סיכום שבוע

יובי180

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

כי באמת מזמן לא היה והפורום יבש
קניית השבוע: יציאת השבוע [כאילו בילוי XD]: משפט השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע של מיילי: שיר השבוע בכללי: מישהו שעשה לי את השבוע: מישהו שביאס לי ת'שבוע :| : משהו שעשה לי את השבוע: ומשהו שלא..: השבוע שלי מ1-10: עונה שלהלהלהלה: קניית השבוע: שומדבר, אנוכי מרוששת XD יציאת השבוע [כאילו בילוי XD]: גאלהההההה! [מועדון וזה] היה כזה שווה! משפט השבוע: "וואי. פאק. שיט. גאד. וואו. יואו. שיט. פאק. גאד דמאט. טעות. ביי." אל תנסו להבין XD תוכנית השבוע: האנה מונטנה 3
סרט השבוע: אין. שיר השבוע של מיילי: santa claus is comin' to town שיר השבוע בכללי: Jonas Brothes- Pushin' Me Away מישהו שעשה לי את השבוע: ידיד שלי וחברות שלי
מישהו שביאס לי ת'שבוע :| : ילדה מהכיתה -_- משהו שעשה לי את השבוע: האנה מונטנה 3!! *-* ומשהו שלא..: מבחנים, מבחנים, מבחנים. השבוע שלי מ1-10: 7

pop128

New member
טוב נוו נעשה:)

קניית השבוע: הרגע קניתי טבעת(= ועיפרון שחורD: יציאת השבוע [כאילו בילוי XD]: אתמול יום שישי ... אחד היציאות היותר טובות שהיו לי (= משפט השבוע: לא נזכרת במשהוו.. תוכנית השבוע: האנה מונטנה 3, חברים, WOWP :) סרט השבוע: לא ראיתי .. אבל אני אראה מחר "המאהב" ו"רודף העפיפונים" .. למבחן בספרות XDDD שיר השבוע של מיילי: I though I lost you , let's chill U ועוד כמה [= שיר השבוע בכללי: A little bit longer - JB מישהו שעשה לי את השבוע: חברווווווות[: מישהו שביאס לי ת'שבוע :| : עצבן לי ת'יום יותר נכון.. חברה אחת.. משהו שעשה לי את השבוע: אתמול יום שישי D: אאה וראיתי את ליהי אלון בקניוןD: ומשהו שלא..: השיעור מתמטיקה הזה שיש לי מחרר.. וגם המבחן שקיבלתי במתמטיקה >.< השבוע שלי מ1-10: 9 (=

orpaz14

New member
עונהנהנה :)

קניית השבוע: מתנה לחברה ליומולדת+בלונים..חוץ מזה אני מרוששת גם D: יציאת השבוע [כאילו בילוי XD]: סרט :] משפט השבוע: "בצ'דר" חחח :) יותר מילה אבל מילא.. P: תוכנית השבוע: אמ..פטיטו-האנה מונטנה-לחיות עם דרק :] ----> האח הגדול (:) סרט השבוע: סיפור סינדרלה נוסף..עם סלינה.. :] שיר השבוע של מיילי: fly on the wall שיר השבוע בכללי: מהמרחקים (גלי עטרי וסגיב כהן) אמ..HSM3 - Can I Have This Dance(מהסרט) ו..Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know (מהסרט) מישהו שעשה לי את השבוע: ממ לא יודעת..אף אחד.. (; מישהו שביאס לי ת'שבוע :| : חבר שלי..ניפרדנו =\ משהו שעשה לי את השבוע: מבחן במתמטיקה שקיבלתי 95 ומבחן בתלמוד שהלך לי ממש טוב ואני שמחה כי חרשתי אליו! :] והעובדה שהיום אני צריכה ל'קבל משכורת..לא למדנו ביום שלישי (משהו של בצפר), וגם לא נלמד ביום שלישי הזה בגלל הבחירות העירוניות, פנאן :) ומשהו שלא..: ממ..הפרידה מהחבר.. השבוע שלי מ1-10: 7 :)

למעלה