סיכום שבוע 7 בפנטזי -

roy2211

New member
סיכום שבוע 7 בפנטזי -

השבוע הוכח סופית שהפרוג'קשיין של ESPN (הערוץ, לא יעל) פוגע ב 100% (רק הפוך) וכמובן שהפסדתי.
סוג של הפסד מוזר כי כל השחקנים בסימן שאלה עשו את שלהם:
פרדי ג'קסון ממשיך להיות יציב עם 13 מאט ריאן עם 40 דז בריאנט עם 16 ההגנה של הפאטס עם 27 וסטיב סמית שהגיעו מהוייברס ועלה בהרכב נתן 14.
ההפסד השבוע נבע מ 2 סיבות:
1) שחקני ההגנה שלי לא הגיעו למחזור. בדר"כ אני מקבל מהם בסיבות ה 30 נק' והשבוע 10 נק' מ3 שחקנים, אכזבה קשה במיוחד מקאצ'לי שסיים עם 4.5.
2) הנהלת מינסוטה וייקינגס - לא יודע מי האידיוט שהחליט שג'וש פרימן הוא מה שהקבוצה צריכה אבל מישהו שם עשה טעות גדולה. בזכות היס מקס יצא לי לראות את כל המשחק הבוקר ואני יכול להגיד לכם שההתקפה של הקבוצה ופרימן בראשה היתה נוראית וגרמה לג'יאנטס להראות כאילו מדובר במשחק פלייאוף מלפני שנתיים. פרימן אפילו לא יכול להאשים את הרסיברים (בניגוד לבריידי) הוא פשוט מסר גרוע רוב הכדורים שלו לא היו קרובים. הוא נראה כמו רוקי בינוני במשחק ה NFL הראשון שלו בקריירה.
הוא זרק משהו כמו 21-53 ו190 יארד והרג את הקבוצה (ואת קבוצת הפנטזי שלי)הויקינגס לא הפסיקו לזרוק וכתוצאה מכך AP קיבל הכי מעט נשיאות למשחק וסיים עם שיא שלילי של 6 נק' וגרם לי לדאגה גדולה לגבי המשך העונה.
אז ירדתי למאזן 4-3 ואומנם סיימתי את הסיבוב במאזן חיובי, דבר שהייתי חותם עליו בתחילת העונה אבל ההפסד קצת כאב, בעיקר כי נצחון היה נותן לקבוצה יתרון של 2 משחקים על היריבות לפלייאוף.
בגלל שסיימנו סיבוב אז זה זמן מצויין לסכם את החצי עונה.
בגדול אחרי פתיחה חלשה בעזרת קצת חפירות קצת חוש והרבה מזל עשיתי 4 נצחונות רצופים עד להפסד השבוע.
אז מה היה לנו?
בעיית RB- צ'ק (סטיבן ג'קסון עדיין פצוע ג'וש פרימן חושב שהוא פייטון ודייויד וילסון.....אמרתי מספיק)
בעיית WR - צ'ק (חוץ מדז בריאנט אין לי WR יציב בקבוצה, לארי פיטצ' לא יציב וחוץ ממנו באמת שאין כלום, אדלמן תרם קצת סטיבי ג'קסון תרם כלום, הבאתי את פרסי הרווין יש שמועה שהוא חוזר שבוע הבא)
בעיית TE - צ'ק (ויטן אכזב ועבר בטרייד תמונת טוני ג'י שנתן משחק אחד גדול ובשאר לא הורגש).
החלפות שחקנים בסיטונאות - צ'ק (מקום ראשון בליגה עם 26 חילופי שחקנים).
נדודי שינה - צ'ק (שונא ששחקנים שלי משחקים במאנדיי נייט).
המון כיף - צ'ק.

מסקנות לעונה הבא: להיות ביותר מליגה אחת כי ככה אתה רוצה שיותר שחקנים יצליחו וקשה לעקוב מי נגדך ואתה לא רוצה שיתפוס כדור לטאצ'דאון ויהרוס לך את השבוע.

וואו איזה חפירה, שיהיה לכולם שבוע טוב.

Little Boize

New member
ללא ספק שבוע קשה :(

הקשבתי לפאביאנו ( NFL FANTSY LIVE) והוא חירבן לי את כל השבוע..

טעות מספר 1 - QB - פאבס אמר להתחיל את קטלר שכמובן נפצע ולא עשה כלום.. (וזה בזמן ש RUSSELL WILSON יושב לי על הספסל עם 20 נק)

טעות מספר 2 - RB - אמרו לספסל את לבון בל (PIT) כי ההגנה של הרייבנס חזקה - (9.90 נקודות נוספות ישבו על הספסל)

טעות מספר 3 - אמרתי לעצמי כל יום ראשון להרים את ה WR של GB בוייקין ולהעיף את BILAL POWELL קיבינימט אבל לא הייתי מספיק בטוח בעצמי... וכמובן שוב יצאתי טמבל - נקודה בודדת מ POWELL
ו 16 נקודות ב WAIVER WIRE... היאוש מכה...

ולקינוח.. ג'ימי גראהם בשבוע BYE אז הרמתי את HEATH MILLER, מהלך ראשון של PIT TD ל MILLER ואני בחגיגות סוף סוף עשיתי החלטה נכונה... אז זהו שלא.. מהלך שני של PIT, מילר עושה פאמבל מאבד לי נקודות ומאז לא רואה את הכדור לשניה כל שאר המשחק...

אחרי זה סגרתי את משחק והלכתי לישון ... בקיצור דיכאון....
והכי מביש שהשחקן ששיחק מולי אפילו לא זכר להחליף את WR שלו שהיה ב BYE... פשוט כשלון FANTASY מוחלט....

אז כן, סליחה על החפירה...
אבל הרגשתי צורך לחלוק ואין עם מי... :(..

roy2211

New member
שותף להרגשה

גם אני סיפסלתי את בל וראיתי איך מיאמי מתעלמים מלמאר מילר.

eran113

New member
שבוע 7

טוב אז אחרי הפסד מאכזב מאוד בשבוע שעבר, השבוע השחקנים בקבוצצה "התפוצצו" והשיגו 206 נק' בדרך לניצחון ולמאזן 5-2 (חולק את המקום השני).
בשבוע שעבר קוב נפצע והצלחתי להרים את רנדל ולא הצלחתי להרים שחקן נוסף שכבר שכחתי את שמו. לרנדל יש פוטנציאל טוב ושיפור במשחק של ניו יורק בהחלט יכול להפיק ממנו מספר יפה של נקודות במשחקים שונים במהלך העונה. בדר"כ הקבוצות שנגד הג'איינטס מתמקדות בקרוז וניקס ורנדל מקבל באופן יחסי חרסיבר מספר 3 הרבה הזדמנויות.
השבוע לא פתחתי איתו ומיש שתפס את מקומו של קוב הוא טי וואי הילטון שכל פעם שאני שם אותו בהרכב מצליח לאכזב. אבל שהוא מחות להרכב הוא עושה מספר נקודות מכובד.
בנוסף לרנדל לקחתי גם את ההכנה של הפנתרס שהיו אצלי מתישהו במהלך העונה. התשלום היה מיידי ו 32 נק' מול הרמס עזרו מאוד.
אל התצוגה היפה של ההגנה אפשר להוסיף את פורטה עם משחק אדיר (32), לייסי (22) ו Burfict (אין לי מושג איך לכתוב בעברית 17.5) עשו את ההבדל.

סיכום חצי עונה
מרוצה בהחלט מרוב הבחירות בדראפט וחבל מאוד שהבחירה הראשונה של ספילר אינה מצדיקה את עצמה והוא בהחלט השחקן המאכז ביותר שלי.
השחקן המפתיע לעומתו הוא בהחלט ה TE של דנבר שנקלח מה waiver לאחר המחזור הראשון.
השחקן הטוב ביותר עד כה הוא פורטה שנלקח בסיבוב הרביעי. מקווה שהפציעה של קאטלר לא תשפיע עליו יותר מדיי.
אני מאמין שאני אגיע לפלייאוף, אם לא יהיו פציעות יוצאות דופן, ובפלייאוף עצמו הכל יכול להיות.

Yo-man

New member
אוי, במבטא האנגלוסאקסי הזה...

סוף סוף ניצחון השבוע.
שיחקתי מול הקרדינלים מבאר שבע (אמר בכר), שפספס ראנינג בק אחד והשאיר חלל ריק ברוסטר (שניים על הספסל עדו 8 ו-10 נקודות). יחד עם זאת היו לו כמה שחקנים שלא סיפקו את הסחורה - טרנט ריצ'ארדסון 3 נקודות. ועוד שחקני הגנה שהיו מתחת לממוצע, אבל סך הכל זה היה יום בינוני פלוס לשנינו.
אצלי דוני אייברי עשה 3 נקודות. בנג'ארוויס 4 ומוריס DJ 5.
מי שניצח לי את המשחק היו המגנים.
פקרס הביאו לי 17 נקודות, וונטז בורפיקט (סינסי) 16.5, טילמן 12 ובנוסף אדם וינאטרי (שאספתי השבוע מהווייבר וזרקתי את ג'ניקובסקי המאכזב) 21 נקודות.

החלק הנוראי היה בליגת הגאונים. רק בגלל החלטה אחת! אחת !!!
משום מה הייתי בטוח שאילי יעשה שמות במיניסוטה המפורקת. הג'איינטס ניצחו ועשו את זה יפה, אבל הושבתי את דלטון, שעשה 37 נקודות בזמן שאילי עשה רק 13.
הפסדתי ב-15 נקודות, אבל זה לא הכל.
זה ששיחק מולי עלה עם בריידי שעשה לו רק 5 נקודות ופתח לי אפשרות לאיזו חזרה.
לפני המאנדיי נייט הוא הוביל ב-20 נקודות, לי נשאר איליי ולו פיטרסון וקרוז. זה נראה לא סביר לחלוטין, אבל תוך כדי שצפיתי במשחק (לפני שאני רואה את תוצאות הפנטזי, כמובן) אני רואה איך פיטרסון לא עושה כלום (5 נקודות) וקרוז תופס כדורים פה ושם, אבל לא באנדזון (גם 5 נקודות!).
כאמור זה לא עזר ויצאתי חומוס מקופסת שימורים.

נראה מה יקרה עכשיו. בשתי הליגות אני במאזן מכוער 2-5.
לפחות שרדתי עוד שבוע...

למעלה