סיכום שבוע

סיכום שבוע

כאן כמובן המקום לשתף אותנו במעלליכם ובקורותיכם בשבוע האחרון.
אפשר לכתוב חופשי ואפשר לענות על השאלות

אפשר אפילו גם וגם!

השאלות השבוע*:
1. הדבר הכי מעניין שקרה לכם השבוע
2. הדבר הכי כיף שעשיתם השבוע
3. משהו טוב שעשיתם עבור יצור חי שאיננו אתם
4. משהו טוב שעשיתם עבור היצור החי שהוא כן אתם
5. תוכניות מעניינות לשבוע הבא?

*מותר כמובן להוסיף גם דברים פחות כיפיים ופחות טובים אם רוצים לקטר. HugsRus!

אז השבוע שלי

הקדמה: הגוף שלי קצת שונא אותי, כבר שנים שכואבת לי רצועת הכתפיים וכבר המון זמן שכואבת לי הירך (כאבה גם לפני שנים, לתקופות ארוכות, אבל זו הייתה הירך השניה). מדי פעם הגוף שלי מחליט שהוא שונא אותי עוד יותר ונותן לי תקופה (מימים ספורים ועד לתקופה לא ידועה) של חולשה ושל כאבים בכל הגוף. מסתבר שהעפעפיים יכולים לכאוב. אז התשובות שלי יישמעו מעפנות למדיי, אבל ברקע הזה זה יהיה מובן יותר

1. גיליתי שלא לכולם כואב כל הזמן! כל החיים שלי חשבתי שהסבל שלי הוא סבל כלל אנושי. מסתבר שלא. סבב רופאים הנה אני באה!

2. רקדתי שיר כמעט שלם
(הייתי חלשה מכדי לסיים, אבל היה כיף כל עוד זה נמשך!)
3. אירחתי אצלי ידיד ותיק שהיה צריך מקום לינה ותמיכה

4. הלכתי לרופאה לקבל הפניה וסמים משככי כאבים (עכשיו אני מסטולה אבל עדיין כואב לי. יכול להיות שאפילו קודאין לא משפיע עליי??)

5. ביום ראשון בבוקר יש לי בדיקות דם, צילום חזה ואז ביקור אצל רופא אף אוזן גרון. ביום שני יש לחברה הכי טובה שלי יום הולדת, ואלא אם אני לגמרי לא יכולה לזוז אני אהיה שם. שאר השבוע לא ידוע

קיטורים:
כואב לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

טוב שאת בודקת ולא מזניחה

אמא שלי בטח הייתה אומרת שזו תחילתה של דלקת ריאות. אבל זה כי לי תמיד כואב באיזורים האלה ותמיד נתפסים לי דברים לפני דלקת ריאות XD
&nbsp
אניוואיז תרגישי טוב!

לעעע, זה כרוני מדי בשביל זה

תודה!
בהחלט הגיע הזמן שאבדוק את כל הדברים שדורשים בדיקה ^^

sarne

New member
לבריאות

לפני איזה חודשיים התנפח לי עפעף. בלי שום סיבה. וכן, הוא כאב. לא הלכתי לרופא אבל נראה לי שבסוף זה היה סתם "לחץ" או "עייפות" (שהן שתי תופעות כלל אנושיות - אם קיים דבר כזה).

אני אישית שונא את הגוף שלי בחזרה - אני מתנחם רק בעובדה שאם אחד מאיתנו ישרוד את העולם הזה, זה לא יהיה הוא!

אבל. אממ. כן... שיהיה לבריאות.

אניאני.

1. הדבר הכי מעניין שקרה לכם השבוע; שום דבר האמת. מניחה שאיזשהו קורס בלימודים.
2. הדבר הכי כיף שעשיתם השבוע; טסתי הביתה בספונטניות. [עברתי לגור באילת למטרת לימודים ועבודה] אחרי חודשיים שלא הייתי כאן, התגעגעתי!
3. משהו טוב שעשיתם עבור יצור חי שאיננו אתם; עוד לא עשיתי בפועל, אבל התחלתי לעבוד על פרויקט תרומה של האוכל במלון שאני עובדת בו, לנזקקים בעיר.
4. משהו טוב שעשיתם עבור היצור החי שהוא כן אתם; קניתי משקפיים חדשים!
5. תוכניות מעניינות לשבוע הבא? ממ.. ללמוד, ללמוד, גם קצת לעבוד. ועוד קצת ללמוד.
&nbsp
קולולו.

וואו! את עושה הרבה

כל הכבוד על היוזמה לגבי הפרויקט! הידד לאלכימאית!
ו... משקפיים חדשים זה נהדר. תתחדשי

sarne

New member
עוד שבוע סתמי לגמרי עבר, אבל...

מצאו חן בעיניי שאלות 3 ו-4 - הניסוח שלהן, כלומר - אז רציתי סתם לכתוב כדי להגיד את זה

לצערי התשובה הכי טובה שלי היא שנתתי לגברת זקנה לעקוף אותי בתור בסופר. וגם זה בעיקר כי היא בעצמה ביקשה.

היצור החי שהוא אני ממשיך בעיקר לשמוע מוסיקה ולקרוא ספרים. הוא מאמין שזה עושה לו טוב (ואני לא רוצה להרוס לו את האשליה)... אז הדבר הכי נחמד שקורה לי עכשיו הוא שלקחתי הפסקה מהספר שלי בסוף השבוע הזה כדי לקרוא את "אליס בארץ הפלאות". אני מתחיל לחשוד בשלב הזה שלא משנה כמה ספרים אספיק לקרוא בימי חיי, "אליס" עדיין יישאר אחד הספרים הכי יפים שאני מכיר.

עכשיו, אם כבר כתבתי, אני רוצה לשתף קטע נחמד - שבו אליס, אחרי כל שינויי הצורה שהיא עוברת בהתחלה, ואחרי שהיא מגלה שהמלים של השיר שהיא מנסה לדקלם כדי להרגיע את עצמה הן לא בדיוק המלים הנכונות, מתחילה להתבלבל, ולשכוח מי היא:

"I'm sure those are not the right words," said poor Alice, and her eyes filled with tears again as she went on, "I must be Mabel after all, and I shall have to go and live in that poky little house, and have next to no toys to play with, and oh! ever so many lessons to learn! No, I've made up my mind about it; if I'm Mabel, I'll stay down here! It'll be no use their putting their heads down and saying, 'Come up again, dear!' I shall only look up and say, 'Who am I then? Tell me that first, and then, if I like being that person, I'll come up: if not, I'll stay down here till I'm somebody else'—but, oh dear!" cried Alice, with a sudden burst of tears, "I do wish they would put their heads down! I am so very tired of being all alone here!"

אני חושב שזה קטע נפלא, אישית. אני מניח שאני יכול לנסות להסביר למה, אבל...

אני חושבת שזה באמת עושה לו טוב

החלק הזה באליס הוא ממש קריפי.
רוב החלקים באליס הם ממש קריפיים.

במיוחד שהייתי רוצה להיות מסוגלת להתחבא עד שאהיה מישהי שאני אוהבת להיות

sarne

New member
לצערי, כשמתחבאים משתנים רק בכיוון אחד

וזה בדרך הכלל לא הכיוון שרוצים.

וגם אם זה לא היה ככה, איך אמורים לדעת מתי לצאת?

אם את רוצה גרסא "קריפית" של אליס יש את הסרט של יאן שוואנקמייר (Svankmajer), שהוא טוב. ולמרות שהוא די נאמן למקור (אחד היתרונות שלו), אני לא יודע אם הייתי משתמש במילה הזו גם לגבי הספר...

apocalipto

New member
הנה אנחנו הולכים

1. הדבר הכי מעניין שקרה לכם השבועיים
מצאתי את האתר RateYourMusic.com ומצאתי דרכו כמה אלבומים טובים של פרוג רוק.
2. הדבר הכי כיף שעשיתם השבוע
באתי אל ידידה שלי.. הקטע של ידידוּת חדש לי.. הייתי חסר חברים במהלך התיכון וגם אחריו.. ופתאום בכמה חודשים נהיו לי ידידות ומכרים שכיף לדבר איתם.
כמהתי לחברים הרבה זמן אבל לא ידעתי איך ליצור חברויות או שלא הייתה הסיטואציה המתאימה. הידידות הציעו להיפגש/לעשות משהו ולא אני בפעם הראשונה.
אני פוסע בשטח לא מוכר.. שמישהו יתכנת אותי לאן ללכת!
גם אחותי באה אלי וצפינו בקצת אנימה. היה נחמד.
3. משהו טוב שעשיתם עבור יצור חי שאיננו אתם
לא הרבה.. הצלחתי עיירה מרוצח ציקלופ בעל גרזן עם חולצה סגולה. אני מאמין שכל אזרח היה עושה זאת.
4. משהו טוב שעשיתם עבור היצור החי שהוא כן אתם
הלכתי לרופא לשם ביצוע תהליך נחוץ.. קבעתי בערך חודש מראש! חבל שככה צריך לחכות לרופא. וזה רק רופא עור.. לא מנהל בית חולים.
הסרתי את ההתקנה של Clementine (נגן מוזיקה שהוא סדרן מוזיקה גרוע) ועברתי לMusicBee .. כבר יותר נוח

5. תוכניות מעניינות לשבוע הבא?
לראות מתישהו Interstallar. אני הולך לקולנוע פעם בכמה חודשים כי רוב הסרטים לא מצדיקים את זה.

לפחות החולצה נשארה בלי פגע? אני אוהבת סגול

לגבי התכנות לגבי ידידות, זה עדיין לא הצד החזק שלי לצערי, אבל כן ייצרו אותנו עם יכולת למידה די טובה, יכול להיות שתצליח להסתדר

&nbsp
טוב שהיית אצל הרופא. דברים עבור בריאות הגוף הידד!
&nbsp
מקווה שתהנה בסרט

giorno231

New member
כמה קטנות...

1. הדבר הכי מעניין שקרה לכם השבוע - יום שישי, שהיה אמור להיות רגוע וביתי מידי, הפך לחפירה עמוקה באינטרנט, ונמצאה במפתיע סחורה מעניינת ביותר (כולל הפורום הזה הממ)
2. הדבר הכי כיף שעשיתם השבוע - אדלג על הסעיף באלגנטיות, זה לא היה השבוע שלי..
3. משהו טוב שעשיתם עבור יצור חי שאיננו אתם - הצלחתי להציל עד כה מעיוורון 3 מתוך 5 גורי חתולים, והמאמץ נמשך
4. משהו טוב שעשיתם עבור היצור החי שהוא כן אתם - גלידת מגנום, ששמורה במקפיא מזה זמן, ונועדה למקרים קשים. היה שווה ביותר

5. תוכניות מעניינות לשבוע הבא - חזרה לאימוני כושר, ויציאה מהקפאון הכללי

וואו!

קודם כל אני לוקה בסניליות בגילי המופלג (22 בשנות בני האדם, מה שהופך אותי לקשישה בלה בשנות חתול), ולא זוכרת אם בירכתי אותך לרגל הצטרפותך.
נדמה לי שזאת ההודעה הראשונה שלך אז אניח שלא. אז...
!!!
&nbsp
לגבי החתולים - וואו! כל הכבוד לך!!! אם אני יכולה לעזור בהפצת בקשות לאימוצים ודברים כאלה אשמח. לצערי הדירה שלי לא מספיק גדולה עבור חתול נוסף...
&nbsp
גלידה למקרי חירום זה גאוני. גם אני צריכה.
&nbsp
בהצלחה עם הכושר ועם ההפשרה

giorno231

New member
תודה על קבלת הפנים

זאת אכן ההודעה הראשונה שלי כאן, לא פספסת :)
אני מכין השבוע מודעת אימוץ מושקעת ככל האפשר עם תמונות, כך שסביר שאתפוס אותך במילה בכל הנוגע לסיוע בהפצה (בכל זאת, 2 עיוורים ו-3 חמודים ביותר, אך שחורים משחור. לחלוטין לא המאפיינים האידאליים שאנשים מחפשים בחתולים לאימוץ לצערי).

למעלה