סיכום שבוע

שנינה11

New member
סיכום שבוע../images/Emo183.gif

שיר השבוע של שלומי:
שיר השבוע לא של שלומי:
היום הכי טוב שהיה השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו פחות טוב:
בן אדם שעשה את השבוע:
שיר השבוע:
אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע:
תמונת השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו שהוא לא ציטוט אבל היה מצחיק:
תוכניות לשבוע הבא:
אוהבים גשם או לא?
איקון שאפין את השבוע:

bleeding guitar

New member
נלך על זה ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי: לא שמעתי השבוע שלומי בכלל
הא רגע בעצם שמעתי היום את מותק את אצלי בראש אז אם זה נחשב... שיר השבוע לא של שלומי: ירח כחול - גן חיות היום הכי טוב שהיה השבוע: היום! משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של שרון מולדאבי בקפה ביאליק היה מהמם משהו פחות טוב: לא זוכרת בן אדם שעשה את השבוע: נאמממ שיר השבוע: כבר עניתי על זה אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע: שרון מולדאבי תמונת השבוע: אין לי פאדיחת השבוע: לא יודעת ציטוט השבוע: אין לי מושג משהו שהוא לא ציטוט אבל היה מצחיק: לא יודעת תוכניות לשבוע הבא: האממ ואללה באמת שאין לי מושג, חבל אוהבים גשם או לא? בארורררררררררררררררר איקון שאפין את השבוע:

romki

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שלומי: אני שוקעת..תפוס אותי! שיר השבוע לא של שלומי: hey there dlilah היום הכי טוב שהיה השבוע: רביעי. משהו טוב שקרה השבוע: הצטרפתי לפורום, טוב בשבילי
משהו פחות טוב: תעודות
בן אדם שעשה את השבוע: איל קיציס. שיר השבוע: אני שוקעת אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע: ג'וני דפ . תמונת השבוע: פאדיחת השבוע: לא היתה ציטוט השבוע: "-אין כאן חרוזים. -זה חרוז לבן." משהו שהוא לא ציטוט אבל היה מצחיק: סתם, היום של החלוקת תעודות היה גדול
תוכניות לשבוע הבא: אמא בחו"ל , יאללה בלאגן
אוהבים גשם או לא?: בדרך כלל זה אחלה . איקון שאפין את השבוע:

A t z a

New member
הספדנו אותי סופית../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

bleeding guitar

New member
קרצייה תתחילי להגיב בעצמך לפינות../images/Emo168.gif

מאשר רק לבכות שלקחנו לך אותם!!!! ועדיין יש לך את פינת השירים, דנע תחזרי מהר!!!

A t z a

New member
להרגע ומהר../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

אני על סף מוות עם כל העומס שיש עלי,ואני מזניחה את כל הפורומים ולא רק את זה... פינת השירים תהיה פה שבוע הבא...

למעלה