סיכום שבועי

איחולים ל....

למשפחתה של רקל על הולדת מאור ב 26.12 איחולי ברוך הבא לפורום ל... יחיאלוש לסמדר ובנה לליבי ונוגה לאינה, שבהריון שבוע 16 לשמה החדש של עידית מטיסת השבלולים ולמתוק שלי..., תמיר שחוגג ביום א' יום הולדת 3!!!!! שכחתי משהו????

ובזכותה של עידית...

אירוח בפורום קלאב פוט. עוד אבצע שרשור נפרד על כך אבל ד"ר למדן האורטופד והאיש שמטפל באושרי, יגיע להתארח ב 11.1 בשעה 21:00.... אתם מוזמנים להתחיל לחשוב על שאלות מתאימות וליידע את חבריכם בפורומים השונים לגבי האירוח, אולי ירצו להוסיף שאלות אלו או אחרות....

ונעבור לדברים העצובים יותר....

לפני יומיים, סבא של בעלי, אדם יקר נפטר בשיבה טובה
.

וכמובן, איך שכחתי...../images/Emo7.gif

ראש ממשלתנו אריאל שרון, הלוואי ויהיה נס והכל ייגמר בטוב!!!

סיכום שבועי

ערב טוב אני מנסה לחזור למסורת שהתחלתי לפני שנה וחצי לערך... בסוף כל שבוע, אנסה, ואשמח אם תצטרפו אליי, לסכם מה היה לנו בפורום אירועים חדשים שמחות לא עלינו, בשורות רעות ועוד... מי מצטרף להזכיר לי???

ליבי א

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif אורית מזל טוב לתמיר

קודם כל המון מזל טוב לתמיר שחוגג יומולדת 3, ומזל טוב להורים המאושרים ממש ילד גדול. וממש כיף להיות איתכם פה בפורום. אתם עשר, כולכם!

הייתה פה פעם....

אמא של תותוש, שהבן שלה היה יותר גדול, שחר של יום חדש, שהבן שלה היה יותר גדול אבל כן,,,, בגלל שהוא נולד עם קלאב פוט לפני 3 שנים, עלה במוחינו לפתוח את הפורום בכדי להמשיך ולסייע להורים ולהורים שבדרך שנתקלים בכך... תודה על הברכות אורית

shaharhakmon

New member
שלום חברים יקרים שלי

טוב אז האמת ים של זמן לא הייתי כאן, אבל הנני כאן. התגעגעתי לכולם, מה שלומכם,אצלנו כמות החדשות היא עצומה אז אני לא אבלבל לכם את המוח. בכל אופן ,יובלי רצה ומשתוללת. אני ממליץ בחום על פרופסור שינדלר שהוא בן אדם מדהים ורופא דגול. המון געגוע, שחר

למעלה