סיכום שבוע!

Elle992

New member
סיכום שבוע!

טוב עוד שבוע עבר לו, עוד רגע בחיינו חלף לו, אני מקווה שעשיתן משהו עבור עצמכם השבוע הזה. וגם אם לא ..תמיד יש שבוע חדש

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

משהו מבאס שקרה לכם השבוע-

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-

התחדשות השבוע-

שיר

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-

במסגרת שאלות משתנות ארצה לשאול אתכם השבוע- טיפוח-בעד או נגד?כלומר באופן כללי הגברים כאן בפורום האם אתם בעד נשים מטופוחות וטיפוח באופן כללי בבית בחוץ או שלא אכפת לכם ואתם בצד המוזנח? או האם אתם בעצמכם מטופחים/ת? אשמח לשמוע, זה נושא מעניין ורווי רבדים וצדדים בכל אחד ואחת מאיתנו,

שיהיה לכולם סופ"ש רגוע ומהנה ומלא בהפתעת קטנות וטובות כאלה...שאתם לא מצפים אבל הם פתאום מופיעים

Hawkgirl

New member
הייתי בטוחה שיום שישי היום........

החום הזה משפיע עלי ממש..... מ-מ-ש רע.... :\
שמישהו יכבה את השמש! }:

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
נפגשתי עם חברות, וקצת הסתובבנו לקנות שטויות ולאכול אוכל טוב

ו... האח הגדול!!!!!
שיואווו, אני מתה על התוכנית הזבל הזאת, בחיי!

קיץ .____.
חם לי אינעל החיים .__.

רוק בבית הספר.
ראיתי אתמול בלילה, בלאק ג'ק הזה אדיר

התחדשות השבוע-
קניתי פיג'מה חדשה לקיץ! ^^

שיר
השיר הזה לחלוטין מתאר את התחושה הכללית בפורום XDDD
http://www.youtube.com/watch?v=io2SjQkMvRM

טיפוח-בעד או נגד?
בעד!
בגבול הטעם הטוב...!
ו... גבול הטעם הטוב הוא אינדיווידואלי, אני משערת...! so...!
אבל מודעות עצמית ואסתטיקה בסיסית חשובים בעיניי.

ניר4819

New member
עונה

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
לאורך רוב השבוע הייתי חולה, אז הדבר הטוב שקרה זה שהבראתי כמעט לחלוטין, חוץ מקצת שיעול שעוד נשאר. אה, וזה אמנם לא לי, אבל חבר מהאוני' סיפר לי היום חדשות טובות שקרו לו, וזה שימח אותי מאד.

להיות חולה זה אף פעם לא כיף.

סרט - X-men origins. אני חושב לכתוב באחד הקורסים שלי עבודה על סרטי x-men, והאופן שהטראומה של השואה באה בהם לידי ביטוי, ומשפיעה על התנהגותם של הגיבורים ובעיקר על זו של מגניטו, בלי ספק אחד מהנבלים הקולנועיים המעניינים, המורכבים והמקוריים ביותר שנתקלתי בהם.

סדרה - מד מן. השבוע ראיתי שני פרקים, אחד בשידור חוזר (פרק הרצח של מרטין לותר קינג), ואחד חדש, הפרק של השבוע. והסדרה עדיין מצויינת. אכן, אני אוהב אותה כה, שיש אנשים שאומרים שאני ממש מגזים. התמונה של דון דרייפר שפיארה בעבר את דף הפייסבוק שלי היא רק דוגמא אחת לכמה אני אוהב את הסדרה.

שיר
השיר שמסיים את פרק מרטין לותר קינג במד מן - l'amour est blue. הדבר הכי יפה ששמעתי מזה המון המון זמן. כמובן שחלקתי אותו ישר עם בת זוגי. הנה הקטע:
http://www.youtube.com/watch?v=Z3nzFCESeME

אם הייתי עדיין מנגן בפסנתר, הייתי מבקש מהמורה שלי שתלמד אותי את הקטע. וכן, למדתי פסנתר במשך איזה שנתיים, דווקא לא לפני הרבה מאד שנים. פסנתר הוא כלי הנגינה האהוב עלי.

קראתי חומרים של התפתחות אישית, בנוסף לחומרי הלימודים שלי.

askimosi

New member
דו"ח
4.....

משהו טוב שקרה לכם השבוע-התחלתי איזו סדנא שאמרוה לקדם אותי מכמה בחינות(כמו:זוגיות,ביטחון עצמי,קשרים)(מעדיף לא לפרט
אז תסלחו לי)

משהו מבאס שקרה לכם השבוע-נגמרו התפוחי - אדמה
אז הסתפקתי בספגטי

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-ראיתי את הסרט תקוות גדולות(Great Expectations) על פי ספרו של צ'ארלס דיקנס.בהשתתפות: גווינת' פאלטרו,רוברט דה - נירו ואית'ן הוק.בקצרה מדבר על הבדלי מעמדות וכיצד בחור ממעמד נמוך התאהב בבחורה ממעמד גבוה ועל סיפור אהבה בלתי אפשרי יש כמובן עוד אלמנטים,ממליץ

http://www.youtube.com/watch?v=L8ad7ftiDbA

התחדשות השבוע- גלידה והרבה,נחשב?

שיר לסופ"ש - החלטתי וזה סופי לצרף שירים לסופ"שי

http://www.youtube.com/watch?v=FfRAiTtOVEY - אנגימה, האבות של הלאונג'י המודרני.
http://www.youtube.com/watch?v=MqmHomhrN5g - של פול הארדקסל והלן רוג'ר - מוזיקה לכבוד הקיץ החם שהולך להיות

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-ראו תשובה לשאלה ראשונה

טיפוח-בעד או נגד - פעם הייתי נגד,כיום בעד טיפוח עצמי לא בהגזמה אלא לשים דאודרנט פה ושם,ספיד - סטיק וכמובן לא לצאת מרופת החוצה אלא אם מדובר בזריקת זבל או לדואר אז אפשר לזרוק איזו חולצה ולצאת עם כפכפים.לגביי בחורה
כמובן שתהיה מטופחת ותשקיע בעצמה אבל לא יותר מידיי אחרת תשכח מהסביבה ואני לא אוהב אנשים נרקסיסטים בעיקר נשים שמרוכזים בעצמם.אה ושתהיה עם שיער גולש או החלקה יפנית
שזה כזכור הפט'יש שלי וטיפוח עצמי

Elle992

New member
שלי..לפני שאתמוטט ולא אוכל לכתוב

העייפות והחוסר ריכוז גומרים אותי!

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

בוא נסכם שהכל היה טוב השבוע,

לראות את התשובות של בדיקות הדם...מלפני שבועיים
אולי יותר, לא זוכרת..הזיכרון נדפק, בוא נאמר ככה שלא ציפיתי שהמצב ידרדר יותר מימה שהוא היה מדורדר גם ככה, אז כן, רשמית המצב בקנטים והמערכת שלי קורסת מיום ליום, הידד
(חיוך מאולץ ומזויף!)

3 סרטים, פני צלקת(ותודה ענקית ל-Sound 0f Silence שחשפה אותי לסרט הנדיר הזה) הוא פשוט אחד הסרטים הטובים שיצא לי לראות, הן בטוטאליות שאל פצ'ינו משחק...זה אלוהי!
הן בסגנון הכנה והפשוט בלי יותר מדי תחכומים. פשוט משחק נהדר ואמיתי...כזה, ואל פצ'ינו..לא יכלתי להוריד מימנו את העיניים פאקינג על ה-4 שעות של הסרט! גם אהבתי את הסגנון והקללות כי זה ....קצת מזכיר לי אותי באיזה שהוא מקום

מקום מבטחים...נו עם השיר המפורסם הזה, פשוט סרט מרגש...בייחוד בסצנה שבה הוא אומר לה "אל תעזבי, אני אוהב אותך, לא משנה מה יקרה אנחנו נעבור את זה ביחד, אני אהיה שם איתך" זה כזה..מרגש...כי הוא אשכרה מוכן לסכן את חייו וילדיו עבורה וזה...מראה על אהבה אמיתית וכנה שלא ממש קיימת ברוב המקרים במציאות,

הסרט Christmas Cupid די טראשי בייחוד הדמות הראשית אבל נתקלתי בו בטעות ורציתי כל כך לצפות בסרט שלא היה אכפת לי לנסות את זה...היה מרגש בייחוד הסצנה עם הבחור שהוא היה האקס שלה מהתיכון והם חזרו וזה יצא גרוע...קיצור לא אפרט אבל סיפור רומנטי קלאסי כזה....שסוף טוב הכל טוב

התחדשות השבוע-

רכישה מ-IHERB שבוצעה אתמול בתקווה שתגיע לפני שבועות ..

שיר

3 שירים, הראשון מהסרט פני צלקת...לא יודעת השיר הזה משגע אותי וגורם לי לרקד במקומי, הוא באמת שיר יפה והמנגינה...פורטת לי על על הלב בצורה אגרסיבית-http://www.youtube.com/watch?v=9D-QD_HIfjA&list=FLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw

עוד שיר מהסרט...ליל ווין עשה לזה גרסה משלו ולא ידעתי שהשיר הזה ישן..חשבתי שזה שיר של ליל במקור, ואז שמעתי את זה בפני צלקת והבנתי-http://www.youtube.com/watch?v=3t6-6_ydQ0Y

להועיל בטובי לבדוק את הבדיקות דם, להועיל בטובי לנסות לקחת בצורה קצת יותר רצינית את מצבי הבריאותי,

ולגלות על עצמי משהו קצת מאכזב...אני מגלה ככל שעובר הזמן כמובן שהטעם שלי בגברים הוא ממש קשה ולא קל ליישום..אני מאוד מתחברת/אוהבת את הסגנון שהיה פעם, בגלל זה אל פצ'ינו וכד' כל כך מושכים אותי .......כי זה הסגנון שאני מסוגלת באמת להמשך אליו בצורה רצינית ולא סתם, אומנם זה לא משיכה מינית/רומנטית זה נטו...לחשוב וואלה הגבר הזה לטעמי האישי, קיצור...רוב הגברים שנראים ככה הם זקנים וזה מבאס כי מה אני אצא עם זקן בן 70..אני לא נגד זקנים באופן כללי להפך אני מכבדת אותם וכבודם במקומם מונח אבל כשזה מגיע לזוגיות....בגילי, זה בהחלט בעיה.

טיפוח-בעד או נגד?

בעד, בעד ברמה הבסיסית ולא האובססיבית. כי אני בעצמי לא אובססיבית לזה, אני בעד היגיינה אישית וטיפוח בסיסי כלומר...נתקלתי בחיי בגברים שלא מיישמים היגיינה אישית/טיפוח בסיסי וזה היה מצער להתקל במקרים כאלה אבל לא נורא, אז לדעתי טיפוח בסיסי זה דבר שגם נעים לצד שעושה וגם לצד השני שמרגיש/רואה, אבל לא כולם אותו דבר וכל אחד רשאי להתנהג איך שרצונו חפץ אבל בהחלט שאני בעד

בכיף!

אני שמחה שנהנית מהסרט, אמרתי לך שהוא שווה צפייה.

מה את אומרת על סוף הסרט? 'Say hello to my little friend'
את מקללת, אל?

Elle992

New member
המילה "פאק" נמצאת אצלי קבוע

בסלנג, זה לא משהו בקטע רע...זה כבר סלנג כזה......אני מתביישת אבל מה לעשות, אז נורא הזדהתי איתו

וכן כאב לי שהוא מת....כאילו מתתי בעצמי
בכללי המשחק שלו תמיד ברמה מאוד גבוה

עונה בקצרה

משהו טוב שקרה לכם השבוע-ההופעה של Depeche Mode, ללא ספק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- ספר- המגילה מעכו של פאולו קואלו

שיר- הפעם בחרתי ב-U2, נא להגביר רמקולים...City Of Blinding Lights

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- לקחתי החלטות ספונטניות

טיפוח-בעד או נגד? בעד, כמובן שבמידה ולא באובססיביות.

AlanSmith

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
בדיקות דם יצאו נהדר (טוב יש מקום לשיפור באיזה כמה מדדים.. אבל סה"כ יצא לא רע)

משהו מבאס-
גיליתי שכמות הקורסים שלקחתי גדולה מדי והחומר מסתבך. אין לי מושג איך אצליח לעמוד בזה

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- ראיתי איזה 30 דקות מהאח הגדול. וכמה דקות מגמר גביע המדינה. לא יותר מזה.

שיר השבוע
היום שמעתי בגלגלצ קורין אלאל- זן נדיר. לא יודע אבל הרגשתי היום הזדהות יתרה עם השיר הזה מבדר"כ.

טיפוח - בעד או נגד?
זה לא שחור לבן, מבחינתי זה כמו שישאלו על אוכל בעד או נגד? אז בטח שאני בעד שכולם יאכלו אבל אם מישהו אוכל 60 נקניקיות בשעה זה מוגזם!
אני אוכל אבל ממש רק לשובע בקושי. שאני אהיה מבוסס אני אשקיע יותר גם קצת על אוכל.

מסכמ"שת

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
שיחות,מפגשים,נוסטלגיה, ועוד כמה רגעים קטנים של הצלחה והתקדמות מבחינת הספק של כמה דברים שדחיתי...

השבוע הזה היה רווי בביאוס למרות הדברים הטובים פה ושם- בעיקר בגלל עצמי, אכזבה מעצמי..אבל תמיד יש ירידות בחיים לצד העליות, ואני בטוחה שיש ירידות מסויימות לצורך עליה יותר גבוהה :)

סרט: The Perks of Being a Wallflower - מומלץ! בעיקר הספר,שקראתי בעבר..

חטאים

טיפוח-בעד או נגד?
בגדול בעד

לולקה1

New member
עונה לראשונה

משהו טוב שקרה לכם השבוע- שיחה טובה עם אדם יקר שלא ראיתי הרבה זמן.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- הייתי חולה קצת, אבל עובר.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- האמת שכלום, אבל בסופ"ש אשלים פערי מד מן.

התחדשות השבוע- האמת ששופינג זה חולשה רצינית אצלי, בעיקר במצבי דאון. השבוע התחדשתי ב2 גופיות ושמלה.

שיר מתה עליה - http://www.youtube.com/watch?v=AVLF0GmSHjo
והם פשוט תמיד עושים לי מצברוח, אני יכולה לשמוע את השיר בלופים. - http://www.youtube.com/watch?v=dsuyLUyZGWw

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- "להיות בתולה בת 25 זה לא פגם". סתם :) אין לי ממש.

שיהיה סופש מעולה

C l u e

New member
השבוע של קלו

משהו טוב שקרה לכם השבוע- תכנונים על דירה לשנה הבאה שנהיים ריאליים יותר ויותר, פידבקים טובים על טיוטת הסמינריון שהגשתי, שיחת נפש של 7 שעות עם הבחור הכי מקסים בעולם.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- עומס מטלות שלא ייאמן בלימודים, מתה לי מכונת הכביסה ונראה לי שיש לה יותר ותק בעולם הזה ממני כך שכנראה זה אבוד, מינונים לא פרופורציונאליים של אמא.

חשבון משותף- סרט שחשבתי שיהיה הרבה יותר מצחיק ממה שהוא היה בפועל, ועוד ראיתי אותו במצב נפשי בו בדרך כלל כל דבר מסוגל להצחיק אותי. נרדמתי באמצע. אה וראיתי פרשס בלימודים ויבבתי בבכי בכיתה מלאה בסטודנטים. היה מביך ומיותר.
לא הרבה כי עומס ולימודים, ראיתי קצת באפי והמשכתי קצת את דמג'ז.
הרבה כתיבה אקדמית (די מרתקת, יש לציין), אפילו לא טיפת ספרות. מקווה שבסופ"ש אצליח למצוא כמה שעות למותחן הכבשים שלי, לא תקין שבוע בלי ספרים.

התחדשות השבוע- פדיקור נחשב? מאז שקניתי סמרטפון (שעוד לא הגיע!!!!
) אני משתדלת להירגע עם קניות לא נחוצות.

שיר
מאז שראיתי פרשס אני תקועה בלופים של באד וויזדום, לראשונה מזה שנים-
http://www.youtube.com/watch?v=cEz5il1Syhc
(שיר קצת טריגרי...)

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-
You had sex with Giles? On the hood of a police car?! TWICE?!?!?!?
(באפי תשמח לבב אנוש)

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- נפתחתי בפני ידיד ממש טוב, כאילו פתחתי ה-כ-ל, לא השארתי כמעט שום דבר מתחת לפני השטח. זה הרגיש נהדר.
אה, ובדקתי באתר הזה של משרד האוצר ואיתרתי חסכון פנסיה עתיק עם 8,000 שקל! לגמרי מומלץ. לכו תבדקו אם יש לכם כסף ששוכב איפושהו, ואחרי שאתם עושים את זה תבדקו גם להורים/סבים (צריך רק את תעודת הזהות).

במסגרת שאלות משתנות ארצה לשאול אתכם השבוע- טיפוח-בעד או נגד?כלומר באופן כללי הגברים כאן בפורום האם אתם בעד נשים מטופוחות וטיפוח באופן כללי בבית בחוץ או שלא אכפת לכם ואתם בצד המוזנח? או האם אתם בעצמכם מטופחים/ת? אשמח לשמוע, זה נושא מעניין ורווי רבדים וצדדים בכל אחד ואחת מאיתנו,

קודם כל, לא נוח לי עם זה שהגברים נשאלו אם הם בעד נשים מטופחות- טיפוח זאת בחירה של האישה כלפי עצמה. גם עצם הניסוח- האם אתם בעד נשים מטופחות או שלא אכפת לכם ואתם בצד המוזנח, כאילו שטיפוח זה האידיאל וכל מי שלא מטופחת היא לא בסדר ("מוזנחת", כאילו זה עד כדי כך דיכוטומי. אם אני לא מתאפרת, אני נחשבת מוזנחת?).
אחרי הקיטור הקטנוני,
אני מאד אוהבת להתאפר, להתבשם, להתלבש יפה וכו'- זה גורם לי להרגיש טוב עם עצמי, ואני אוהבת להרגיש טוב עם עצמי

Elle992

New member
הניסוח של שאלה משתנה היה לא

כל כך במקום, אבל אני לא התכוונתי שמי שלא מטפח את עצמו הוא מוזנח,

תראי, אם גבר/אשה לא מתקלחים כל יום זה בשבילי לא הזנחה אבל חוסר היגיינה בסיסית, אם הבנאדם בצבא או במקום שלא מאפשר לו להתקלח זה כבר משהו אחר. אבל עדיין....נתקלתי באנשים שמתקלחים פעם בשבוע או פעם בכמה ימים טובים וזה עבורי כבר גובל בהזנחה.

באופן כללי גבר צריך מקלחת וחפיפה פעם-פעמים בשבוע, אשה אותו דבר, לצחצח שיניים כמובן לא צריך לומר, זהו בכללי אני לא מדברת על דברים כבדים ולהתחיל להשתמש במוצרי טיפוח וזה...לא ממש מחבבת את הגברים שמשתמשים בקרמים וכד',

מקלחת פעם-פעמים בשבוע

אולי למי שגר בסקנדינביה.

גם מבחינתי להיגיינה אין שום קשר למילה "טיפוח". האמת שגם קרמים לא מתקשרים אצלי עם "טיפוח".

מבחינתי כשמדברים על "אשה מטופחת" הכוונה בעיקר לאיפור ולבוש מתוקתק. רוב הגברים לא "דורשים" את זה, וגם לא חסרים גברים שסולדים מהעניין, ומעדיפים נשים לא מאופרות עם לבוש פשוט (כמוני
). אגב, זה לא אומר שלא אכפת לי מאיך שאני נראית. חשוב לי לשמור על הגיזרה, אבל אני לא קוראת לזה "טיפוח".

בקיצור, "טיפוח" בשבילי זה כל הדברים המיותרים שאני לא עושה

"מטופחות", נא לקחת ברוח טובה

Elle992

New member
כן, תתפלאי
מקלחת פעם בשבוע! לגבי

טיפוח...תראי אני די מתמצא בתחום למרות שאני לא אובססיבית וכנראה שכל אחד/ת מגדיר טיפוח בצורה שונה,

בעיניי טיפוח זה כל הדברים שחוצים מקלחת/צחצוח שיניים, אז גם לגזור ציפורניים זה טיפוחי בעיניי אבל גם קצת גובל בהיגיינה אומנם לא חשובה אבל רצויה, סירוק שיער זה כן משהו טיפוחי בעיניי ולא היגייני, אני אישית לא מסתרקת לרוב(כן, אל תעקמו עליי מבטים!) וחלה בשימוש כבר בקרמים או מוצרי טיפוח לשיער ולגוף וכד', אז באמת שכל אחד מגדיר טיפוח לפי הסטנדרטים שלו ואלה הם הסטנדרטים שלי,

לבוש מתוקתק זה ממש לא קשור לטיפוח...אשה יכולה ללבוש חליפה יוקרתית אבל פניה יהיו נפולות כפרח נבול ושיערה יהיה מצחין מאי חפיפה של שבוע+ אז את יודעת זה לא נחשב לטיפוח באופן כללי לבוש...אומנם כשלבוש יאה כלומר לא בגדים מסריחים וכן נקיים ולא קרועים זה מראה על טיפוס שהוא מסודר ומודע לעצמו, אבל טיפוח זה לא ממש קשור ללבוש אבל אם הוא בא עם פנים מטופחות או גוף שמריח טוב וכד' זה יכול להחשב ביחד כמכלול למשהו טיפוחי

אגב אני אישית משתמשת בקרם לחות שלי פעם בשבוע או פעמים, אני לא מתאפרת כל הזמן רק כשיש לי חשק, אני לא הדוגמה לטיפוח למופת אבל אני כן בעלת זיקה בעיקר להיגיינה אישית ולטיפוח שיותר גובל באיפור מאשר להניח מליון קרמים וסרומים ולהתמצא בכל מוצר חדש שצץ בשוק, והלבוש שלי ממש לא טיפוחי...אני אומנם לובשת בגדים נקיים אבל הסגנון שלי די זרוק ומרושל ואני לא משקיעה בלבוש שלי טיפת מחשבה מה שאני חשוב לי זה שיהיה שחור וכל השאר-וואטבר

גם אני לא ממש מסתרקת

חופפת כל כמה ימים, ולרוב השיער מסתדר בעצמו או בעזרת הידיים.
משתמשת בקרמים ומי פנים לפי ההרגשה ובשביל ההרגשה. לא ממש מאמינה בקרמים כגורם למראה צעיר. אין לי שום בעיה וואטסואבר עם גברים שמשתמשים בקרמים, למרות שלא ממש יצא לי להתקבל בכאלה (כנראה שהם מסתירים את העניין, או קונים קרמים "מיוחדים לגבר" - עם אריזה שחורה
)

למעלה