סיכום שבוע

sarne

New member
לא כל כך בטוח שאני יודע מה לעשות, אבל -

הדבר הכי מרגש שקרה לי הוא שקיבלתי היום חבילה של ספרים בדואר, הרבה לפני שציפיתי שתגיע.

הדבר הכי מרגש שעשיתי היה להתחיל לקרוא ספר, אחר.

הקונפליקט הגדול בחיי כרגע הוא הניגוד שיוצרים שני המשפטים הקודמים - אני ממש רוצה לקרוא את הספרים שקיבלתי, אבל הספר שהתחלתי הוא מפלצת בת 2000+ עמודים, שמסתבר שאני גם קורא די לאט - למרות שהספר עצמו פשוט נפלא, ואחרי שנים של ציפייה לקרוא אותו אני רואה שהוא כל מה שרציתי שהוא יהיה, ואולי יותר. אני מדבר על "המסע למערב", אגב. של וו צ'נג-אן.

חוץ מזה, נחמד שהשנה האקדמית התחילה. נחמד שהמסדרונות באוניברסיטה מלאים שוב, אחרי חודשים של ללכת כל הזמן לקמפוס נטוש, זה שינוי מרענן. והוא מלא באנשים צעירים ואופטימים, לא פחות (גם אם רובם מבוגר יותר ממני).

התחלתי גם קורס גרמנית שוב. השיעורים די מייגעים ומשעממים אבל אני חושב שהידע מצטבר גם ככה.

עכשיו אני יושב מול מסך בבית ריק ושומע קרפטוורק. מצרף קישור כי הוא מאוד רלוונטי.

הציפיות לשבוע הבא הן בדיוק שום דבר, כלום, וגורנישט. רק אולי לא בסדר הזה. (מה שאומר, שאני צריך להחליט על עוד כמה ספרים להזמין, ומהר.)

ספרים זה נהדר!

אם התוכניות לשבוע הן גורנישט, אפשר להמשיך לעבוד על הספרים... לא כך?

sarne

New member
לפעמים, כששקט מדי,

כל רעש קטן מוציא אותך ישר מריכוז. אז לי נראה שאני צריך קצת פחות שקט כדי להתרכז באמת בספרים, שהייתי מספיק יותר אם היו יותר דברים שמפריעים לי. אם זה הגיוני.

איזיגו1

New member
ואו, עשיתי עוד סיבוב השבוע.

וזה אומר שאני פחות או יותר באותו המקום. זה יכול לתסכל. וכך אני גם באמת מרגיש.
אבל במובנים מסוימים אני מתקדם. מוריד המשקל ומשפר את הכושר. כמו אסיר שמתכונן ליום הבריחה.
היעד - נפאל. הזמן - 10 חודשים מהיום.
אז אני נותן לסובבים אותי תחושה שהכל כרגיל. זה לא שלא סיפרתי, אבל אני מניח
שעשרה חודשים זה הרבה זמן. כי למי שחי מהיום למחר, זה לא רלוונטי, וזה מה שמשעשע אותי.
אז אני אמשיך כך גם שבוע הבא. חותר לאט בשקט ובנחישות למטרה - לחזור להימלאיה.

והפעם אהיה מוכן יותר.

נשמע שאתה נחוש

וזה מצויין.
אני בטוחה שתצליח, גם אם זה ייקח זמן, להביא את עצמך למקום שאתה רוצה. פיזיולוגית, נפשית, רגשית וגיאוגרפית!

השבוע שלי...

רוב מה שאני זוכרת מהשבוע זה "אומייגאד החבר שלי לא מוכן לתמוך בי רגשית" (הסיפור הוא שקראתי הודעה מטרגרת ונכנסתי לחרדה ובכי, וביקשתי ממנו תמיכה והוא פשוט נתן רשימה של הסיבות בגינן לא בא לו לתת לי תמיכה רגשית)... אז ביליתי כמה ימים אצל חברים (הם התעקשו שאבוא אליהם כדי שתהיה לי סביבה בטוחה להרגיש בה חרא ולקבל בה תמיכה). ביום חמישי, אצל הפסיכולוגית, מצאנו כמה דברים שאני יכולה לומר למר בחור, ודיברתי איתו מאז ונראה שהוא מבין שהוא היה ממש לא בסדר ושאם משהו מפריע לו הוא יכול לומר לי את זה בזמן שבו אני לא מבקשת מחברים שיהרגו אותי.
&nbsp
וחוץ מזה הורדתי מלא רינגטונים נהדרים להתאים לאנשים. היה כיף.
&nbsp
אה כן יצא פרק חדש של Gravity Falls והוא היה קסוםםםם ~
מי שפוסל אותה רק כי היא מיועדת (גם) לילדים (ומשודרת באחד מערוצי הילדים) לא מבין איזו קריפיות ואיזה תחכום הוא מפסיד ~
אומייגאד למה יש שבועיים בין פרק לפרק אעאעאאעאע

למעלה