סיכום שבוע/יים

סיכום שבוע/יים../images/Emo9.gif

טוב אז כמעט שבועיים, אם אינני טועה, אנחנו "באוויר" והיום, יום חמישי זהו זמן לסיכום: רעיון הפורום התחיל מאמא של תותוש,כל הכבוד לך,שסחפה אותי ומהר מאוד התחלנו להריץ עניינים והנה היום, אנחנו כבר וותיקים ולדעתי, לא מביישים אף פורום ייעוצי בתפוז, תקנו אותי אם אני טועה. אני לא טובה בסיכומים אז אני מבקשת סליחה לגבי מישהו שאדלג על פרט בסיפורו. ראשית נפתח עם תותוש ואמא שהיו חולים "וקשטו" את הפורום בהודעות המחלה, ועכשיו, ברוך השם, יש הטבה. זה המשיך עם הודעתה של יעלי על טלטול שכרגע מקורקע לכסא הגלגלים, עובדה שלא הפריעה ליעלי לפנק אותנו רבות. אמא של כדור שפתחה את עיננו לאתר מקסים בנושא שלפחות ממני הזיל דמעות בנוסף ישנם רבים וטובים ששמחנו להכיר ולשמוע את סיפוריהם המרתקים והמעודדים. כגון:אפרוח, Shian. אילןוחנה, משה אב ליותם, איריס של. אני מקווה שלא שכחתי אף אחד, ומתנצלת מראש אם כן.... אני מקווה שבשבוע. שבועיים הבאים אוכל לציין עוד משתתפים שהפורום יוכל לתרום ולהיתרם מסיפוריהם. שיהיה לכולכם סוף שבוע לא כל כך גשום ונחמד יום נעים אורית

למה הפרצוף, גוון, הנה, הזכרתי אותך

לא לדאוג. וחוץ מזה, אף אחד לא שוכח בכוונה, זו ההתרגשות. לא לדאוג. איך בכלל אפשר לשכוח אותך??? יש לך נוכחות נהדרת וחיונית כל כך.
יעל

והסיכום שלי : הפתעה ../images/Emo9.gif

לא האמנתי שהפורום יתפוס תאוצה ויהיו בו חברים נפלאים כאלו, כל כך מהר
וחייבת
מיוחדת לעידית ואילן שבזכותם התחלתי לחשוב על הקמת פורום. בסמיכות מדהימה גיליתי את האתרים שלהם ופתאום היתה לי תחושה שאני לא לבד. שיש עוד הורים כמוני וכמוהם שמחפשים ליצור קשר עם אחרים. ותפוז הוא הפלטפורמה המתאימה להקמת קהילה כזו עם התשתיות והתפוצה. אז שבוע טוב לכולנו
בלי מחלות וקשיים ועם המון בילויים ו

למעלה