השבוע שלי היה
ארוך במיוחד מכיוון שחזרתי לעבודה אחרי שבועיים חופשה ודוקא השבוע שתי גננות היו חסרות מה שהשאיר 3 (כולל אותי) על שלוש קבוצות של משהו כמו 50 ילדים מגיל 2 עד שש שנים, ככה שהעבודה היתה כפולה והימים התארכו מהקושי.
מעבר לזה שהיה שבוע קשה ומעייף הוא היה שבוע די טוב. הילדים בגן חמודים (כשהם לא מיללים או מרביצים) ואני נהנה לעבוד איתם.
גם היו לי איזה שני מקרים שהצחיקו אותי- אתמול פנתה אלי ילדה מקבוצה שבקומה מלמעלה (הילדים שם לא מכירים אותי עדיין), כשכולם יצאו לחצר המשחקים, ושאלה אותי בסקרנות אם אני בת. כשעניתי כן היא אמרה לי בשמחה שגם היא בת. יותר מאוחר, קצת לפני שגמרתי לעבוד שמעתי את אחת הבנות מהקבוצות איתן אני עובד (ילדה בת 4,שכן מכירה אותי) אומרת לילדה אחרת, בת שש, שאני נראית כמו בחור. הילדה השניה ענתה לה- "ככה היא, פשוט"!
המקרים האלה העלו חיוך על פני, אז החלטתי לשתף.
מה עוד חדש? קיבלתי מכתב רשמי ממשרד החינוך פה שמפרט מה אני צריך ללמוד ותוך כמה זמן בכדי להמשיך לעבוד כגננת פה, מה שאומר שבקרוב אצטרך להירשם לסמינר ולהתחיל בלימודים. העניין הזה נורא מלחיץ אותי! אני יודע וגם ידעתי מההתחלה שאצטרך ללמוד 3 שנים כדי לקבל הסמכה אבל עכשיו שזה מתקרב זה מכניס אותי ללחץ, אחרי הכל אני בקושי מצליח לדבר ברמה הפשוטה בה אני יכול לדבר גרמנית ובגלל זה אני משתדל להימנע מדיבור מיותר עם אנשים שלא יודעים אנגלית פה(כולל הבוסית שלי ו-3 מהגננות איתן אני עובד ביומיום) והנה אני צריך ללמוד לימודים גבוהים המתנהלים רק בגרמנית. איך לעזעזאל אלמד פסיכולוגיה לגיל הרך בגרמנית ואעבור אני לא יודע!
מבחינת הנושא הגקנדרקווירי- בזמן האחרון אני מוצא עצמי חושב המון ועדיין מבולבל. יש ימים בהם אני מרגיש שאני גבר אבל איפשהו גם אחוז מסויים של אישה קיים (יכול להיות 10% או 5 או % 30 אבל לא חושב שיותר מזה), פעמים אחרות מרגיש כאילו אני לא ממש אישה ולא ממש גבר אבל אני אף פעם לא מרגיש כמו אישה נשית ואני גם לא חושב שאי פעם הרגשתי ככה.
זה גורם לקונפליקט פנימי עצום אצלי.לדוגמא- כשאני מסתפר קצוץ אני מרגיש מאושר, חופשי, כאילו כולם יכולים עכשיו לראות אותי, אבל...
יום יומיים אחרי כן מתגנבים למחשבותיי ספקות ואני מתחיל לחשוב שאולי זו טעות ואולי בעצם אני רוצה לגדל את השיער קצת (לא שיער ארוך אבל גם לא קצוץ) וככל שאני חושב שכן, זה מה שאני אעשה כי אז אוכל גם להיראות יותר כמו אישה, ככה אני מתחיל למרוד בעצמי בעצם כי המחשבה שאראה יותר כמו אישה מגעילה ומשגעת אותי...זה מכניס אותי לדכאון כל המעברים האלה במחשבות וברגשות ואני לא יודע איך למצוא באלאנס.
למישהו מכם יש רעיון או טיפ שאולי יעזור?