סיכום שבוע.

TheImpactBoy

New member
סיכום שבוע. ../images/Emo13.gif

אז אני חולה, לא נורא. אז יש לי 39 מעלות והבטן מסרבת להרגע... לא נורא!! מזמן לא היה סיכום שבועי. אז יאללה: ידעתם שמגזין פיני בשם "אלטלכטי" (נערף) בחר בטאריה כזמרת הפינית האהובה? יותר מ7600 הצביעו! איזה קטע... הפורומים הכי מבוקשים לחבריי נייטוויש: פאוור מטאל אופנה אלטרנטיבית להקת HIM מטאל אוונסנס שניים עשר המציפים: (91) danduuu (103) dralan (107) The Cat Woman (115) DarkSideOfTheMoon16 (123) blacknwhite (123) The legendary DuDe (151) Amir Noy (158) פונצית גירל האמיתית (189) The Young Amyrlin (193) BrowN EyeD GirL1 (201) LadySilkworm (336) Itay Simons
, שיהפוך למנהל בקרוב. מזל"ט אחי! בטח שמתם לב שתצוגת הגלרייה השתנתה... הציפו אותה ! (בטח איתי יהיה טוב בזה אחמממ מציפן). אם אתם מחפשים מחברת תווים, בקרו פה. היו המון דיונים בפורום, דפדפו לקרא... נ.ב נייטוויש חוזרים עם סינגל וסולנית חדשה בעוד 4-5 חודש...! היו סבלניים. אביעד.

אוי,אני מהמציפנים../images/Emo6.gif

יפה לה,לטאריה,שהיא הזמרת הפינית האהובה:) תרגיש טוב

Amir Noy

New member
"אוי,אני מהמציפנים"

מה את אומרת.. ילדה! את מקום 3! עברת אותי בהצפות

Super Alonit

New member
מנהל? מזל טוב! ../images/Emo140.gif

ואני סתם תוהה מה איתי היה עד עכשיו, יענו שהשם שלו היה באדום. איזה תפקיד זה? וואי, עוד 4-5 חודשים. רגע, ייצא רק סינגל או אלבום? מתי ייצא האלבום הבא? אני לא מסוגלת להיות סבלנית! אוף!
טאריה באמת זמרת נפלאה, אני לא מתפלאת שהיא נבחרה

אדום זה מומחה הפורום

(יכולים להיות כמה כאלו) אני חושבת שיצא רק סינגל... נראה לי שזה כתוב באתר בהודעה על סיום האודישנים, שאמרו שבמאי יודיעו על הסולנית עם יציאת הסינגל.

Super Alonit

New member
שיט, גם לי. ../images/Emo5.gif

יופי. הזכרת לי שמאי לא כזה חודש מופלא אחרי הכל.

dralan

New member
אויש נכון

הקדימו את פיזיקה השנה - אני מת, 3 שאלונים בחודש אחד X_X

Super Alonit

New member
ותרגיש טוב../images/Emo9.gif

לפני שיצטרכו לאשפז אותך או משהו- 39 זה לא צחוק.

Amir Noy

New member
רק מקום 6? :[

(151) Amir Noy רק 151 הודעות? >< אני לא מציף מספיק...

blacknwhite

New member
תפסתי לי מקום של כבוד../images/Emo3.gif

לפחות בתור התחלה... אני מקום 8! טוב, בעצם זה 7-8... אני בתיקו עם ג'ים... תרגיש טוב! ומזל"ט לכל שאר האנשים שנכנסו לרשימה

למעלה