סיכום שבוע 2.0

Jimmy Kane

New member
סיכום שבוע 2.0

תודה רבה לשירלי שנתנה לי לפתוח סכמ"ש
לפחות עד שקליטקורט תחזור...

הנה הסיכום שבוע והפעם קצת אחרת

שאלת השבוע -
עוד שבועיים לחנוכה וכבר יש סופגניות בחנויות ובבתי מאפה. בשנים האחרונות נחשפנו לוריאציות שונות של סופגניות, איזו אתם אוהבים?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציון לפרק השבוע של OUAT:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

שיהיה לכולנו סופ"ש מעולה ושבוע טוב

Jimmy Kane

New member
מתחיל את הסיכום שבוע

שאלת השבוע -
עוד שבועיים לחנוכה וכבר יש סופגניות בחנויות ובבתי מאפה. בשנים האחרונות נחשפנו לוריאציות שונות של סופגניות, איזו אתם אוהבים?
לא טעמתי יותר מדי אני אוהב בעיקר את המצופים בשוקולד רק שאין ריבה בפנים וכמובן סופגנייה רגילה עם ריבה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: חבר טוב שלי חזר ללימודים אז היה מאוד טוב לחזור יותר טוב לשגרה..
דבר פחות טוב שקרה השבוע: הכמות מטלות שיש לי עכשיו בלימודים ובנוסף לכך אני צריך לחזור על קורס שאני נכשלתי בו.. קצת מבאס..
ציון לפרק השבוע של OUAT: 9, אני חושב שזה היה הפרק הכי טוב עד כה בעונה הזאת.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלתי לראות Masters of Sex, סדרה דווקא מאוד נחמדה..
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): Lissie - I Don't Wanna Go To Work מזדהה קצת עם השיר

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): לא היה לי זמן לקרוא השבוע ממש וזה גם כולל עיתונים אבל קראתי השבוע מאמר על חלבונים בשביל הלימודים, היה דווקא מאוד מעניין
עד כמה שזה נשמע קצת חנוני מצידי...
מה קניתי השבוע: טלויזיה חדשה סוף סוף
תוכנית לשבוע הבא: להגיש את כל הדוחו"ת ולקוות שלא יפילו עוד מטלות כאלה
תמונת השבוע: אין כרגע

Jimmy Kane

New member
תודה

סתם משהו מצחיק.. הזמן הפעלה של הטלוויזיה הקודמת לקחה בזמן האחרון איזה חצי שעה
היו ימים שהייתי מדליק חצי שעה מראש

ואז ערב אחד רציתי להדליק טלוויזיה ולא שמתי לב שעברו שעתיים אז הלכתי לישון.. קמתי בבוקר לאחר מכן והטלוויזיה המטומטמת עוד לא נדלקה ורק אחרי שחזרתי מצחצוח שיניים היא הואילה בטובתה להידלק...

Macphista

New member
נשמע כמו רכב ששכרתי בצפון קפריסין

רק להיפך- לקח למנוע שלו חצי שעה להכבות אחרי שכבר הוצאתי את המפתח...

טוב שידעת שהיא עומדת להדלק

כי אם הטלוויזה הייתה נדקלת לי פתאום הייתי חוטפת התקף לב!

Jimmy Kane

New member
כן גם אני ממש אוהב

עכשיו אני לומד את הביולוגיה של חיידקים וזה די מעניין למען האמת

איפה קליט באמת?

שאלת השבוע -

אממ בלי כלום, עם ריבה, מצופה שוקולד וההן עם הסוכר מלמעלה יאי קלוריות. אבל עד עכשיו לא אכלתי אפילו אחת ואני אמשיך ככה עד חנוכה

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: קיבלתי בדואר את סדרת הספרים של משחקי הכס! מצ"ב תמונה.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: היה שבוע סביר.
ציון לפרק השבוע של OUAT: עוד לא ראיתי
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משפחה מודרנית, HIMYM
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ברוח החגים המתקרבים חרשתי השבוע על שני שירים של מאריה קארי: O HOLY NIGHT והשיר ALL I WANT FOR CHRISTMAS. ג'יזס.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סיימתי את הספר החמישי של הארי פוטר והתחלתי את משחקי הכס.
מה קניתי השבוע: השבוע לא קניתי אבל לפני שבועיים קניתי חוץ מהספרים של משחקי הכס גם את "דיויד קופרפילד" של דיקנס וכיסוי לפלאפון.
תוכנית לשבוע הבא: ביום ראשון אני הולך לתרום טסיות דם בבילינסון בפעם השנייה. למי שגר במרכז הם שולחים מונית הלוך וחזור חינם! זה הולך בעיקר לילדים חולי סרטן.
תמונת השבוע: אעע

shirush3

New member
תתחדש על המארז

יש לך את החמישי בכתב יותר גדול. כיף.

הלוואי שיכולתי לתרום דם

כל הכבוד פעמיים!

הראשון על התרומה - איזה מעשה מקסים ומרגש!!

ובקטן יותר, כבוד על הקריאה באנגלית, אני עם כל האנגלית הטובה שלי לא מעיזה לקרוא באנגלית, כבוד!

Macphista

New member
אוף, ג'ימי אני כבר שעה

מנסה להעלות את התגובה המפורטת והעניינית לסכמש שלך כי שימח אותי שאתה עושה את זה וכל פעם אני מקבלת הודעות שגיאה.
כמות הרמות הידיים שלי בכל הנוגע לסדרה רק גוברת וגוברת.

Macphista

New member
אררררר

ניסיתי שוב ללא הצלחה.
אנסה לעשות תקציר-
יום טוב- שני, דברים התחילו להתבהר.
יום רע- שלישי- מלא כוויות.
טלויזיה טובה- האישה הטובה ואלמנטרי.
ספרים- עדיין עם סופת חרבות.
קניתי+תמונה- קומיקס של וואנס ופייבלס. כתבתי על זה כאן... טוב, גם קישור הוא לא נותן לי להעלות.
סופגניות- רגילות עם ריבת תות.

ג'ימי רולז.

למעלה