סיכום שבועי!!!

החידון השבועי החדש

נתבקשתי לכתוב את החידון להפעם- שמחתי להיענות. את התשובות יש לשלוח אלי לתיבת המסרים ולא לGOD השאלות: 1- מי היתה אמורה לשחק את טאשה יאר במקום גברת קרוסבי? 2- שם הקצינה הוולקנית שנתפסה בוגדת באחד הסרטים? 3- המדענית שהיתה אחראית להמצאת הוורפ דרייב בחלליות מדגם גלקסי? 4- שמו של הקפטן התמרי? 5- שם אחי ספוק? 6- שם ביתו של סולו? 7- ספוק בעל הזקן- שם הפרק? 8- שם השחקן שמשחק את ד"ר סוראן? 9- הקיו האמיתית- מה שמה? 10- באיזה פרק שיחקו את הנרי החמישי? בהצלחה ולא לשכוח- תשובות אלי ניב

G.O.D

New member
סיכום שבועי!!!

אז כמו כל שבוע גם השבוע הזה נגמר... היה לנו שבוע עמוס אירועים, יום הזיכרון שהשנה קיבל משמעות מיוחדת בגלל המצב וגרם לכל העם להתייחד עם זכר הנופלים. היה לנו יום העצמאות שבגלל המצב בוטלו הרבה במות ואנשים פשוט יצאו בקבוצות כדי להנות מהחיים וקצת לשבור את השיגרה... ובפורום שלנו היתה לנו אלופה חדשה
השבוע ניב קלדרון התנדב לכתוב 10 שאלות טריוויה, את התשובות תעבירו אליו והוא יפרסם את הזוכים בסיכום השבועי הבא. אם זה יצליח אולי נעשה את זה כמסורת שכל פעם משתתף אחר יחבר שאלות אבל ואני מדגיש אבל!!! משתתף שיפרסם טריוויה בלי תאום מראש איתי זה לא יחשב כטריוויה לתחרות. תשאלו את ניב, אני ראש פתוח ואין לי בעיה לשתף את כוווולם בפורום אבל בחיית תתאמו איתי שלא יהיה כאן ברדאק... שבת שלום לכולם, וסופשבוע שקט, G.O.D

G.O.D

New member
ניבוש... דפקת לנו טריוויה...

ניראה... במבט ראשון אני פותר בערך 4-5 שאלות... שבוע הבא ננסה לנבור קצת בארכיון וניראה מה יהיה. סחתן עליך יע´יוני

למעלה