סיכום שבועי

סיכום שבועי

איך עבר עליכם השבוע? שיר השבוע של רן- שיר השבע לא של רן- יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? משהו מיוחד שקרה השבוע? משהו חדש שלמדתם השבוע? יש מישהו שאתם רוצים לתת לו בפורום?

Meytar 888

New member
עונה../images/Emo24.gif

איך עבר עליכם השבוע? לא משו בכלל..
שיר השבוע של רן- "קרן שמש" עם נינט שיר השבוע לא של רן- כל הדיסק של הראל סקעת
יש לכם משהו מצחיק לספר? לא.. משהו עצוב/מעצבן לספר? נכשלתי בהיסטוריה
משהו מיוחד שקרה השבוע? לא משהו חדש שלמדתם השבוע? מתמטיקה זה מעצבןןן יש מישהו שאתם רוצים לתת לו
בפורום? ליפית
,לנעמה (כי יש לה יומולדת
) שבת שלום

OנעמונתO

New member
עונה..

איך עבר עליכם השבוע?בצוין שיר השבוע של רן-"קרן שמש" שיר השבע לא של רן-סינרגיה "אשם" יש לכם משהו מצחיק לספר?לאא משהו עצוב/מעצבן לספר?לאא משהו מיוחד שקרה השבוע?יומולדת זה מיוחד?! משהו חדש שלמדתם השבוע?לא.. יש מישהו שאתם רוצים לתת לו בפורום?למיתר אני רוצה לתת לך |חיבק| (חיבק) גדולללללללללללללל

עונה

איך עבר עליכם השבוע? פ'בסדר :) שיר השבוע של רן- "הבלדה שלי עלייך" שיר השבע לא של רן- סופי-"כשראיתי אותכם יחד".. יש לכם משהו מצחיק לספר? אממ.. לע משהו עצוב/מעצבן לספר?כנ"ל.. משהו מיוחד שקרה השבוע? אממ..לא נראה לי שיש משהו חדש שלמדתם השבוע?שומדבר.. יש מישהו שאתם רוצים לתת לו בפורום?לכווללםם..אתם אחלה פורום..אוהבת אותכםם :)

יוב101

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך עבר עליכם השבוע
מעולה
שיר השבוע של רן-קרן שמש
שיר השבוע לא של רן-ימים אחרים של הראל סקעת
יש לכם משהו מצחיק לספר? לא ממש... משהו עצוב/מעצבן לספר? לא.. משהו מיוחד שקרה השבוע?היה לי טיול ביום חמישי ובערב ביום חמישי הייתי בהופעה של הראל סקעת
משהו חדש שלמדתם השבוע?ברור....לא
יש מישהו שאתם רוצים לתת לו
בפורום? לכולם

אתי 13

New member
../images/Emo207.gif המילים הכי יפות-רן שר באחד

הפרקים... למישהו יש את זה? אם כן אז שישלח לי באייסי בבקשה: 199608930 תודה רבה רבה רבה..
XD

Meytar 888

New member
אם תחפשי כמה דפים אחורה

תראי שיש אשכול ענקי של הורדות שאני פתחתי ויש שם את השיר להורדה

../images/Emo132.gifעונה :)

איך עבר עליכם השבוע?
אחלה לאללה ! שיר השבוע של רן-
שאת איתי שיר השבע לא של רן-
פמלה-שי גבסו יש לכם משהו מצחיק לספר?
גם יום חמישי גם יום שישי וגם יום שבת נפלתי והתגלגתי חצי רחוב :D משהו עצוב/מעצבן לספר?
רבתי עם חברה .. משהו מיוחד שקרה השבוע?
היה לי טיול שנתי :) משהו חדש שלמדתם השבוע?
נאמ .. על ירושלים יש מישהו שאתם רוצים לתת לו בפורום?
למיתררר ! באמת את מדהימה

למעלה