סיכום שבוע

סיכום שבוע../images/Emo88.gif

סליחה על האיחור...
איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
קניית השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
מה המקצוע האהוב עליכם בבית ספר?(לאלו שסיימו,מה היה?)
שיהיה לכולם סוף שבוע נעים וחם!

adii1201

New member
הו חיכיתי לזה../images/Emo3.gif

איך עבר עליי השבוע?עבר בסדר
סרט השבוע?a slight case of murder היה פשוט מצחיק
ספר השבוע?אני פשוט אפסיק לענות על השאלה הזו
שיר השבוע?Bethany Joy Lenz- Halo
תוכנית\סדרת השבוע?דספרטטטטטטטטט
קניית השבוע?שוקו ארומה אם זה נחשב
ציטוט \ פתגם השבוע?הילה אמרתי לך מה נכנס פה
אני יושבת לתומי בבית במחשב ואז אני מקבלת מהילה את ה-SMS הבא: "בואנה הגמל המניאק הזה הרג אותי, כל השרירים במפשעה תפוסים לי"
(הילה, אני מצפה שתמלאי את המשבצת הזו גם השבוע
)
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?לא עשיתי שומדבר מיוחד
עצבון \ ביאוס השבוע?שלא יצאתי
אה ושנפלתי היום
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?השיחות עם הילה, במיוחד זו ביום ראשון עד אמצע הלילה
אייקון \ סמיילי השבוע?
ו-
איש השבוע?הילה
היא העבירה לי חצי מהזמןXD
תמונת השבוע?רק בגלל שהצלחתי להעלות את החתימה הזו לאנשו אני מתלהבת
מה המקצוע האהוב עליכם בבית ספר?(לאלו שסיימו,מה היה?)החופש הגדול
אמממ אהבתי פסיכולוגיה כשלמדתי בכיתה י'
מעבר לזה לא היה לי מקצוע אהוב

טוב אני אתחיל שוב משיר השבוע ../images/Emo3.gif

כמה צפוי
בכל אופן, אני ממש מתלבט כי השבוע התחלתי לשמוע את האלבום החדש של דייויד קוק (זוכר אמריקן איידול האחרון) ויש כמה שירים שאני ממש אוהב. אז אני אבחר ב... Decleration
מישהו רוצה לנחש מה סרט השבוע שלי?
כן, נכון! סוף סוף! השבוע ראיתי את החדש של ג'יימס בונד! בתור סרט פעולה הוא די טוב ואני ממש נהניתי, אבל מי שמחפש סרט בונד קלאסי, שלא ילך לראות... המקצוע האהוב עליי בבית ספר (זה שאני כבר לא שם לא הופך אותו לפחות אהוב
) היה ספורט, כמובן! בייחוד בכיתה י"ב כשחילקו את זה למגמות, אז פשוט שיחקנו כדורסל פעמיים בשבוע
(כמה חבל שלא היתה מגמת כדורגל, זה היה עדיף)

The Ocean Girl

New member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? סבבה סרט השבוע? 1408! הוא אצלי במחשב עם תרגום והכל! אבל, אין לי עם מי לראות
אולי אני אראה עם אח שלי..דידי, בא לך? D: ספר השבוע? חייל הנבואה, ממש התגעגעתי לספר הזה D: שיר השבוע? תמיד בשאלה הזאת לוקח לי שעות לענות.. כל הפלייליסט! D: תוכנית\סדרת השבוע? טוב, עוד לא מאוחר כל כך איך עבר השבוע: סבבה בילוי של השבוע: הלכתי לבדיקות מוזרות היום אני אחפור אולי מאוחר יותר... והלכתי לגן שמואל D: משהו משמח שקרה השבוע: ישבתי ליד מישהו ממש נחמד במתמטיקה D: שבוע הבא אני אבקש את המסנג'ר שלו והפעם אני לא אשתפן >< משהו מבאס שקרה השבוע: חברות שלי עולות לי על העצבים שיר השבוע: תמיד בשאלה הזאת לוקח לי שעות לענות.. כל הפלייליסט! D: זמר/ת/להקת השבוע: After forever שמעתי היום שיר שלהם וממש התאהבתי בו ספר השבוע: חייל הנבואה, ממש התגעגעתי לספר הזה D: סרט השבוע: 1408! הוא אצלי במחשב עם תרגום והכל! אבל, אין לי עם מי לראות אולי אני אראה עם אח שלי.. אדרי, בסוף אתה בא לראות איתי? D: תוכנית/סדרת השבוע: סקראבס
קניית השבוע? 2 גופיות סבא ציטוט \ פתגם השבוע? "אין לי בעיה עם זה, אבל אם את הולכת אני עוברת כיתה" ממש אין בעיה
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הלכתי לבדיקות מוזרות היום
אני אחפור אולי מאוחר יותר... והלכתי לגן שמואל D: עצבון \ ביאוס השבוע? חברות שלי עולות לי על העצבים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ישבתי ליד מישהו ממש נחמד במתמטיקה D: שבוע הבא אני אבקש את המסנג'ר שלו
והפעם אני לא אשתפן >< אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? דידי!
תמונת השבוע? אין לי כוח D: מה המקצוע האהוב עליכם בבית ספר?(לאלו שסיימו,מה היה?) ספרות, רק בגלל המורה

NoFaR815

New member
אחרי שנים שלא עשיתי אחד כזה

איך עבר עליי השבוע? מייאש. סרט השבוע? ------ ספר השבוע? הבת האובדת.... חלק ב' !
שיר השבוע? מורן גמליאל מקום בלילה תוכנית\\סדרת השבוע? גוסיפ גירל
קניית השבוע? כמה חולצות ציטוט \\ פתגם השבוע? "מי קובע תחוקים? מי האח הגדול?" :D דבר מיוחד שעשיתי השבוע? קיבלתי פיצוי גלידה במסעדה
עצבון \\ ביאוס השבוע? אנטיגונה השרמוטה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? 95 במתמטיקה
אייקון \\ סמיילי השבוע?
איש השבוע? יוסי בובליל תמונת השבוע? סתם כי בא לי לחזור לשוויץ
(בפוזה של "אני מלכת העולם!"
מה המקצוע האהוב עליכם בבית ספר?(לאלו שסיימו,מה היה?) הסטוריה (כן כן
)

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח דווקא לא

הוא מוציא עכשיו דיסק אני חושבת ויש לי כמה שירים שלו במחשב יפים.. למשל "יום אחד","דמיונית","מקום בלילה" וכו'

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה כזה סיפור גרוע
ואני עוד למדתי עליו גם במחשבת ישראל וגם בספרות

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאיזה שבוע

איך עבר עליי השבוע? מלא חיים סרט השבוע? לא יודעת
ספר השבוע? אני צריכה להשיג את מעשיות הבידל הפייטן
שיר השבוע? אייב גוט נו פלייס טו גו אייב גוט נו וור טו ראן דיי וונט טו סי מי פול דיי ת'ינק דיי נואו איט אול איים א נייטמר א דיזסטר דאטס וואט דיי אולווייז סיי איים א לוסט קוז נוט א הירו באט אייל מייק איט און מיי אוון אוווווווו איטס מי אגנסט דה וורלד תוכנית\סדרת השבוע? לא יודעת קניית השבוע? חולצה של סימפלD: ציטוט\פתגם השבוע? לא זוכרת
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אעעאאאעעאע הופעה של סימפל
עצבון\ביאוס השבוע? ענייני בצפר, אני לא בדיוק במצב להבריז הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ההופעהD: אייקון\סמיילי השבוע? בא לי על
איש השבוע? אולי.. דרור? וגם כל חברי להקת סימפל פלאןD: תמונת השבוע? אני עוד רגע אעבור למערכת החדשה ואשים מה המקצוע האהוב עליכם בבית ספר?(לאלו שסיימו, מה היה?) אממ.. יואו איזה זבל בבצפר שלי ><

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifתמונה שאני צילמתיD:

ג'ף על הגיטרה, צ'אק על התופים. היה מאוד קשה לבחור

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבפעם השנייה../images/Emo4.gif

איך עבר עליי השבוע?היו קטעים כייפים ומצחיקים אבל היו כאלה שממש לא סבלתי
סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע?Alter Bridge-In Loving Memory ולקבל ולשתוק-סינרגיה תוכנית\סדרת השבוע?האח הגדול כמובן! קניית השבוע?2 חולצות,ארנק ועגילים מזההה יפים! ציטוט \ פתגם השבוע?אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו דבר מיוחד שעשיתי השבוע?קניות? עצבון \ ביאוס השבוע?אח שלי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?קניות,הכיתה הסותמה שלי שאין עליהם הם פשוט הורגים אותי מצחוק כל פעם מחדש,ושקיבלתי 85 בסוציולוגיה כשכולם נכשלו/קיבלו 60
אייקון \ סמיילי השבוע?
כי מזהההההה באלי איש השבוע?אמא ואבא
תמונת השבוע?באלי תמונה שהייתי קטנה
מה המקצוע האהוב עליכם בבית ספר?(לאלו שסיימו,מה היה?)צרפתית פסיכולוגיה וסוציולוגיה..נו המקצועות המורחבים שלי
שיהיה לכולם סוף שבוע נעים וחם!

למעלה