סיכום שבועי

הילה121121

New member
סיכום שבועי

מה שיר השבוע שלכם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא...
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :
ספר/עיתון/כתבה כלשהי :
מה קניתם השבוע

../images/Emo203.gif

מה שיר השבוע שלכם? שיר בעיפרון - בית הבובות. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: אין. ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו: 6280
. משהו שהרס לכם את השבוע: הבצפר?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מחר ה-6280 יסיים להטען וגם ביום א' יודיעו אם התקבלתי או לא לבצפר כלשהו. סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש: מעורב ירושלמי
. ספר/עיתון/כתבה כלשהי: מעריב לנוער
. מה קניתם השבוע? 2 ג'ינסים (או שזה היה שבוע שעבר? איבדתי את תחושת הזמן משום מה) ונוקיה 6280. הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבת שלום

Tinkerblack

New member
אנייייייייייייי

מה שיר השבוע שלכם? שוב לא שקט תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו: אמממ לראות תכוניות חוזרות של השבט? משהו שהרס לכם את השבוע - הסרט המשעמם שראיתי עכשיו- לחיות מחדש משהו כזה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... - כן לסיים ת'מסחן בהיסטוריה כבר סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :מעורב ירושלמי והשבט ספר/עיתון/כתבה כלשהי : בעל זבוב בא לי לקרוא מה קניתם השבוע - סיגריות?

הילה121121

New member
ועכשיו השבוע שלי../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם--אממ..כלום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין..וגם אם תהיה..אני לא מצליחה להעלות תמונות לפה....
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ כלום- משהו שהרס לכם את השבוע ציון במבחםן במתמטיקה וציון במבחן בנ"ך משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא...שיעבור המבחן בלשון-ונאמר א-מ-ן סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :מעורבבבב
ספר/עיתון/כתבה כלשהי :אממממממממ...איין מה קניתם השבוע ---כלוום איזה שבוע משעמם!!!!

למעלה