סיכום שבוע לא אי אי אי

מעיןבר

New member
סיכום שבוע לא אי אי אי ../images/Emo4.gif

זה התחיל ביום ראשון שעבר שבו פרצו לאמא שלי הביתה וגנבו רכוש ותכשיטים לה ולאחותי ובעלה... מעבר לעוגמת הנפש על הפריצה, הגניבה והבלגן >שלשמחתינו סודר בזמן קצר יחסית< יש משבר קשה עם החדירה לפרטיות וחשש גדול מהישנות הפריצה. המשיך בשבוע עמוס שאמור היה להסתיים בסופ"ש בצימר. אכן היינו בצימר אבל חופשתינו הסתיימה מוקדם מהצפוי כי הילך לו עכבר בצימר. היינו שני זוגות חברים עם פעוטות וב- 11 בלילה ביום שישי ארזנו את חפצינו ונסענו בחזרה לאיזור המרכז. אתמול בערב גילינו שהבת של החברים חולה באבעבועות מה שאומר שאדוה נחשפה וצריך לדחות את חגיגות יום ההולדת שלה. והלילה הזה נקטע באיבו עם תינוקת מקיאה ומשלשלת
אז אני כאן...

גורבי

New member
אפשר להציע ../images/Emo24.gif?

פריצה לבית היא הסיוט הגדול שלי - הפלישה הזאת למקום הכי פרטי. בררררר. מקווה שאדוה לא הספיקה להידבק באבעבועות ושהיא תבריא מהר מהוירוס - מתי יום ההולדת?

lulyK

New member
כמה צרות בשבוע אחד.

נראה לי שגמרתן איתן לשנה הזו. גם אנחנו דחינו את חגיגות השנה ליותם, מבאס, אבל באמת שלא נורא

אוי! ../images/Emo4.gif

איזה פחד - על הפריצה לבית, והחדירה לפרטיות. איזה פחד - על העכבר בצימר ו-
על החופשה שנהרסה לה. ואיזה פחד גם על האבעבועות, אבל הבנתי שהכי טוב דווקא בגיל הזה, שניה לפני החיסון (ואז לא צריך אותו). מקווה שמעכשיו יהיה לכם רק
ויומולדת שמח!

אומרים שהצרות באות בשלשות

אז כנראה שאתם כבר אחרי השלב הקשה ועכשיו יבואו ימים טובים

yaelia

New member
אוף.

מקווה שאדוה מרגישה טוב יותר היום, מסכנית קטנה. שיפצו אתכם כהוגן על פיאסקו העכבר החצוף. ועל הפריצה לא נותר לי אלא לתאר עד כמה זה מפריע בעיקר בדרך שבה אמרת (החדירה לפרטיות). תרגישי טוב גם את.

גלשני

New member
התעייפתי רק מלקרוא.....

מקווה שאדווה כבר מרגישה טוב יותר ושהיא לא נדבקה באבעבועות
ותמצאי זמן לנוח קצת, בסיידר

ליילה

New member
מקווה שאדווה מרגישה יותר טוב

והאמת שהאבעבועות, חוץ מזה שזה טרדה, שמעתי שעדיף לקבל עכשיו מלקבל את החיסון.

sael

New member
משהו שהרופא שלנו אמר לגבי אבעבועות

גם לנו היה חשש כזה שעמית נדבקה ממישהי באבעבועות, והרופא אמר שהמחלה מדבקת רק ממתי שיוצאים הפצעים ומקסימום מקסימום יום לפני הוצאת הפצעים (אבל בעיקר מיציאת הפצעים). אז תבררו מתי הבת של החברים הוציאה את הפצעים ויכול מאוד להיות שאדווה בכלל לא נדבקה. ואגב, ממש לא עדיף לקבל את המחלה מאשר להתחסן. בהחלט עדיף להתחסן ועל כך ממליצים גם הרופאים. והעיקר, שיהיה לכם רק טוב!!!

מעיןבר

New member
../images/Emo10.gif היינו ביחד דווקא ביום שהתחיל

הפצע הראשון. אוף!!! הילדה השניה מלאה בפצעים בפנים ועל הראש, אני כ"כ מקוה שאדוה לא נדבקה למרות שקשה לי להאמין כי הן התקלחו יחד

רוףףף וגם ../images/Emo24.gif ותרגישו טוב

באמת מתסכל עד שכבר נוסעים. אבל תחשבי שטוב שגיליתם אותו ולא אכל אתכם...
(זה דומה למישהו אוכל עכבר???)

תרגישו טוב ודרך אגב - איזה צימר?

אני מתה מפחד מעכברים. משהו לא נשלט. אם היה קורה לי הייתי מאבדת הכרה במקום. מהר לפרסם את שם הצימר או לפחות את מקומו. ברררררררררררררררררר

גם אותי מעניין, בייחוד מאחר ואנחנו

נוסעים בסוף השבוע הזה לצימר בצפון... ותרגישו טוב, שכל הצרות יעברו...

אוי..טוב שהרוב מאחוריכם ../images/Emo24.gif

נשמע באמת מאוד מבאס. למה הלכתם? הייתם צריכים לדרוש מהעכבר ללכת! הוא אפילו לא שילם.
מאחלת החלמה מהירה לבובה שלך ומאחלת לכם שבוע הרבה הרבה הרבה יותר מוצלח!

אפעופ

New member
פשייי איזה שבוע ../images/Emo3.gif

שיגמר השבוע המבאס וששאר השבוע יהיה מדהים - לפיצוי.

למעלה