סיכום שבוע וחג

Sigal H

New member
סיכום שבוע וחג

בוקר טוב אנשים! היום יום ראשון הראשון לשנה זו, רגע וחצי אחרי ראש השנה, וכולם מוזמנים לסכם מה שמתחשק לכם, עם או בלי קשר לסעיפים:

הטוב
פחוטוב
איך הלך עם הכאב
סרט/ספר השבוע
מאכל השבוע
איפה הייתם בחג
מה אתם שמחים להשאיר מאחור בשנה הקודמת
מה אתם שמחים לקחת איתכם לשנה הבעל"ט
מה תאחלו לעצמכם לעצמכם, לחברים, לפורום, למה שבא לכם?

יאללה, שיהיה לנו שבוע מוצלח ושנה מצחיקה לטובה.
סיגל

Sigal H

New member
אני מרגישה שאני חייבת לכם התנצלות

היו לי תוכניות לפורום לקראת החגים והכל, אבל החיים מתהגים כמו שג'ון לנון אמר...

נתחיל מהפחוטוב? נתחיל. הנשימה שלי על הפנים. ברמה שאם אני שותה לגימה ארוכה מדי אני מתנשמת אח"כ כאילו צללתי בריכה. תופתעו לדעת כמה זה מוריד את ההספק של הבנאדם. אבל הפעם, בניגוד ללפני שנתיים, אני מצויידת בשני דברים חשובים שמשנים את התמונה: קנאביס וניסיון בטכניקות פיצוי לנשימה. זה מצריך עבודה רבה, אבל מועילה.

הטוב הוא שאם חושבים על זה, אפשר לומר שזה היה שבוע של הצלחות קטנות משמחות. הצלחתי לא להתייבש, הישג מכובד ביותר. הצלחתי לארח את המשפחה המצומצמת בליל השנה החדשה, גם אם נרדמתי להם בתשע. אפילו הצלחתי לצחוק קצת ולא לשלם על זה בכאב מטורף אלא סביר לחלוטין. בסך הכל, ערימת חיוכים

אני שוב מבקשת מכם סליחה על ההיעלמות (וההתעלמות, למי שמרגיש כך, למרות שהשתדלתי שלא). אני מקווה שהשבוע אוכל להקדיש לכם יותר גם על גבי הפורום ולא רק מאחורי הקלעים.
אוהבת,
סיגל

היי מה הכוונה תוכנית פיצוי לנשימה

אשמח אם תפרטי
הכוונה תרגילי נשימה או משהו אחר3215

Sigal H

New member
כן, פחות או יותר

הבעיה שלי תפקודית, שרירי החזה חלשים מאוד ולא עובדים כולם ביחד. הפתרון שמצאתי הוא לאמן את שרירי הגב או הבטן העליונה לתפוס פיקוד ברגעי חולשה כשהחזה מפסיק לעבוד. זה לא אותו דבר, ובעייתי יותר לאורך זמן, אבל האוויר נכנס ויוצא וזה מה שחשוב. כמו גנרטור

&nbsp
לא יודעת עד כמה זה עוזר לך... אם במשהו, אשריי

חופן חיוכים,
סיגל

למעלה