סיכום שבועי

סיכום שבועי

אז קודם כל ברוכות הבאות לכל הבנות החדשות, לרעות, יעל, הילה, מעיין, מעיונה (אם הן לא אותה אחת...) וסתיו- נראה לי אני הבן היחידי פה...
(ולכל מי ששכחתי - אני מצטער
) אז הפורום עומד על הרגליים כבר שבוע ויומיים והגענו לדף ה-5. אז כל הכבוד לנו אבל יש לי הערה: אור ויעל , תמנעו משיחות פרטיות, זה לא מתאים לפורום, אני יודע שזה כייף שיש הרבה הודעות וכו´ אבל זה לא קשור לפורום. (לי לא אכפת אבל ההנהלה, כבר העירו לי על זה פעמיים) בשביל זה יש את המסרים והדבר שהכי מתאים זה הצ´ט של הפורום שאפשר להגיע אליו דרך הסרגל של הפורום למעלה. או.קיי? (
בלי להשתחצן!
) תודה לכולם על כל המחמאות הברכות והאיחולים לפורום.
יעלי, כל הכבוד לך! (על כל ההבהרות שאת אומרת שאת קונה רק מקורי)
רציתי להגיד עוד כמה דברים אבל שכחתי. אז כשאני יזכר אני פשוט ישרשר להודעה הזאת. אז שיהיה לכולם שבוע טוב והמשך ערב נעים אוהב אותכם מכל הלב והנשמה משה

"אם את עדיין אותי אוהבת ... "

"עוד יהיו ימים" / ישי לוי
"אם את עדיין אותי אוהבת, חכי לי שם- באותו מקום, נסי עוד פעם כבוגרת ותראי שכל זה לא חלום. יודע אני, ומנסה לומר לך, כי בלעדייך- אבדה לי כל תקווה אם תרצי, אני אוכיח לך- בלעדייך אהבה היא סתם מילה עוד יהיו ימים ימים יפים, אני ואת לאורך כל הדרך, נבנה ביחד עם השנים- את אותם דברים לפי הצורך שוב אלילה הראי לי פנייך מחכה לך אדם שבור (
) וכואב עודני ממתין לנשק (
) שפתותייך עשי זאת מהר כי הלב (
) אוהב עוד יהיו ימים ימים יפים, אני ואת לאורך כל הדרך, נבנה ביחד עם השנים- את אותם דברים לפי הצורך...
איזה שיר נוסלטגי יפייפה. משה

דיוק במבצע השיר

אחי, השיר במקור שייך לזמר בשם ששי יעיש מתנובות, דייק בפרטים.

למעלה