סיכום שבועי!!

הילה121121

New member
סיכום שבועי!!

פורים שמח לכווולם!!!!!!!!!!!!
מה שיר השבוע שלכם
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא...
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :
ספר/עיתון/כתבה כלשהי :
מה קניתם השבוע שבת שלום! ופורים מושללללם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון שזה החג הכי טוב בשנה!?!?!!! ובמיוחד השנה!

הילה121121

New member
ועכשיו השבוע שלי!../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם-"תקווה"--חח הפזמון של זה הולך ככה "כי לא נקפוץ ממצדה, אנו יודעים אחרת" ובדיוק בטיול השנתי היינו במצדה ושרנו את זה...חיחי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - ואי!! זה תמוהנ ענקית--בטיול שנתי ראינו שם כלב ואז שנו לו פרח על האוזן-חח ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו-הטיול שנתי! משהו שהרס לכם את השבוע-כלווום-ממש כלום-היה שבוע מושלם משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... המון דברים--פורים, מפגש פורום, יומולדת שלי, שבת אולפנה סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :מעורב--ברור ספר/עיתון/כתבה כלשהי :כלום מה קניתם השבוע: סיליקון לשיער (לפן...) נקרא--אגב-נטלי-מצאתי אותו! שבת שלום!

../images/Emo203.gif

מה שיר השבוע שלכם? שיר בעיפרון - בית הבובות. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: אין. ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו: להשלים עם חברות שלא דיברתם איתם שלושה חודשים בערך זה אחלה
משהו שהרס לכם את השבוע: כלום, היה אחלה שבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופש
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש: מעורב ירושלמי. ספר/עיתון/כתבה כלשהי: אין
מה קניתם השבוע? 2 חולצות.. וזהו לפי מה שזכור לי.. פורים שמח
זה לא החג הכי טוב בשנה, פסח יותר טוב - חופש ממש ארוך וגם היומולדת שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה