סיכום שבועי!

KATYUHA

New member
סיכום שבועי!

מה שיר השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם- סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פגשת את אגם השבוע? איך היה- ~קרדיט לפורום רוני ולאמירה~

KATYUHA

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם?סוכריה-רוני בילוי השבוע שלכם-המפגש עים רוני והוופעה סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-פספוסים סקופ השבוע שלכם-אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-המפגש עים רוני!!!היה פשוט מושלם! משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא נראה לי שיש משהו מיחוד... פגשת את אגם השבוע? איך היה-לא פגשתי..

שבוע טובב../images/Emo110.gif

מה שיר השבוע שלכם? לחבק אותך- סינרגיה בילוי השבוע שלכם- שינה
ושהלכתי לאלנבי עם חברה היה אחלה:p סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- שומדבר סקופ השבוע שלכם- נמנמ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] :) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המממממממממממ תדברו עם אנשים שאתם אוהבים?:) משהו שהרס לכם את השבוע- לא צריך:p משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
ב"ה סמינר! פגשת את אגם השבוע? איך היה- לפני שבוע בול

שבווע נפלא..../images/Emo3.gifמיכל גנבה לי ת'שבועע

טוב..* מה שיר השבוע שלכם?הרבה..
בילוי השבוע שלכם-חמישי-שישי-יצייאה עם חברוות היה סוופפ הדרךך! סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-איןן סקופ השבוע שלכם-אמממ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין לי במחשב.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא דעתת משהו שהרס לכם את השבוע-כלווום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ב"עה שלגיה פגשת את אגם השבוע? איך היה-בע"ה שבוע הבא..

יעל 13

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם? "תן לי סימן" של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- בן דוד שלי סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- אבודים סקופ השבוע שלכם- קרובת משפחה שלי בהריון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא יודעת משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא רוצה להמליץ על כלום משהו שהרס לכם את השבוע- הכל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- משהו פגשת את אגם השבוע? איך היה- לא

*אני מגהגת*../images/Emo205.gif

מה שיר השבוע שלכם? אמממ, גן נעול
בילוי השבוע שלכם- קניון:p סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- אממ, אמא מחליפה:p סקופ השבוע שלכם- אני מגהקת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לוזוכרת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ללכת לקניון הגדול בפ"ת כי יש שם פול אבל פול חתיכים
משהו שהרס לכם את השבוע- אממ, ההצטננות שלי:S משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לקבל ת'מבחנים בנביא:p פגשת את אגם השבוע? איך היה- לא:(

../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

מה שיר השבוע שלכם? משהו באנגלית שחכתי איך קוראים לו ואינלי כוח לבדוק
בילוי השבוע שלכם- יוםם שלםם עםם שלומממממייי
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-השמייניייייהההה
סקופ השבוע שלכם- אממממ איןן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- יום שדה עםם שלומיי
מומלץ ביותרררררר
משהו שהרס לכם את השבוע- 2 הבנות שמתחנפות לשלומי כל הזמןןןן
שימותו!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ססיוווורר עםם שלומממיייי
פגשת את אגם השבוע? איך היה- לפני שבוע וחצי
והיה מושלםם