סיכום שבוע

BRANGELINA

New member
סיכום שבוע../images/Emo138.gif

שירי השבוע שלכם: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ולסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שבא לכם שיהיה לו חורף חם(לא שכ"כ קר בחוץ):

../images/Emo138.gifחנוכה שמח לכולם!!

שירי השבוע שלכם: כל האלבום החדש של מומי לוי- מומלץ בחום
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: תפוז הם זבל, לא נותנים לי להוסיף תמונות
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הגילוי שיש מתכונים גם ללביבות טבעונית
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: יציאה לסרט עם חברות- בדיוק מה שהייתי צריכה כדי להתאורר סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אלבום החדש של מומי לוי- אלבום מעולה עם שירים טובים מאכל השבוע שלכם? הלביבות הטבעוניות שאני אכין היום בערב
בילוי השבוע שלכם? שוב, הסרט עם החברות פאדיחת השבוע שלכם? כמעט התחלקתי על הסלעים בסיור הביולוגי עם כיתת המגמה שלי בחוף הים. להימרח באצות מול ארבעים איש זה לא כיף סקופ השבוע שלכם? יש סרטנים בים!! והם מפחידים!! ציטוט השבוע שלכם? ציטוט שלי? או ציטוט שמישהו אחר אמר? כי יש לי הרבה ציטוטים של אחרים.. כמו למשל, יעל שלנו מהפורום נכנסת לחנות לבדים כשאני מקשקשת לה באוזן: "אפשר צ'יפס?" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הסיור הביולוגי עם כיתת המגמה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להיפגש עם יעל ולסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שבא לכם שיהיה לו חורף חם(לא שכ"כ קר בחוץ):
כל הפורום הנהדר הזה

זה לא היה ככה!

הסתובבתי לי בעיר בנתניה וחיפשתי בדים כי אני לומדת לתפור ואזדפי אומרת לי אני רוצה צ'יפס,או איך בא לי צ'יפס וכל מיני דברים כאלה,ואז נכנסתי לחנות בדים ואמרתי לדפי תחכי שנייה אני נכנסת לחנות ואז אני אדבר איתך והיא אמרה בסדר. ואז נכנסתי לחנות ואמרתי למוכר שלום אני רוצה ואז דפי התחילה להגיד צ'יפס,ת'יפס,צ'יפס,צ'יפס ואז אני אמרתי למוכר שלום כמה עולה מטר של צ'יפס אהה סליחה בד,ואז הם כמעט בעטו אותי החוצה והכל בגלל דפי!

בכריתוש

New member
שבת שלום :)

שירי השבוע שלכם: בהחלט שירי חנוכה! חח ככה זה שעובדים שבוע שלם על חנוכיון
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אהמ אין.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אלונה.. דיברתי איתה במסן
והשבט שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הפרק היום של משמורת
מאכל השבוע שלכם? נולדסס בילוי השבוע שלכם? ימי עבודה ומכון כושר (= פאדיחת השבוע שלכם? אני חופרת! אני אומרת לילדה אחת יותר מדי פעמים אותו דבר@! סקופ השבוע שלכם? חורף!
ציטוט השבוע שלכם?"אני הופכת להיות כמוך" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: יום אחד שפשוט הכל כאב לי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ימי עבודה ליום ירוק ופסטיגלל ולסיום אתם מוזמנים להעניק למי שבא לכם שיהיה לו חורף חם(לא שכ"כ קר בחוץ): לכולם!
ולאלונה דברי איתי שוב!

אושRתי

New member
אולי הודעת ה-110 מיליון בפורומים תהיה בפורום

הזה ? P: שירי השבוע שלכם: "ילד טוב"- איתי פרל , אפילו לא אני- איתי פרל, בשדות של המושב.. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חנוכה וסופגניות P: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "הבן הבכור" מאכל השבוע שלכם : סופגניה בילוי השבוע שלכם : הצגה סקופ השבוע שלכם :אין ציטוט השבוע שלכם :כנל

עונהנהננהננה...

שירי השבוע שלכם: אפילו לא אני -איתי פרל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין... משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי שירה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסדרה האי הפרק האחרון...היה מדהים מאכל השבוע שלכם? וופל בלגי בילוי השבוע שלכם? אין פאדיחת השבוע שלכם? אין סקופ השבוע שלכם?אין ציטוט השבוע שלכם?הגונב מטיפש פוטר. אהבתי... דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:בת מצווה לבת דוה שלי אבל זה יוצא על יום חמישי אוףףףף אני לא יראה משמורת. ולסיום אתם מוזמנים להעניק למי שבא לכם שיהיה לו חורף חם(לא שכ"כ קר בחוץ): לכולם....

הסיכום שלי:

שירי השבוע שלכם: "מישהו לרוץ איתו" ו"שוב" מתוך הסרט מישהו לרוץ איתו. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: דפי, הטיול של המשצי"ם וזה שמצאתי סופסוף כדורי ג'אגלין (ודפי יודעת כמה שאני חיפשתי) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תלמדו לתפור! אתם לא יודעים כמה זה כייף לתפור על מכונת תפירה זה כייף כמעט כמו לרצוח ... מאכל השבוע שלכם? סופגניה עם ריבת חלב ופקאנים בילוי השבוע שלכם?ללכת עם עוגה ענקית שכתוב עלייה מזלטוב לתוכנית הלילה ובלונים ואי היה כל כך כייף! פאדיחת השבוע שלכם? ביקשתי מחיר של מטר צ'יפס (למעלה כתוב את הפירוט) סקופ השבוע שלכם? בנתניה המוכרים לא יודעים מה זה כדורי ג'אגלינג נכנסתי בערך לכל החוניות בעיר ושאלתי סליחה יש לכם כדורי ג'אגלינג וכולם ענו לי את אותה תשובה:כדורי מה? אבל בסוף מצאתי וסופ טוב הכל טוב. ציטוט השבוע שלכם? אני צריכה מטר צ'יפס. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על כלום היה לי אחלה שבוע! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אני נפגשת עם דפי! ויוצאת לקורס משצי"ם ולסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שבא לכם שיהיה לו חורף חם(לא שכ"כ קר בחוץ): לחנות שבה מצאתי את כדורי הג'אגלינג ואי כמה חיפשתי את זה!

עדיב4

New member
תקראו! תקראו!../images/Emo22.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

שירי השבוע שלכם: זה לא אותו דבר - עברי לידר תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: כשאני אעלה את התמונות מאילת אני אוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אילת ורן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר משהו על הזיכרון שקניתי באילת
מאכל השבוע שלכם? אוהו
בילוי השבוע שלכם? אילת
פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת
סקופ השבוע שלכם? תפוח מיובש זה טעים
ציטוט השבוע שלכם? אייב גאט טו, ראן אוואייייי!!!
- שיגועים והתחרפנויות עם אחותי בלילה
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הייתי חולה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת, אני ממש מטושטשת
ולסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שבא לכם שיהיה לו חורף חם(לא שכ"כ קר בחוץ): לכולם! שבוע טוב!

למעלה