סיכום שבוע
-)
:

just adiki

New member
סיכום שבוע../images/Emo150.gif../images/Emo123.gif-)../images/Emo132.gif:

סרט השבוע: תוכנית השבוע: שיר השבוע: קליפ/סרטון השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: התחדשות השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לשבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופ"ש רגוע וטוב לכולם

Robin Sparkles

New member
אנחנ ו בעמוד הראשי בתפוז פורומים!!!

סרט השבוע:לא ראיתי תוכנית השבוע:פרדייז הוטל,שוט של אהבה שיר השבוע:Jason Mraz-I'm Yours קליפ/סרטון השבוע: דבר טוב שקרה השבוע:היו הרבה רגעים טובים
דבר לא טוב שקרה השבוע:העיפו את טניה מפרדייז
התחדשות השבוע:אממ..אין משהו בילוי השבוע: לראות טלויזיה! תוכניות לסופ"ש:- תוכניות לשבוע הבא:- ציטוט השבוע: היום הייתי במטבח עם אמא והיא שאלה אותי אם ראיתי את המכסה של אחד הסירים.. אני-"אל תדאגי אמא.לכל סיר יש מכסה." (אחרי כמה זמן)-"חוץ מלשניים הקטנים האלה" (שבאמת אין להם מכסה)
תמונת השבוע:

just adiki

New member
יוווו פרדייז הוטללל איזו נוסטלגיה!!

אני זוכרת שהיה את ה בערוץ 10 ממש מאוחר שהייתי בכתה ט' וכל בוקר קמתי עייפה ואחרתי לביה"ס ואחרי זה שמו את "עדן לנצח". איך הבתי את התוכניות האלה

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:אממ לא ראיתי.. תוכנית השבוע:בנות מקלאוד שיר השבוע:from a mountain in the middle of the cabins-panic at the disco קליפ/סרטון השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע:ישלי היום יומולדת
דבר לא טוב שקרה השבוע:אין
התחדשות השבוע:אחיות שלי קנו לי משקפי שמש ליומולדת
בילוי השבוע:קניון קריית אונו תוכניות לסופ"ש:אממ היום אני כנראה יחגוג עם החברים ומחר אני הולכת למסעדה עם המשפחה.. תוכניות לשבוע הבא:אין ציטוט השבוע:אחותי "בדיזינגוף יש כאלה..אפשר ללכת מתישהו" אחותי השנייה "אפשר ביום שני" אני "אני יכולה גם לבוא" אחותי "כן..אם אין ברירה.." תמונת השבוע:היא גדולה מידי ואין לי כוח להקטין..וזה גם יהרס

linoy7

New member
../images/Emo65.gifתתחדשי!../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
מסכמת גם כן../images/Emo13.gif:

סרט השבוע:שבוע שעבר ראיתי את "איים אבודים"... בעצם השבוע ראיתי גם את "השמועה אומרת ש..." אני מתה על הסרט הזה. תוכנית השבוע:"חברים" ו-יאיי גילי חזרה ל"מצלצלים" חחח שיר השבוע:alone-heart פשוט שיר מדהים וגיליתי אותו השבוע. וגם חרשתי את "קסם הלילה" בביצוע של כרמל אקמן המדהימה. קליפ/סרטון השבוע:- דבר טוב שקרה השבוע:אח שלי הגיע לארץ
. דבר לא טוב שקרה השבוע:לא יודעת... התחדשות השבוע:כ"כ חם לי שאני בקושי יוצאת מהבית
למרות שיש לי 2 חולצות חדשות
מהולנד... בילוי השבוע:אח שלי הגיע לארץ לשבועיים אז כל זמן איתו זה בילוי. תוכניות לסופ"ש:היום יש ארוחה משפחתית וזהו לבנתיים... תוכניות לשבוע הבא:כרגע התוכניות זה לצאת לבר בת"א ביום ראשון וחוץ מזה שום דבר חח... ציטוט השבוע:חברה
:"מה עדי? את מנסה לברוח מאלוהים לא שמעת מה קרה ליונה? אכל אותו לוויתן!" אני
:"כן אבל אז פינוקיו בא והציל אותו" ---- בת דודה שלי בת ה-13 אומרת לי שהיא הולכת לכוכב נולד ואם אני ארצה לבוא אני מסרבת בנימוס אך מתנהלת שיחה קצרה על התוכנית... אני
:"ליבי חמוד, הייתי יוצאת איתו" בת דודה
[בת 13]:"לסדר לך?" [כפ"ס-כולם מכירים את כולם חח] אני
:"
מה זה "לסדר לך"? מה זה כרטיס כניסה?" בת דוה
:|לא כרטיס כניסה-את ליבי!"
הרגה אותי....!! תמונת השבוע:-

linoy7

New member
מה, גילי הייתה בחופש?../images/Emo41.gif

בגלל זה הביאו את הבלונדה המוזרה ההיא?
הבת דודה!

just adiki

New member
גילי חזרה, אפשר לישון בשקט../images/Emo6.gif

זה לא צחוק אני רגילה להרדם עם גילי, שיש את הבלונדיניות אין לי מה לראות בטלויזיה-הן משעממות אותי!! גילי מצחיקה... ולא-הבלונדה החדשה נשארת בעוד שהבלונדה הישנה, שבתוכנית מאז שהיא זוכרת את עצמה
עוזבת.. טוב בכל את היא הראשונה שהנחתה את זה-היא שם מלא זמן... גילי היתה בחופשה... בטח רצו לתת זמן מסך לחדשה כדי לבדוק אותה וגם לתת מספיק תוכנית לזאת שעוזבת.

just adiki

New member
הפורום הזה שובר שיאים....

התחלנו לדבר על "מצלצלים" השם ישמור חחחח...

linoy7

New member
../images/Emo6.gif וואי, בדיוק אתמול חשבתי על זה שהתוכנית../images/Emo41.gif

משודרת כבר שנה בדיוק
או אולי קצת יותר.. חחחח מצחיק
התחלתי לעקוב אחריה מהימים הראשונים שהיא שודרה
ותמיד הבלונדה נראתה לי מוזרה ועד שהתרגלתי אליה הגיע מוזרה אחרת-גילי
אבל היא מצחיקה
היא הורגת אותי כשהיא מתעצבנת כשהיא תקועה על אותה שאלה כבר שעה
יש לה יציאות והבעות פנים שהורגות אותי!
אז מה.. הבלונדה [אה! ליבנת! נזכרתי!
] עוזבת? איזה באסה.. החדשה ממש מוזרה

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהחדשות תמיד נראות מוזרות...

החדשה הפעם דווקא סבבה. נדמה לי שקוראים לה כנרת. גילי קורעעעעתתתתת!! היא שונאת את המשחק של מציאת הפרצוף והיא כל הזמן מתעצבנת ששמים לה אותו ולפני כמה ימים שמו לה אותו פעמיים ברצף חח... הרגה אותי.. "טוב תקשיבו, המשחק הזה קשה. והוא גם לא כיפי. אז עזבו-אל תעשו אותו. עוד מעט יהיה משחק אחר." חחחחחח
. היה איזה שידור שהיה משחק של גפרורים ונראה לי היא כבר היתה על סף חירפון והתחילה לדבר על שעורה בעין
ואז היא אמרה כל מיני שטויות כמו "איזה באסה שיש לכם שעורה בעין" ובסוף סיכמה ב... "אבל לא משנה עד כמה השעורה בעין מציקה לעולם אל תדחפו לעין גפרור!"
או משה בסגנון... אני נשפכתי...!!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזו שרוטה!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וואי, 3 חברות שלי כבר התגייסו השבוע. הזוי. סרט השבוע: טיסת לילה תוכנית השבוע: חשופים שיר השבוע: אינדיה- הראל מויאל קליפ/סרטון השבוע: -- דבר טוב שקרה השבוע: אין משו מיוחד דבר לא טוב שקרה השבוע: ^^ התחדשות השבוע: -- בילוי השבוע: --
תוכניות לסופ"ש: לא יודעת תוכניות לשבוע הבא: שום דבר לא בטוח.. ציטוט השבוע: -- אוף, אני מתגעגעת לציטוטים מהבי"ס
תמונת השבוע: --

just adiki

New member
../images/Emo45.gifבנוסף, אני גם מתגעגעת לבצפר../images/Emo14.gif

פשוט בגלל שאני מודעת שאני לא אחזור לשגרה הזאת של לימודים, טיולים שנתיים, הפסקות ופעילויות שונות התחלתי להתגעגע מוקדם מהרגיל. וברגע כדי להעציב אותי יותר בכתיבת שורות אלה מתנגן טיטניק

Robin Sparkles

New member
איזה מוזר זה שכולם מתים לסיים בצפר

ואז הם מתגעגעים.. אפילו אח שלי

למעלה