קצת חששתי לפגוש (היא ילדה תינוקת מתה והייתה עד עכשיו בחופשת לידה) החליטה בסוף לא לחזור לעבודה הזאת כדי לא להתמודד עם כל המבטים והשאלות. לעומתה הייתה לי שיחה עם בחורה אחרת שהתחילה ivf אבל נשברה והפסיקה, וזה היה כל כך טוב לדבר עם מישהי שמבינה ויודעת איך אני מרגישה. ממש כמו בפורום אבל פנים מול פנים. זהו. ומאז שאני כאן אין לי עוד צורך לחלוק עם אף אחד מה שעובר עליי, כי רק מי שכאן יכול להבין. אז שוב תודה שאתן כאן והלוואי שכולנו נצליח בקרוב!

נועם@בת

New member
ליגו נשמה- תשלחי לי אימייל

אתן לך את מספר הטלפון שלי ותבואי אלי ללמוד להזריק. אני גרה בקריות. את לא חייבת כמובן- אבל אני לא גובה כסף כמו במוקד
שהיה רק בהצלחה נועם ~שמזריקה כבר בעינים עצומות עם יד אחת קשורה~

אוף, ליגו ../images/Emo10.gif

אני מצטערת שזה לא החודש, אבל אני רוצה להבטיח לך שניסים כן קורים, ושאחד מהם בטוח מחכה במיוחד לך, לרגע מסוים שבו לא תחשבי שהוא פה ואז הוא יוכל להפתיע אותך...

ligo

New member
הזרקה ראשונה

טוב בנות, צר לי לאכזב אתכן, אבל מסתבר שאני לא גיבורה כמוכן. הייתי עכשיו במוקד הרפואי והייתה שם אחות חמודה שהסבירה לנו את כל השלבים, ועד ההזרקה עצמה זה נראה כה פשוט. ואז היא הזריקה לי בבטן וזה כל כך כאב שבכיתי. והאחות אמרה שלידה זה יותר כואב... ואז ברכב התחלתי לבכות יותר, כי אם מזריקה אני בוכה, מה יהיה בצילום רחם? ומה אם אני אצטרך שאיבת ביציות? אוף! למה אנחנו צריכות לעבור את זה?! בכל אופן, אחרי הכאב הזה אני לא רואה את עצמי מזריקה לבד. מחר ננסה להזריק בטוסיק, אולי זה יכאב פחות.

ליגו אני חושבת שכשמזריקים לבד

זה פחות כואב, כי אני מרגישה באיזה קצב לדחוס/לרוקן את המזרק כך שפחות יכאב לי, מה שהאחות לא מסוגלת להרגיש. ומנסיון בטוסיק פחות כואב מאשר בבטן - יש שם פחות עצבוב. ממליצה לך ללמוד להזריק לבד, לי זה נותן תחושת שליטה בטיפול ובגוף שלי. מקווה שלא יכאב לך יותר. נסי להרפות ולקבל את החומר בברכה (ולא בפחד), הוא אמור לעזור לך להשיג משהו חשוב מאוד. הרבה
והרבה אהבה

מרב.

New member
ליגו,

תאמיני לי שאני על זריקות כבר כמה מחזורי טיפול, ועדיין לא גיבורה ותמיד קצת מפחדת. כמה טיפים קטנים מפחדנית-עם-אומץ שכמוני: 1. גונל אף עלול לשרוף בהזרקה. אני לא סבלתי, אבל יודעת שיש בנות שלהן זה כן שרף, לכן יכול מאוד להיות שהכאב היה בעצם בעירה של החומר המוזרק. 2. הזרקות בבטן לדעתי הרבה הרבה פחות כואבות. אני שונאת זריקה לטוסיק כי אני תמיד עושה שריר לא רצוני מהפחד, ו זה מה שכואב. המחט לבטן קצרה, לא מגיעה לעצבים ולשריר, ואפילו ההחדרה שלה קלה, כי תופסים/צובטים את העור וכמעט לא מרגישים את הדקירה. 3. יכול להיות שחומר ששורף בהזרקה לבטן לא ישרוף בהזרקה לטוסיק, ולהיפך. 4. תלמדי את להזריק לעצמך, או שבעלך ילמד- זה הרבה הרבה יותר פשוט, ואין מה להשוות יד אוהבת ליד של אחות ממהרת. מודה ומתוודה- לי אין אוצץ להזריק לבד, האיש שלי הוא אחלא אחות רחמניה... 5. אפשר לעבור בטיפול מהזרקה תוך שרירית לתת עורית ולהיפך, רק לידיעה: בהזרקה תוך שרירית (בטוסיק) החומר נספג טוב יותר. בהצלחה ובאומץ, מרב

ligo

New member
תודה בנות ../images/Emo20.gif על העידוד

היום אני כבר הרבה פחות שלילית (אפילו קצת חיובית). הזריקו לי בטוסיק, נשמתי עמוק ובכלל לא כאב. רק אח"כ המקום היה חם ומעקצץ, אבל ממש לא כמו אתמול. אז כנראה זה באמת אינדיווידואלי, כל אחת מגיבה שונה. אנחנו מצאנו את ה"תנוחה" שלנו... אגב, בעלי הזריק לי היום, בהשגחת האחות, והוא די נהנה מזה...אחרי 6 שנים עם הבנאדם אני מגלה בו צדדים סדיסטיים...

נועם@בת

New member
שמחה לשמוע שיש שיפור ../images/Emo8.gif

וזרקיה בבטן לא אמורה לכאוב. אם את רגישה לחומר, היית צריכה להרגיש גם את הזריקה לטוסיק. יש לי רושן שהאחות החביבה פשוט לא היתה עדינה
בכולופן, בעל מזריק זה מומלץ, מנסיון אני מניחה שלא תנסי בעתיד הקרוב להזריק לבטן, אז בהחלט אפשר להסתפק בזריקת אוהב. בעלי הזריק לי במשך מספר טיפולים וזה היה פתרון מוצלח מאוד. כדי להקטין את העקצוץ, מומלץ לחמם באגרוף סגור את אמפולת הממס לפני שמכינים את התערובת, ולהשתמש בכמה שפחות אמפולות ממס. אני לא יודעת כמה את צריכה להזריק, אבל ניתן להמיס עד 3 אמפולות גונל באמפולת ממס אחת. ככל שחודר פחות נוזל לגוף זה פחות כואב. לפני ההזרקה- אחרי שמחטאים באלכוהול- לנגב בטישו יבש את המקום, כי הזרקה עלרטוב מכאיבה. אחרי ההזרקה ללחוץ דקה בערך עם המצר גפן הטבול באלכוהול על נקודת ההזרקה כדי למנוע סימן כחול, ואחר כך לעסות היטב את המקום. שבוע טוב יותר נועם

ליגו מתוקתי. ../images/Emo25.gif

למרות שאמרתי שניסים קורים אצל אחרים, הם באמת לפעמים קורים. אולי לא אצלנו, ואולי לא בדרך הטיבעית, אבל זה יקרה וזה יהיה בדרך היותר מקורית. דרך הטיפולים. אולי יותר קשה, יותר מעצבן, יותר מתסכל, יותר כואב, אבל הילדים שלנו יהיו יותר שווים ויותר יפים ויותר מוצלחים. יהיה טוב. פשוט חייב להיות. מחזיקה לך אצבעות לחודש ההריון הקרוב. אמן. סאני.

למעלה