סיכום שבועי

שלי פאר

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט תוכנית סדרה ספר עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות טענות בקשות הערות הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

שלי XDD

תחזירי את הסיכום לקדמותו, או שאל תעשי דאבל אנטר. X: שיר השבוע של דודו- מעליות, 2006. שיר השבוע לא של דודו- המתנה!!111
משהו שעשה את השבוע- נמ. משהו שהרס את השבוע- טו מאץ'. בילוי השבוע- X: עיתון השבוע שלכם- מעריב [?]. מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לקנות מיטה, לראות את בופור, ופסח!111 תמונה שבא לשים- לא בא. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה. משהו מעניין- לא.

שלי פאר

New member
הפסקתי להשקיע בתשובות!

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- אריק ברמן, מירי מסיקה משהו שעשה את השבוע- מממ היה מלאאאאאאאאאאאאאאא משהו שהרס את השבוע- גם לא חסר בילוי השבוע- סקופ סרט תוכנית סדרה- חברים, מסודרים, ים של סודות, האלופה ספר עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- המון! דברים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שתהיה שביתה (אמן!) תמונה שבא לשים- שאלות טענות בקשות הערות הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שעשה לי את השבוע משהו מעניין-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- כל השירים מההופעה שיר השבוע לא של דודו- הדיסק של דבק- נגרים, הדיסק של גלעד שגב - האהבה נשארת, הדיסק של מירי מסיקה - שלום לאמונות, הדיסק של טיפקס - יושבים בבית קפה משהו שעשה את השבוע- ההופעה של דודו וההופעה של יוני בלוך, פיתוח קול משהו שהרס את השבוע- כואב לי הגרון בילוי השבוע- הופעה של דודו, הופעה של יוני סרט - אין תוכנית - אימאל'ה עונה שנייה סדרה - ^^ ספר - "מיליון רסיסים קטנים"/ג'יימס פרי - ספר מדהים מדהים מדהים מומלץ מאוד מאוד מאוד! עיתון השבוע שלכם- ישראלי חח מה קניתם השבוע?- הדיסק של גלעד שגב, הדיסק של דבק, הדיסק של הדג נחש, כרטיס להופעה של דודו, כרטיס להופעה של יוני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של אריק ברמן, הופעה של מירי מסיקה, הופעה של קרן אבראשי, פיתוח קול תמונה שבא לשים- לא בא שאלות טענות בקשות הערות הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נועה משהו מעניין-

למעלה