סיכום שבועי:

• פותח הנושא G.O.D
  • פורסם בתאריך

G.O.D

New member
סיכום שבועי:

שלום לכולכם, פסח עבר וכעת הזמן לדיאטה ולעבודה רצינית על תכולת הפורום. ראיתי תלונות מצד חברי הפורום על היעדרות(?) שלי, ובכן הייתי כאן כל הזמן, כתבתי והשגחתי שלא יהיו בעיות, בכל אופן אני מקבל את הביקורת וממשיך הלאה. הפרוייקטים הבאים: 1) תם סקר הקפטן האהוד, כמובן שפיקראד לקח ובגדול, עלה סקר חדש לאויר, "מיהו הגזע האהוב עליך ביותר?" לא היה מקום לכל הגזעים שהיו לכן ע"פ שיקול דעתי בחרתי 10. 2) גלריות... יום ראשון בעזרת הQ יעלו גלריות מכל הסדרות שיכילו הרבה תמונות, אבל אני עדיין מצפה ממכם להעלות תמונות והרבה. 3) מאמרים, חברים תתחילו לכתוב מאמרי ביקורת ודיעה על כל העולה על רוחכם שנוגע לנושא ותיזכו לפירסום עם קרדיט במאמרי הפורום. 4) הסרט "נמסיס" מתקרב ובא, אני עובד בקדחתנות על השגת עותק שלו וכתיבת ביקורת ותקציר מה שיותר מהר, מי שיש לו מקורות חזקים משלי מוזמן לעזור במאמץ המלחמתי. 5) בשעה טובה השלמתי את אוסף כל פרקי TNG על דיסקים בפורמט DIVX מי שרוצה מוזמן לפנות אלי במסרים ויוכל לקבל צריבה של פרק מסויים או הכל, אני לא מבטיח שזה יהיה מהר ובמידי, אבל אני אשתדל. 6) אני מתחיל בפרוייקט DS9 כלומר הורדת כל הפרקים מכל העונות, תודות לניב קלדרון המלאכה תיהיה קלה בנוגע לסדרה "אנטרפרייז". 7) אביזרים, האם למישהו יש אביזרים של הסדרה, והאם יש ביקוש? אולי נעשה קניה מרוכזת. שבת שלום, תעשו חיים ותגיבו קצת להודעות שלי כדי שלא אעלב
ביי בנתיים, G.O.D

_אלי_

New member
שכחת בסקר את הגזע הכי חשוב...

הפרנגים. ודקס זה לא בדיוק גזע, היא טרילית.

אילן די

New member
ומה עם ספישיז 8472 ?

הצבעתי אמנם לבורג, אבל זה רק בגלל ש-8472 היו חסרים...

מוצרים לקנייה מרוכזה

אני יודע בוודאות מהם המוצרים הכי רצויים לאנשים בארץ מהנסיון שלי: 1-מדים בכל הדגמים החל מהדור הבא בכל הגדלים 2- קום באדג´ס החל מהדור הבא 3- דגמי חלליות 4- תמונות עירום של שבע (אני צוחק) זה מה שהמשתתפים בכנסים של סטארבייס רוצים הכי הרבה זוג מדים עולה 50 דולר קום באדג´ עולה 10 דולר דגמי חלליות הן במחירים משתנים כמובן ותמונות עירום של שבע- שאלהים יעזור...

^hunter^

New member
אני יודע שבאחד הפרקים

של וויאגר הבן של Q מוריד ל7 את הבגדים... עכשיו רוצו להביא את הפרק

אילן די

New member
נכון :)

רואים אותה רק מאחורה כשהוא עושה את זה ורק את הגב והראש. היא דווקא לא מתרגשת מזה. והוא אומר "that´s what I call perfection "
זה הפרק שבו ג´יינווי "חינכה" את הבן של Q כיוון שאביו איבד שליטה עליו. אם אני לא טועה קוראים לו Q2.

Esmena

New member
פרק איום ונורא

יחד עם His Way יושב בכבוד במגירת"הפרקים הגרועים ביותר בסידרה". שמישהו יפסיק את המיסחור עם המוצרים המגוחכים האלה ויביא לסבן כדור בראש!
קחו תמונה מTNG של שתי קוביות מתפוצצות

Esmena

New member
נכון למרות שגם פרק הQ של מלחמת

האזרחים לא משהו...הם פשוט לא מסתדרים טוב בוויאג´ר.

יש לי דגם של האנטרפרייז

להרכבה עצמית, מקורי עם כל החלקים. בנוסף, יש לי קופסה עם כ-20 בלופרינטס של האנטרפרייז וחלקיה השונים, + תוכניות מתאר של הרנאבאוטס ועוד. מישהו מעוניין בקניה? נא לשלוח לי הודעה אישית.

למעלה