סיכום שבועי [=

סיכום שבועי [=

איך עבר עליכם השבוע? שיר השבוע של רן- שיר השבע לא של רן- יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? משהו מיוחד שקרה השבוע? משהו חדש שלמדתם השבוע? יש מישהו שאתם רוצים לתת לו
בפורום? שיהיה שבוע מצויין ותהנו בחופש :)

עונה

איך עבר עליכם השבוע? פ'בסדר שיר השבוע של רן- "את מביאה הכל" שיר השבע לא של רן-"כמו אהבה ראשונה"-שלומי חן. יש לכם משהו מצחיק לספר?אממ..לא משהו עצוב/מעצבן לספר?כנ"ל. משהו מיוחד שקרה השבוע?לא ממש.. משהו חדש שלמדתם השבוע?שאסור לסמוך על אף אחד בעולם גם אם הוא נראה חמוד
יש מישהו שאתם רוצים לתת לו
בפורום? לכווולם אתם פשוט פורום מ-ד-ה-י-םו

nofarosh11

New member
עונה..=)

איך עבר עליכם השבוע? סבבה..
שיר השבוע של רן- האור בחיי..-נוסטלגיה..
שיר השבע לא של רן- אשם-סינרגיה..
יש לכם משהו מצחיק לספר? דודה שלי אכלה ת'אפיקומן לפני שהיה צריך למצוא אותו.. חח..
משהו עצוב/מעצבן לספר? עשינו אתמול תאונה, נכנס בנו אוטו מאחורה..
משהו מיוחד שקרה השבוע? נאממ.. לא.. משהו חדש שלמדתם השבוע? שכל הזמן צריך להסתובב עם חצאית באוטו/תיק, למקרה שתפגשו מורה..
בפורום? לכוווווווווווווווווווווולם.. מתעליכם..

Nותקית

New member
עונה..

איך עבר עליכם השבוע?ממשכיף! הייתי באילת! שיר השבוע של רן-" הבלדה שלי עליך.." נוסטלגיה...
שיר השבע לא של רן- Beep- שיר מדהים! יש לכם משהו מצחיק לספר?לא נראה לי.. משהו עצוב/מעצבן לספר?לא בדיוק.. משהו מיוחד שקרה השבוע?הייתי באילת!!
משהו חדש שלמדתם השבוע?שממש ממש כיף בעיר המלכים!!!!!! יש מישהו שאתם רוצים לתת לו בפורום? לכל הפורום המדהים!!

עונה

איך עבר עליכם השבוע?מעולה!
שיר השבוע של רן-אין מיוחד כי בישבילו הכל מושלם!
שיר השבע לא של רן-אין מיוחד כי בישבילו הכל מושלם!
יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? כה ועוד איך אני רוצה לספר איך שהמורות לא חושבות עלינו ונתנו לנו עבודה!
טוב נו, מזל שאתמול סיימתי אותה.. משהו מיוחד שקרה השבוע? עשיתי עבודה. לא יודעת עם זה מיוחד..
משהו חדש שלמדתם השבוע? על העליה של שנות ה-50: הייתה עליה של כל ה.. עיראק אני חושבת
ושל כל תימן
אבל שניהם היו בשנים אחרות, האירעקים אחלו לעלות כי פחדו שעוד שנה כבר לא יתנו להם.
יש מישהו שאתם רוצים לתת לו בפורום? המון המון נשיקות
וכמובן חיבוקים

MiRiAm LoVe RaN

New member
עונהההה:]]

איך עבר עליכם השבוע?הכיי כיףף שיששש (בגלל ליל הסדרר) שיר השבוע של רן-הבלדה שלי עלייך שיר השבוע לא של רן-אמממ..סמאקק וואטט יש לכם משהו מצחיק לספר?שהייתיי ביערר הקופיםם עלה על חברהה שליי קוףף והיאא נבהלהה ונפלהה לשיחיםם חוחוחוחוחוחוחח... משהו עצוב/מעצבן לספר?חברהה שליי נידרסהה אתמולל... משהו מיוחד שקרה השבוע?מצאתי את האפיקומןןן משהו חדש שלמדתם השבוע?לשרוקקקק יש מישהו שאתם רוצים לתת לו בפורום?every body (כולםםם)

יוב101

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך עבר עליכם השבוע? סבבה
שיר השבוע של רן-את מביאה הכל לידי דמעות
שיר השבע לא של רן-יום חדש נפלא של אריק ברמן יש לכם משהו מצחיק לספר?לא ממש... משהו עצוב/מעצבן לספר?לא משהו מיוחד שקרה השבוע?אני בהולנד
משהו חדש שלמדתם השבוע? לא
חח
בפורום? לכולכם

עונההההההההההההה ../images/Emo9.gif

איך עבר עליכם השבוע? מעולנ שיר השבוע של רן- לא שמעתי שירים השבוע שיר השבע לא של רן- יש לכם משהו מצחיק לספר? חחחחח גיסי אמר לחבר שלי בגלל האף שלו [שהוא אומר שהוא גדול] שלא ישחה על הגב בכינרת יחשבו שיש כרישים שם משהו עצוב/מעצבן לספר? ממ בצפררררר משהו מיוחד שקרה השבוע? נסעתי לטבריה משהו חדש שלמדתם השבוע? נאדה יש מישהו שאתם רוצים לתת לו
בפורום? לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה