סיכום שבועי

שלי פאר

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- זמן שלנו, אמרי לי, פוג אל נאחל, מעליות, 2006, לולה שיר השבוע לא של דודו- הדיסק "לוי" של הדורבנים, הדיסק של קרן פלס משהו שעשה את השבוע- שיצאתי הבייתה משהו שהרס את השבוע- סגרתי שבועיים בבסיס בעע בילוי השבוע- איזה בילוי ואיזה נעליים? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה, "עיוורון שלגים" מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצאת שוב הבייתה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תכתבו כבר יותר תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שלי משהו מעניין-

שלי פאר

New member
ואם יהיה לי קר...

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- המכונת כביסה בילוי השבוע- חוף גיא. לא בילוי אבל עדיין... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הכועבן המטורף ואייזיק ניוטון מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ח'וריש!? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לסוניק וארתור משהו מעניין- אין!

בוקר טוב ../images/Emo39.gif.

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- שוש - שלמה ארצי ודין דין אביב, All at Once - The Fray, Fiona Apple - Ugly Girl, Samson - Regina Spektor, Fools In Love - Inara George ועוד.
משהו שעשה את השבוע- שבועות, חופש. משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה. בילוי השבוע- שבועות. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מגרש ביתי, איש משפחה, מחשבות פליליות. מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה. [: משהו מעניין-

למעלה